עבור לתוכן

התחדשתי ב-DELL 2709 תמונות בפנים

Featured Replies

פורסם

הסיפור הוא כזה :

מייד לאחר קניית ה DELL 2007 בקנייה הקבוצתית של אור (למי שזוכר) ידעתי מייד ששהמסך הזה ישמש אותי לתקופה מוגבלת-לא שלא אהבתי אותו אדרבא ה-2007 הוא מדהים אבל מייד הצטערתי שלא הוספתי 1500 ש"ח וקנית בזמנו את ה-2407 וכך שאמרתי בליבי (מבלי שאשתי שומעת.....) שיבוא היום ואשתדרג.

יצא הגורל ונחתה לי הזדמנות לקנות את ה-2707 (לחבר יש את ה-2407 כך שלא הייתי מעוניין בו) והוא אכן נחת בביתי לפני כ-3-4 ימים להלן התהתרשמות (הבלתי מקצועית ) שלי :

חשוב לציין שהשימושים שלי הם אינטרנט ואופיס 50% ,סדרות H.D לערך 30% וטלווויזיה רגילה 20אחוז .

המסך הוא מדהים ,תכנים ברזולוציות גבוהות 1080 ו-720 נראים פנטסטי- לעומת זאת תכני SD - טלוויזיה נראים גרוע מאוד וצריך להתרחק מהצג ע"מ לא לסבול....

גם גלישה באינטרנט זו חוויה בצג זה,אני פשוט ממליץ למי שכיסו מאפשר לו לא להחמיץ ולקנות את הצג הזה.

הדבר היחידי שמפריע לי זה התיכנות של הצג הוא מאוד מוזר -לא צריך לגעת בכפתור יש חיישן שמרגיש ומופעל כשמתקרבים לכדי חצי ס"מ מהצג ואז נדלק ה-MENU ...אני עוד לא התרגלתי........

אני מצרף לכםקצת תמונות שחלקם צולמו עם פלאש וחלקם ללא פלאש - אך לצערי לא ניתן להתרשם מהצג מהתמונות הללו-קשה לתאר כמה הפונטים חדים באתרי האינטרנט -אך לעומת זאת כאן בתמונה מכיוון שצילמתי ללא פלאש וללא חצובה התמונה יצאה מעט מרוחה

ערן[br]פורסם בתאריך: 9.10.2008 בשעה 14:45:18

תמונות נוספות

[attachment deleted by admin]

פורסם

תתחדש :xyxthumbs:

אפשר לדעת היכן קנית ובאיזה מחיר?

פורסם

תתחדש ערן, מאחלת לך שתהנה ממנו הרבה שנים. :hi:

פורסם

זו המצלמה שלך שיוצרת אפקט של עין הדג או שהמסך עקום? ;)

לי יש את ה-2407WFP המצויין והחשש שלי מה-2707 היה ה-dot pitch הגבוה משמעותית שגורם לפונטים להראות "מפוקסלים", כמו במסכי 19' איכותיים. זה לא פוגע בחדות אבל גורם להם להראות יותר משוננים ופחות חלקים כמו ב-2007FP למשל בעל ה-dot pitch הזערורי.

מצד שני, הגודל גורם לך לשבת רחוק יותר אז אולי זה מתקזז?

המחיר שלו בזיגזג בהחלט אטרקטיבי (רק ~600 ש"ח יותר מה-24') אבל אלא אם התקציב ממש גמיש, איןן הרבה מאוד סיבות לקחת אותו על פני ה-24' כי הם זהים בפאנל, ברזולוציה ובארגונומיה. מומלץ אולי למי שאוהב פונטים גדולים ומשתמש בו במקום LCD-TV בחדר.

פורסם

זו המצלמה שלך שיוצרת אפקט של עין הדג או שהמסך עקום? ;)

לי יש את ה-2407WFP המצויין והחשש שלי מה-2707 היה ה-dot pitch הגבוה משמעותית שגורם לפונטים להראות "מפוקסלים", כמו במסכי 19' איכותיים. זה לא פוגע בחדות אבל גורם להם להראות יותר משוננים ופחות חלקים כמו ב-2007FP למשל בעל ה-dot pitch הזערורי.

מצד שני, הגודל גורם לך לשבת רחוק יותר אז אולי זה מתקזז?

המחיר שלו בזיגזג בהחלט אטרקטיבי (רק ~600 ש"ח יותר מה-24') אבל אלא אם התקציב ממש גמיש, איןן הרבה מאוד סיבות לקחת אותו על פני ה-24' כי הם זהים בפאנל, ברזולוציה ובארגונומיה. מומלץ אולי למי שאוהב פונטים גדולים ומשתמש בו במקום LCD-TV בחדר.

אבל זה לא תמוה שהמחיר של 2709 שיותר חדיש מ-2707 יהיה נמוך יתר!!

פורסם

3650 ש"ח ?? מה זה המחיר הזה , קשה לי לעכל את זה.

אה כן - ומה שרציתי להגיד בכלל : תתחדש - נראה נהדר :xyxthumbs:

אני עדיין לא מאמין למחיר זה מטורף.

אני רואה מה שכן שביטלו שם את הכניסות למכשירי וידאו (בעצם - רק ת הSVIDEO) למינהם ושינו את העיצוב, אבל הפאנל עדיין VA כמו שצריך וכמו שכדאי. ממש לא שווה לקנות מסך 27.5 TN כשיש ב 500 ש"ח יותר מסך VA.

אני גם היתי צריך גודל ואולי הידיעה על מסך כזה במחיר כזה היתה משנה את הבחירה שלי (אולי). בסוף החלטתי ללכת על מקרן HD לסרטים ולשימושים אחרים לחפש2407WFP משומש. אבל מסך VA ב 3650 ועוד של מותג מוכר (קצת צולע אבל מוכר), זה מעורר תהיות :).

עריכה - טוב בתכלס, אחרי קריאה נוספת על המסך הזה, המחיר הזה נראה כמו טעות. הלוואי והוא נכון אבל זה פשוט מאוד מוזר.

פורסם
  • מחבר

אפשר לדעת היכן קנית ובאיזה מחיר?

תודה לכל המברכים!

קניתי ישירות מאחד המשווקים של DELL -לגבי מחיר -מכיוון שזו לא חנות רגילה זה לא רלוונטי (להערכתי קצת פחות ממחיר רגיל).

3650 ש"ח ?? מה זה המחיר הזה , קשה לי לעכל את זה.

אה כן - ומה שרציתי להגיד בכלל : תתחדש - נראה נהדר :xyxthumbs:

אני עדיין לא מאמין למחיר זה מטורף.

אני רואה מה שכן שביטלו שם את הכניסות למכשירי וידאו (בעצם - רק ת הSVIDEO) למינהם ושינו את העיצוב,

עריכה - טוב בתכלס, אחרי קריאה נוספת על המסך הזה, המחיר הזה נראה כמו טעות. הלוואי והוא נכון אבל זה פשוט מאוד מוזר.

המסך הזה פשוט יפיפה,חבל שאין לי מצלמה נורמלית שאני יוכל להעביר את האיכות של הצג.

לגבי המחיר בזיגזג לטעמי מדובר בטעות - ואם לא אז רוצו לקנות!!!

ואי אפשר רק טוב בלי קצת רע:לגבי הארגונומיה של הצג-המעבר מ-MODE ל-MODE מטרף מעייף ולא נוח!!! מזל שאני כמעט ולא אשתמש בזה!!

ערן

פורסם

וואו

במחיר הזה

מסך לכל נפש

כמעט כמו מחיר ארה"ב !!

900x3.5=3150

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213&products_id=8001

http://accessories.us.dell.com/sna/category.aspx?k=2709&_nks=true&c=us&category_id=6481&cs=19&l=en&s=dhs&nf=1253~0~272388&x=0&y=0

נ.ב. שוב, אשמח לדעת מאיפה קנית , איזה משווק , ובכמה

תודה

פורסם

למרות המחיר המפתה וגודל המסך :xyxthumbs:, אני באופן אישי לא הייתי קונה אותו לי כי עדיין יש במסך הזה את הבעיה כמו אחיו הקטן 2408 עם הפס הבהיר 3-4 ס"מ מצד שמאל, לי זה היה משגע מאוד את העיניים. חבל מאוד דל הרסה לי את הצפיות בגלל הבעיות בפאנל S-PVA שהתעוררו אצלה במסכים

פורסם

לא הבנתי מה מטרת התראד

אבל תתחדש ;)

פורסם

לא הבנתי מה מטרת התראד

אבל תתחדש ;)

מה לא ברור,הבחור רצה לעשות סקירה על המסך שרכש...

פורסם

אחרי שהוא כבר רחש אותו ?

טוב שיהיה....

פורסם

ברור אחרי שרכש אותו...אלא איך אחרת?!

פורסם

שיהיה חחחחח :D

ושיתחדש

פורסם

אחרי שהוא כבר רחש אותו ?

טוב שיהיה....

הבלטת את ה"רחש" כדאי להראות את השגיאת כתיב שלך? או שרצית להדגיש שזה קרה אחרי שהוא "רחש", אבל במקום להבליט את ה"אחרי" הבלטת את ה"רחש"?

סתם מענין אותי לדעת...

תתחדש!

נראה פשוט מעולה, אם דל השתדרגו לכפתורי מגע, אולי הגיע הזמן גם לשלט, זה יהיה פיצ'ר מטורף.

לדוגמא עכשיו הטלוויזיה מחוברת אצלי לRCA וזה מטמטם ליצור PIP בכל פעם, שהוא גם שם את זה על svideo בתור דיפולט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים