פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים אוקיי, אז יש לי רמקולים יחסית חדשים ואיכותיים שעד היום עבדו מעולה [ 2 רמקולים + סאבוופר]אני לא מבין מה הבעיה - אין בעיה בהתאמת חומרה עם הווינדוס, הרמקולים דולקים, מחוברים למחשב, הווליום למעלה.. אבל עדיין לא שומעים!אני חושב שזה מאז שקירבתי את המחשב נייד היום (השתמשתי במצלמה שלו) ופתאום הרמקולים החלו לעשות רעש באס מתמשך.WTF עושים?
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים בצד שמאל למטה יש ציור של רמקול כזה תבדוק שמה שהכול למעלהכמו כן הדרייבר קול מעודכן בבודאות ?תריח אותם אולי יש ריח של שרוף?שאתה אומר לא עובדים מה אתה שומע ?כלום ממש או קו רציף מממממממממ כזהמאחורה לאיזה יציאה הם מחוברים? איזה צבע היא?נסה גם לשחק עם החיבור של הכבל בזמן הפעלה תבדוק אם שומעים משהו ...
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים מחבר המחשב לא מראה שום בעיה עם הדרייבר שהיה פועל עד עכשיו.הרמקולים לא שרופים, כי אני עכשיו בידיוק החלפתי לרמקולים אחרים ואותה בעיה (הכל דלוק, הכל מחובר, אבל אין קול).כשאני מחבר את החיבורים המנהל סאונד (Realtek) מראה לי שחיבורים חדשים חוברו בהצלחה.אני לא מבין מה לא בסדר........
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים נסה לחבר אותם לנגן שונה כלומר תנסה לבודד את הבעיה אם זו בעיית חומרה ואולי זו בעיית תוכנה
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים קרה לי פעם קניתי כרטיס ב 100 שח' ואחרי פחות מחמש דקות העפתי אותו - הוא היה פחות טוב מה"און בורד"
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים קרה לי פעם קניתי כרטיס ב 100 שח' ואחרי פחות מחמש דקות העפתי אותו - הוא היה פחות טוב מה"און בורד"תלוי איזה בורד יש לך ותלוי איזה כרטיס קנית יש מעפנים... שלא שוים רבע ממה שמבקשים עלייהםאני קניתי סתם כרטיס ג'נרי לחלוטין 5.1 עושה את העבודה פרפקט .....
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים זה לא עקרוני כרגע , הזמנתי את ה M אודיו 5.1 יספיק לי לבנתיים ( לא חושב שצריך מקצועי כרגע )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.