פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים זה המפרט שלי מחשב חדש עלה לי 5000 ש"חמעבד- INTEL E8400 3.0GHZלוח אם - ASUS PQL-Eכרטיס מסך - GIGABYTE ATI 4870 512זכרונות- G.SKILL 4GB 2GBX2 CL4 PIכמו כן יש לי וואחד קירור על המעבד THERMALIGHT ULTRA 120 EXTREME ומארז GIGABYTE 3D AURORA עם 3 מאוורים בפנים וסירקולציה מצוינתיכול להיות שהתוכנה הזאת משקרת? יש עוד מקום לבדוק טמפרטורות? אם יש לי בסוף בעיה של חום מה אני אמור לעשות?[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים טמפ המעבד מצוין טמפ הכרטיס מסך גבוה אבל נורמלי לדגמים האלהאם תגביר את מהירות המאורר של הכרטיס מסך הטמפ תרד קצת
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים כמו שאמרו לפני, טמפ' למעבד בעל ליבת פנרין תנטר בעזרת REALTEMP.טמפ' כ. המסך תקינה לחלוטין ל4870. אתה יכול להוריד אותה ע"י יצירת פרופילים למאוורר, תריץ חיפוש פה בפורום.לגבי המארז - לאורורה אין זרימת אויר טובה במיוחד עם המאווררים המקוריים. מומלץ לך להחליף למאווררים טובים יותר ולהשתמש ברשת בדלת הצד ולא בחלון השקוף.
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים מחבר תודה רבה, לגבי השינוי פרופיל המאוורר של הכרטיס מסך? זה פוגע בכרטיס או במאורר?
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים ממש לא. זו אופציה של הכרטיס, אתה רק צריך לאפשר את זה. לא שונה מלהחליף פרופיל בטלפון הסלולרי שלך מ"שקט" ל"כללי" או ל"פגישה" וכו'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.