עבור לתוכן

New Xbox Experience coming Nov. 19

Featured Replies

פורסם

אתה מודע לזה שזה הוכרז מזמן נכון ?

פורסם
  • מחבר

לא, אני לא עוקב, אחרי חדשות הקונסולות, אם אני רואה מדי פעם משהו שהוא חדש בשבלי, ולא ראיתי את זה פה בפורום, אז אני מפרסם, אם פרסמו את זה, סליחה ואפשר לנעול.

פורסם

מישהו בבקשה יכול להגיד לי על מה מדובר (גם לי יש XBOX360 ולא ממש הבנתי מהלינקים על מה מדובר)

פורסם

ישנו את הממשק

יוסיפו דמויות בסגנון הMII (דמויות ילדותיות שאתה יכול לעצב ולישתמש בהם במשחקים

וגם הם יסמנו את השמירות שלך )

יתנו לך לשמור משחקים על הארד דיסק לטעינה מהירה יותר ופחות רעש (הדיסק בכל זאת יהיה בכונן)

פורסם

ישנו את הממשק

יוסיפו דמויות בסגנון הMII (דמויות ילדותיות שאתה יכול לעצב ולישתמש בהם במשחקים

וגם הם יסמנו את השמירות שלך )

יתנו לך לשמור משחקים על הארד דיסק לטעינה מהירה יותר ופחות רעש (הדיסק בכל זאת יהיה בכונן)

הקטע של התמונות בגיימרטאג יוחלף או שהדמויות המפגרות האלה יהיו בנוסף?

פורסם

חיקוי עלוב. לקחו אלמנטים מנינטנדו וסוני. אבל בכל זאת זה נראה טוב

פורסם

הקטע של התמונות בגיימרטאג יוחלף או שהדמויות המפגרות האלה יהיו בנוסף?

לפי מה שהבנתי התמונות יוחלפו במתרוממים האלו

אבל יהיה אפשרות לשמור על הממשק הישן

בכל מקרה אין לי 360 אז זה הכל מקריאה ברשת

עריכה -

In a meeting with journalists at TGS this week, Microsoft's group product manager for Xbox 360, Aaron Greenberg, said all users will be required to choose an avatar as a visual representation of themselves when they boot up the new dash.

"We're forcing you to have a visual representation of yourself," Greenberg said, when asked if he thought hardcore gamers would be put off by the requirement. "But you can make a pretty badass avatar."

However, that doesn't mean you have to use your new friend, or even take more than half a minute creating him or her. At the outset of the Avatar creation process, you'll be greeted by a cavalcade of pre-made Avatars who'll romp onto the screen for your choosing.

If you like, you can pick one of these templates and customize it to your liking. Or, if you're the Scrooge McDuck type, you can just button mash until an Avatar is picked and filed away. If you so desire, you never have to use your Avatar again, as the same functions that are in the Guide currently will be available in the NXE.

When the service launches next month, all the accoutrements available for your Avatar (haircuts, clothing, etc.) will be gratis. But when asked if that will continue indefinitely, Greenburg said Microsoft is keeping its options open. So if you're planning on outfitting your character with Armani suits and Ray-Bans, be prepared to possibly pay for the privilege down the line.

אז יכול להיות שכן יכריחו את כל בעלי ה360 לעבור לזה

דרך אגב

So if you're planning on outfitting your character with Armani suits and Ray-Bans, be prepared to possibly pay for the privilege down the line

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=32486

אתם מבינים גם על חלק מהבגדים של הדמויות המסריחות האלו אולי ירצו כסף :screwy: :screwy: :screwy:

פורסם

זה נכון שבעדכון הזה תבוא אפשרות להתאמת הרזולוציה במיוחד ל- 1680X1050?

פורסם

עד כמה שזכור לי, כן, תמיכה ברוזלוציות ביחס של 16:10

פורסם

לפי מה שהבנתי התמונות יוחלפו במתרוממים האלו

אבל יהיה אפשרות לשמור על הממשק הישן

בכל מקרה אין לי 360 אז זה הכל מקריאה ברשת

עריכה -

אז יכול להיות שכן יכריחו את כל בעלי ה360 לעבור לזה

דרך אגב

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=32486

אתם מבינים גם על חלק מהבגדים של הדמויות המסריחות האלו אולי ירצו כסף :screwy: :screwy: :screwy:

אז בעצם כל מי שבזבז נקודות על תמונה לגיימרטאג וכו' מאבד אותן? :lol:

פורסם

משלמים היום נקודות לתמונה בגיימרטאג ? :screwy: :screwy: :screwy:

מה הצעד הבא ?

יעשו חריץ לכרטיס אשראי בגימפאד ויקחו כסף גם על שימוש בגימפאד לפי זמן ? :lol: :lol: :lol:

פורסם

כן על רוב התמונות לגיימר טאג וגם על רוב ערכות הנושא משלמים

פורסם

^

הקטע הזה באמת מעצבן אותי, אני מקווה שהתשלום על השטויות האלה יגמר בעדכון הקרוב.

ב-PSN לא עושים לך חשבון על ערכות נושא או אוואטרים למה פה כן?! :pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים