פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים איזה מסך פתיחה אתה מתכוון,לזה שמופיע כאשר המחשב נדלק ורושם לך ברוך הבא?לפי מה שידוע לי אותו אי אפשר להסיר.המסך מופיע בכל מקרה שם את בוחר את המשתמש במידה שיש יותר מכמה משתמשים בבית,אם לא אז המחשב ישר מראה את הXP(אם לזה התכוונת בכלל)
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים מחבר כאשר נדלק המחשב ועולה הווינדוס יש אפשרות לבחור משתמש.... אצלי יש רק אדמין והוא בכל זאת מבקש ממני סיסמא למרות שאין לי סיסמא ורק אז הוא נכנס...אני זוכר שפעם הוא היה נכנס בלי לבקש סיסמא ...
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים המחשב שלי לוח הבקרה חשבונות משתמשים ואז יש שמה בטל את הסיסמא או מחק את הסיסמא משהו כזה........
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים מחבר חיפשתי אבל לא מצאתי...המחשב שלי לוח הבקרה חשבונות משתמשים ואז יש שמה בטל את הסיסמא או מחק את הסיסמא משהו כזה........אני נכנס לשם והאפשרות היא רק ליצור סיסמא ... מזה אני אני מבין שאין סיסמא אז מה אני כן יכול לעשות בכל זאת...
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים המחשב שלי לוח הבקרה חשבונות משתמשים ואז יש שמה בטל את הסיסמא או מחק את הסיסמא משהו כזה........אל תטעה אנשים, אין שום סיבה למחוק את הסיסמאלפותח האשכול , אם היית קורא בסטיקי בעיות ושאלות בווינדוס היית מוצאהתחל-> הפעלה-> control userpasswords2שם יש את התשובה
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים כאשר נדלק המחשב ועולה הווינדוס יש אפשרות לבחור משתמש.... אצלי יש רק אדמין והוא בכל זאת מבקש ממני סיסמא למרות שאין לי סיסמא ורק אז הוא נכנס...אני זוכר שפעם הוא היה נכנס בלי לבקש סיסמא ...הןוא בעצמו אומר שאין סיסמאאז איזה סיסמא יש לבטלאם אין סיסמא אז שיבטל את הבקשה לסיסא לא נשמע לך יורת הגיוני ככהמאשר ילחץ על המשתמשאינטר ואז יכנס................
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים מחבר אל תטעה אנשים, אין שום סיבה למחוק את הסיסמאלפותח האשכול , אם היית קורא בסטיקי בעיות ושאלות בווינדוס היית מוצאהתחל-> הפעלה-> control userpasswords2שם יש את התשובהראיתי את זה אבל לא הצלחתי לפתור את הבעיה
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים תן לי להבין תקן אותי אם אני טועההמחשב עולה אתה רואה חשבון משתמש אחדאתה לוחץ עליו והוא נכנס לך בלי קוד ? נכון ?עריכה: תנסהמחק חשבון משתמש.....
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים מחבר תן לי להבין תקן אותי אם אני טועההמחשב עולה אתה רואה חשבון משתמש אחדאתה לוחץ עליו והוא נכנס לך בלי קוד ? נכון ?כן..נראה לי חשוב להגיד שאחרי שבדקתי גיליתי שיש באפשרות "שנה חיבור או ניתוק של משתמשים" (משהו כזה) אפשרות לסמן "שימוש במסך פתיחה" ומה שגיליתי זה שכאשר אני מסמן את מסך הפתיחה אז באמת יש את מסך הפתיחה הרגיל אבל כשאני לא משסמן יש מסך פתיחה שונה (העיצוב מזכיר ווינדוס 2000)...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.