פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים אתה יכול להעלות תמונה של CPUZ כאשר המחשב במאמץ ? קיבלתי רק BACKPLATE אחד, מסגרת ריסון אחת וסט ברגים אחד הברגים מהודקים עצירה איך זה שלא קיבלת קיט מלא ?! אני שואל כי אני חושב שאולי קיבלת בטעות את ברגי ההידוק הקצרים יותר של ערכת החיבור ללוח AMD . כתוצאה מכך, יתכן והקרור לא מהודק למעבד כיאות, תראה בתמונה [ערכה מלאה] - למעלה מימין הברגים ל AMD ומשמאל ל INTEL
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים מחבר הזמנתי את זה:http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/cpu/u120ex/product_cpu_cooler_u120ex-775-bp.htmlבגלל שיש בו רק קיט ל775 (מה שאני צריך) הוא זול יותר
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים לא ידעתי שיש אפשרות לקנות רק את הקיט ל 775 , אני קניתי בארץ לפני 9 חודשים וקיבלתי קיט מלא. האם התקנת בצורה זו ? האם הברגים שקיבלת הם בעלי קפיץ עם 5 סלילים או 8 ?
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים מחבר ברור ששמתי את הבקפלייט, והברגים הם ברגי 8 סלילים.מישהו יכול לבדוק אם גם אצלו על לוח כלשהו ל 775 (עדיפות לג'יגהבייט P43/P45) המסגרת נעילה של המעבד מעוקלת כלפי מעלה או שזה רק אצלי?
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים מחבר ניסיתי לצלם אבל עם המצלמה שלי כמעט ובלתי אפשרי לראות את זה בתמונה, בקצה הננעל (להיפך מקצה הציר) כאשר מניחים אותו על המעבד שמים לב שהוא לא ישר אלא מעוקל כ10-12 מעלות כלפי מעלה, העיקול מתרחש בערך באמצע המסגרת
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים היום סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי שכולל P43 + Q6600 + TRUEאני לא יודע בדיוק למה אתה מתכוון, אבל אחרי ששמתי את המעבד בתושבת והורדתי את הדלת על המעבד, אז הדלת לא נסגרה לגמרי אלא היה חצי תלויה באויר, ונסגרה רק עם לחץ של הוו של הדלת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.