עבור לתוכן

Grand Theft Auto IV - כל השאלות כאן

Featured Replies

פורסם

שניכם טועים.

עפ"י מה שאחד המפתחים אמר, הם לא עושים מכוניות מאותה סיבה שהם לא עושים ספידומטר, הם לא רוצים

שאנשים ישוו את המשחק למציאות.

גם אתה טועה.

אם הם לא היו רוצים שנשווה את המשחק למציאות הם לא היו עושים עיר שקוראים לה LIBERTY CITY שנראית כמו העתק אחד לאחד של ניו-יורק והיינו נוהגים ברכבים שהדגם שלהם נראה אחד לאחד לדגמים עם שמות אמיתיים בעולם אי שם בחוץ.

• תגובות 51
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היי !

זה לא אני אמרתי את זה, רק ציטטתי את אחד מהמפתחים..קשה לי להאמין שהוא טועה..הגיוני יותר מבלף..

פורסם

כל הקטע של לא להשתמש בשמות אמיתיים של מכוניות וערים במשחק הוא כסת"ח שנועד להימנע מתביעות בסגנון של "צלפתי באנשים מפסל החירות ממש כמו במשחק..."

פורסם

מחכה בקוצר רוח למשחק

חבל שהגיימרים צריכים לחכות כל כך הרבה זמן למשחק אחרי כמעט כמה חודשים אחרי שהוא יצא לקונסולות

חבר שלי בעל XBOX360 כבר הספיק לסיים את המשחק פעמיים ואני עוד מחכה למשחק שיצא

מבאס :kopfpatsch:

מסקנה!

תקנו קונסולה

XBOX360 ;) ;)

פורסם

לצערי דברים קרו בעולם הזה בהשפעת המשחק הזה ...וזה היסתיים במוות ...

פורסם
  • מחבר

אם אתה מדבר מקרי הפשע שנעשו בעקבות המשחק אז יכול להביא מלא דוגמאות ממשחקים אחרים(HALO,NFS....)

פורסם

לצערי דברים קרו בעולם הזה בהשפעת המשחק הזה ...וזה היסתיים במוות ...

הכי מצחיק אם תתחיל מלחמת עולם שלישית, ואז את מי יאשימו, COD4?

פורסם

הכי מצחיק אם תתחיל מלחמת עולם שלישית, ואז את מי יאשימו, COD4?

הגיוני יותר שאת World in conflict :nixweiss:

פורסם

זה לא משנה ...מי אשם ...או איזה משחק ..

יש אנשים שאסור להם לשחק במשחקים ...

וככל שיש משחקים יותר דומים למציאות כל אני חושב ירבה אנשים מתמכרים שיתחרפנו.

זה מגמה מתפתחת ...

פורסם

אף בן אדם נורמלי לא יקח נשק וילך לרסס אנשים ברחובות כי הוא "הושפע" מGTA או כל משחק אחר !!

הבעיה שלו הרבה יותר רצינית מאשר השפעה של של משחקי מחשב , ובזה הוא או המשפחה שלו צריכים לטפל הרבה לפני שנותנים לו 50$ לקניית משחקים ואז לרוץ לחפש אשמים !

פורסם

זה לא משנה ...מי אשם ...או איזה משחק ..

יש אנשים שאסור להם לשחק במשחקים ...

וככל שיש משחקים יותר דומים למציאות כל אני חושב ירבה אנשים מתמכרים שיתחרפנו.

זה מגמה מתפתחת ...

לכו תדעו' date=' אולי גם אנחנו(המין האנושי) רק כלי משחק בידיים של איזה גזע חייזרי שגדול עלינו ב5 מידות....

למי שמכיר את THE WAR OF THE WORLDS:

[left']

No one would have believed, in the last years of the

nineteenth century, that human affairs were being watched from the timeless worlds

of space.

No one could have dreamed we were being scrutinized, as someone with a microscope

studies creatures that swarm and multiply in a drop of water. Few men even considered

the possibility of life on other planets and yet, across the gulf of space, minds

immeasurably superior to ours regarded this Earth with envious eyes, and slowly and

surely, they drew their plans against us.

וגם כמו שהסוכן מולדר היה אומר:

The Truth is Out There

פורסם

אני רק מציין עובדה ...שככל שמשחקים קרובים למציאות יש יותר ויותר אנשים מושפעים מזה.

המשחק הזה מאוד קרוב למציאות.

לכלום זה נשמע פתתטי וחסר כל סיכוי שיקרא משהו כזה.

אבל זה קרה ...

אין ספק שמהו הדפוק זה אותו אדם שיושב מול המחשב וממתמכר לזה יותר מידי.

אבל כנראה שלהרבה אנשים נורמטיבים יש את החיידק הזה כאשר הוא מתמכר למחשחקים מסוג זה.

פורסם

יש משהו מאוד מוזר, הדרישה המומלצת היא ל-7900GT ומעלה, וכמובן ידוע שמומלץ כרטיס חזק ככל שאפשר כדי להריץ את המשחק בצורה טובה, אבל השאלה אם באמת יידרש שידרוג רציני של כרטיס המסך, כדי לשחק נורמלי.. כמו קרייסיס למשל, שמי שלא קנה איזה GTX280 או 4870 X2, לא יכול ממש להנות מהגרפיקה הגבוהה ביותר...

פורסם

המ, הדרישות שרשמתי הן לא רשמיות. אבל הגיוני שהן נכונות.

אגב, עדיין אף אחד פה לא הביא לי קישור לזה שWINDOWS LIVE GAMES יחזירו את התשלום לשירות המולטיפלייר שלהם.

אני אישית הייתי מעדיף מולטי בסגנון סטים. אבל אין לי נסיון עם WLG אז לא ממש אכפת לי.

פורסם

סרטון GAMEPLAY עלוב למדי, גרפיקה פחות טובה מGTA SA... ממש מאכזב, נקווה שלפחות המשחק עצמו יהיה טוב... (סוףסוף לתת מכה למישהו ולראות את האגרוף שלך נעצר מהמכה, להרגיש את המכה... F: )

לעזאזל אני כבר לא יכול לחכות לבאנצ'ים! אם יש משהו שאני חושב שאני מכור אליו זה באנצ'ים למשחקים חדשים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים