עבור לתוכן

בעיה- מחשב חדש וכבר בעיות חום? תמונה בפנים

Featured Replies

פורסם

זה המפרט שלי מחשב חדש עלה לי 5000 ש"ח

מעבד- INTEL E8400 3.0GHZ

לוח אם - ASUS PQL-E

כרטיס מסך - GIGABYTE ATI 4870 512

זכרונות- G.SKILL 4GB 2GBX2 CL4 PI

כמו כן יש לי וואחד קירור על המעבד THERMALIGHT ULTRA 120 EXTREME

ומארז GIGABYTE 3D AURORA עם 3 מאוורים בפנים וסירקולציה מצוינת

יכול להיות שהתוכנה הזאת EVEREST משקרת?

GPU זה הכרטיס מסך? מזה אני מפחד שכתוב לי שהטמפרטורה של GPU היא 80 מעלות זה לא הרבה מדי?

יש עוד מקום לבדוק טמפרטורות? אם יש לי בסוף בעיה של חום מה אני אמור לעשות?

[attachment deleted by admin]

פורסם

זאת הטמפ' שהכרטיס מסך בדרך כלל עובד.. כשאתה מתחיל לשחק באיזה משחק אז הוא אוטומטי מתחיל להסתובב מהר יותר ושומר על 80 מעלות חום.

יש מארזים שהזרימת אויר שלהם יותר טובה והכרטיס עובד על 73 75.. אז אל תדאג זה נורמלי.

אתה יכול להחליף גם משחה טרמית וזה יעבוד לך על 75-73 או שתיצור פרופיל קירור של 20 אחוז מהמקסימום האפשרי של המאוור שנמצא על הקירור כדי לקרר אותו עד 70-75 מעלות.

פורסם

הועבר לפורום המתאים.

פורסם

טמפרטורה של 80c הנה נורמלית עבור HD4870 - ככה הכרטיס הזה עובד (גם אצלי). הדרייבר/קושחה מתאים את המאוורר בצורה אוטומטית לטמפרטורת הכרטיס, ושומר על +-80c.

או שתיצור פרופיל קירור של 20 אחוז מהמקסימום האפשרי של המאוור שנמצא על הקירור כדי לקרר אותו עד 70-75 מעלות.

זה יהיה דבר מסוכן לעשותו, משום שבדרך זו תקבע למעשה את מהירות המאורר על 20% באופן קבוע וללא תלות בטמפרטורת הכרטיס. בעבודה מאומצת, מצב בו הדרייבר היה מעלה אוטומטית את מהירות המאוורר, המאוורר ישאר על 20% וזה בוודאות לא יספיק לו על מנת לשמור על טמפרטורה נכונה.

ישנם אנשים שמכינים מספר פרופילים - ל-IDLE, למשחקים וכו'. זה כבר נכון, אבל עדיין מסוכן - אם תשחק crysis ותשכח להחליף פרופיל, אתה מסתכן בנזק לכרטיס.

אני באופן אישי מקווה שבאחד הדרייברים הקרובים ישנו ATI את מדיניות הפרופיל האוטומטי, כך שהכרטיס יהיה קריר יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים