פורסם 2003 ביוני 1522 שנים בשעתיים האחרונות, הפעלתי את איסיקיו בערך 30 פעם...כל פעם הוא מתרסק לי... ונותן שתי הודעות (בצורה רנדומלית אני מקבל אחת מהשתיים)בהתחלה הייתי עם 2002B ואחרי זה התקנתי את 2003A (חשבתי שזה יעזור) וזה רק הוסיף עוד תקלות... התוכנה מתרסקת לי כל הזמן... ניסיתי כבר להתקין מחדש, למחוק מחיקה מלאה ואז להתקין, ריסטרט, הפעלה של התוכנה סתם ככה...אם למישהו יש רעיונות, תודה רבהנדבעריכת המודר: שני הת'רדים אוחדו.
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים מחבר i can't write hebrew... (don't know why)Yes, i have 3 HDDPrimery Master >>> 2 partisionsPrimery slave >>> 1 partisionsecendery master >>> 2 partisionswhy?i'm looking for Microsoft Visual C++ Dll(s) from MS site, maybe it will fix the problem...
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים מחבר 1. מה זה Page File 2. פנוי בכונן C 2 ג'יגה 3. להתקין במחיצה אחרת... מיד ננסה
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים מחבר תודה לחבר'ה שעזרו לי להחיות את האיסיקיו...אבל עכשיו בגלל שהתקנתי את התוכנה לתיקיה אחרת... אין לי היסטורי... איך אני מוציא את ההיסטורי מהקבצים הישנים ומכניס אותו לאיסיקיו שבתיקיה החדשה?
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים קח את קבצי ה-DAT וכל האלו בתיקיות מה-ICQ הישן ותעביר לחדש. אם אתה מתכוון שהוא הפסיק לשמור היסטורי זה ב-ICQ החדש כנס למאפיינים תעבור על הלשוניות באחת מהם יש Save Message History תסמן V וגמרת בהצלחה!
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים כמו שכתבתי לך בICQ , תבדוק Scandisk בזמך הפנוי לגבי הICQ והרשימה קיבלת תשובה ועם לא הבנת אז זה יעזור http://web.icq.com/help/quickhelp/1,,1684,00.html הכול טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.