פורסם 2008 באוקטובר 716 שנים קניתי ראווטר, וכרגע הוא מחובר רק למחשב אחד כי במחשב השני יש כרטיס רשת מובנה ואני צריך כבל ויש איתו בעיות.בכל מקרה, חבר שלי בא עם מחשב נייד והוא ביקש להתחבר לראווטר.. אז בגלל שבהגדרות של הראווטר ביטלתי את האפשרות של ה"Wireless" הוא לא יכל להתחבר. אז פתחתי את האפשרות של ה-"Wireless" ואז הוא התחבר ישר בלי סיסמא בלי כלום.וכבר בחרתי סיסמא ושם משתמש לראווטר, כשאני נגיד רושם את הכתובת של ה-Default Gateway בשורת כתובת אז זה מבקש ממני סיסמא ושם משתמש.. ובחרתי כבר את הפרטים האלה..אז איך אני עושה שכשמישהו רוצה להתחבר לראווטר הוא צריך להזין את הפרטים האלה?תודה.
פורסם 2008 באוקטובר 716 שנים לא הוא לא צריך.שם המשתמש והסיסמה הם רק עבור תוכנת הניהול של הראוטר. מאחר ולא הגדרת הצפנה כל אחד יכול להתחבר בלי בעיה.
פורסם 2008 באוקטובר 716 שנים פיספסת משהו.בשביל זהאז איך אני עושה שכשמישהו רוצה להתחבר לראווטר הוא צריך להזין את הפרטים האלה?הוא צריךאתה צריך להגדיר הצפנה (WPA/WPA2)(אפשר גם WEP אבל זה לא אפקטיבי)לא התייחסתי בכלל לסיסמה של הממשק כי זה לא היה רלוונטי לשאלה.
פורסם 2008 באוקטובר 716 שנים טוב השאלה לא היתה ברורה ובמיוחד סימן השאלה בסוףשם המשתמש והסיסמה של ממשק הניהול לא קשורים לאבטחת התקשורת של המודםכמו שציינו אתה צריך להגדיר למודם הצפנה + סיסמה (מפתח) ולתת אותה למי שאתה רוצה שיתחבר אליך.
פורסם 2008 באוקטובר 816 שנים מחבר אה אוקיי הבנתי עכשיו שהסיסמא שלי הייתה רק לממשק.. זה קשה לעשות את ההצפנה? יש מדריך או משהו? תודה.
פורסם 2008 באוקטובר 916 שנים קושחה מקורית אני מניחבמסך הזהhttp://ui.linksys.com/files/WRT54GL/4.30.0/Wireless-Security.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.