עבור לתוכן

דרוש ! - עכבר חדש (חוטי) צריך באמת לייזר ?? (עד 150 ש"ח אם באמת צריך..)

Featured Replies

פורסם

אוקיי ...אחרי 6 שנים הסוס עבודה שלי מתחיל להתעייף ......פעם הימיני עובד פעם לא בא לו

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=502960

ואני לא יכול לסמוך עליו יותר לצערי כאשר אני חייב זום (כפתור ימיני) בבטפילד 2 :nono::smile1:

השאלה מה לקחת ? את אחיו הבכור (+2 כפתורים בצד) ?

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=30388

או להשקיע יותר ולקחת לייזר אבל עדיין לא ייקר ....?

http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=464167#

יש לו גם 2 כפתורים צדדיים ? לא ראיתי ...

השאלה אם יש הבדל בכלל במשחקים בין לייזר לאופטי ? (ההבדלים בין המשטחים שהלייזר יכול לעבוד עליהם זה ידוע אבל זה לא מעניין....)

?

10X ! :xyxthumbs:

פורסם

למעשה מבחינה טכנית אופטי יותר טוב מלייזר. בפועל אין הבדל.

מה התקציב? (שים אותו בכותרת)

עוד משהו שצריך לדעת - אתה משחק על רגישות נמוכה, בינונית או גבוהה?

פורסם
  • מחבר

בתור בחור מאוד רגיש ...(ככה האקסית אומרת) כנראה אני משחק על נמוכה לא יודע ...

בהשוואה למה ?

בBF2 אני על 2

בקוונטר אני על 5

אין לי שמץ ..

אז מה לקנות ? לא ללכת אם כך על לייזר ? איך יכול להיות שהוא ייתן פחות תחושת חלקות (במשחקים) מהאופטי היישן נושן ..?

:nixweiss:

ובכלל מה ההמלצה אם ככה לדגם ? מה לקנות ?

פורסם

לפי הרגישות שאתה משחק עליה ב CS אתה משחק על רגישות דיי גבוהה.

זה אומר שעכבר עם DPI גבוה יותר יתן לך יותר דיוק.

לדעתי הכי כדאי לך ללכת על ה G5 או על ה MX518, מה שיותר זול. כעיקרון ה MX עדיף כי הוא אופטי, אבל אני לא מאמין שתשים לב להבדל ביניהם, ונכון להיום ה G5 יותר זול. (קצת פחות מ 150 שקל באייבורי למשל)

שניהם עכברים מעולים. רק תבדוק שהם נוחים לך (לדעתי הם הכי נוחים שיש) לפני שאתה קונה, כדי שלא יהיו הפתעות.

פורסם
  • מחבר

OK 10X

פורסם

לפי הרגישות שאתה משחק עליה ב CS אתה משחק על רגישות דיי גבוהה.

זה אומר שעכבר עם DPI גבוה יותר יתן לך יותר דיוק.

לדעתי הכי כדאי לך ללכת על ה G5 או על ה MX518, מה שיותר זול. כעיקרון ה MX עדיף כי הוא אופטי, אבל אני לא מאמין שתשים לב להבדל ביניהם, ונכון להיום ה G5 יותר זול. (קצת פחות מ 150 שקל באייבורי למשל)

שניהם עכברים מעולים. רק תבדוק שהם נוחים לך (לדעתי הם הכי נוחים שיש) לפני שאתה קונה, כדי שלא יהיו הפתעות.

מחזק! במיוחד את המשפט האחרון

פורסם

דבר ראשון העכבר שיש ברשותך כרגע הוא אחד משלושת עכברי הגיימינג הכי טובים בעולם היום, עד כמה שהוא ישן.

דבר שני לא הייתי ממליץ לך ללכת על עכבר לייזר, כמה שיאר חוזר על עצמו כמו תקליט שבור שההבדלים בין לייזר ולאופטי לא מורגשים, האמת היא שאם אתה משחק על רגישות בינונית ומטה אתה כן תרגיש בתופעות הלוואי של חיישן לייזר לעיתים קרובות יותר ככל שהרגישות תירד, אני בכל זאת חושב שגם אם לא היית מרגיש את התופעות האלה זה עדיין מטומטם לקנות עכבר שאתה יודע שהוא פחות טוב רק בגלל שהוא לייזר ומגניב.

דבר שלישי אני מאוד מאוד ממליץ על ה-IntelliMouse Optical 1.1a, כפי שאמרת מדובר בבידיוק אותו עכבר שיש ברשותך כרגע בתוספת של שני כפתורים צדדיים.

מנסיון אישי שלי עם עכבר דומה ( IntelliMouse Explorer 3.0 ) הוא יתן לך ביצועים הרבה יותר טובים מאשר כל עכבר אחר בשוק הישראלי היום, בין אם הוא לייזר או לא ככה שהוויכוח לגבי לייזר/אופטי לא ממש רלוונטי לגביך, לך על ה-IMO1.1. :)

פורסם

בסדר רונאלדו, אני חוזר על עצמי כמו תקליט ישן.

אני מתערב איתך שהוא לא ישים לב להבדל בין ליזר לאופטי, ודווקא התוספת DPI תהיה לו יותר משמעותית מה "חיישן היציב" של העכבר שיש לו וזה רק בגלל שהוא משחק על רגישות גבוהה.

פורסם

MS IMO 1.1A.

R9nald0, אליטיסט מלוכלך, תענה להודעות פרטיות :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים