פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים אני צריך לקנות מחשב נייד מחר ואני לא מבין כמה דברים...מה ההבדל בין כרטיסי המסך הבאים:ATI Mobility Radeon 3470 256 mbnvidia geforce 8600 gs 256 mbמה יותר טוב? ומה ההבדל בכלל בין שתי החברות?איזה כרטיסי מסך של ATI נחשבים לטובים?יש לי גם אופציה לקנות מחשב עם גי פורס 9600 512 מב.המחשב הוא לסטודנט אבל אמור לשמש גם למשחקים.ושאלה קטנה לסיום... מה ההבדל בין:Core 2 Duo T7300 / 2 GHz Intel Core 2 Duo TP7350תודה
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים ברוך הבא לפורום תשנה את הכותרת של השרשור ליותר אינפורמטיבית לאיזה שימושים אתה מחפש נייד(משחקים, אופיס, או משהו יותר קומפקטי ונייד יותר) מה התקציב שיש לך? אתה קונה אותו בארץ או מחו"ל?
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים שנה באמת את הכותרת ששתאים לחוקי הפורום........כמו שאמרו כבר מעליי לשם מה המחשב שאתה הולך לקנות מיועדבקשר לnvidia וATI אלן החברות שמייצרות את השבבים הגרפיםאלו שני חברות שונות אחת מתחרה בשניהוכול אחת מהן יש יתרונות וחסרונות ,שוב , תגיד למה המחשב ונוכל להמליץ לך מה כדאי לצרכים שלך .
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים וגם אני אצטרף ואבקש שתשנה את הכותרת. להלן חוקי הפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=209675.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.