עבור לתוכן

סידור רשימת השמעה ב-PSP

Featured Replies

פורסם

היי.

נמאס לי.

קניתי את ה-PSP שלי במרץ ואז גיליתי שהוא נגן המוזיקה הכי לא נוח שהיה לי עד היום!

חיפשתי באותו הזמן באינטרנט פתרונות ולא מצאתי, אבל כמו טמבל לא חשבתי להעלות שאלה בפורום...

אין אפשרות לסדר שירים חוץ מבסדר אלפאבתי? אין אפשרות לחלק את תקיות המוזיקה לאמנים, ובתוך האמן לחלק לתקיות אלבומים?

הסידור המעצבן שלי היום הוא חילוק לאמנים (בתוך פולדר) ובתוך תקיית אמן השירים מסודרים כך שלפני שם השיר יש "XXYY" כש-XX מציג את מספר האלבום של האמן ו-YY את מספר השיר באלבום. ככה השירים מסודרים לפי אלבומים, אבל אם אני רוצה לשמוע אלבום מסויים בראנדום או לשמוע אלבום בריפיט אני לא יכול!

גם אין אפשרות לתת לו לעשות ראנדום על כלל המוזיקה ב-PSP. לפעמים אני לא יודע מה בא לי לשמוע, ובא לי שה-PSP ייבחר מה שבא לו. אבל הוא מכריח אותי לבחור להקה.

עוד דבר מעצבן: אני מסיים לשמוע, סוגר את הקונסולה, ובפעם הבאה שאני פותח אותה היא לא זוכרת את השיר האחרון שהושמע! אפילו דיסקמן ידע לעשות את זה! ויש לי כרטיס זכרון של פאקינג 8 ג'יגה! שייקח מצידי ג'יגה שלם בשביל לעשות את הפעולה הלא מסובכת הזאת...

אם למישהו הפתרונות, אני אנשק לו את הרגליים...

כי באמת זה נמאס עליי.

פורסם

אם אתה כל כך רוצה נגן מוזיקה תקנה נגן מוזיקה, להזכירך, קנית קונסולה ניידת.

למרות שאת כל מה שביקשת יש בPS3, בPSP אני לא יודע.

פורסם
  • מחבר

אם אתה כל כך רוצה נגן מוזיקה תקנה נגן מוזיקה, להזכירך, קנית קונסולה ניידת.

למרות שאת כל מה שביקשת יש בPS3, בPSP אני לא יודע.

אני יודע, קניתי את ה-PSP לשחק, אבל פשוט מעצבן אותי שהקונסולה הזו רוצה להיות הכל, ואפילו הפלאפון של סוני מסדר מוזיקה יותר טוב.

פשוט הקטע הזה כבר עצבן אותי, ונזכרתי שאף פעם לא שאלתי על זה בפורום. אז כנראה שאין אפשרות ואני אמשיך לחיות עם מה שיש.

כשקניתי אותו, חשבתי שזה סטנדרט ה-ID3 Tag וכל זה... אז בחטיבת הפלייסטיישן חשבו אחרת...

פורסם

כשאתה בטאב של מוזיקה בPSP, נסה ללחוץ על ריבוע.

פורסם

אני יודע, קניתי את ה-PSP לשחק, אבל פשוט מעצבן אותי שהקונסולה הזו רוצה להיות הכל, ואפילו הפלאפון של סוני מסדר מוזיקה יותר טוב.

פשוט הקטע הזה כבר עצבן אותי, ונזכרתי שאף פעם לא שאלתי על זה בפורום. אז כנראה שאין אפשרות ואני אמשיך לחיות עם מה שיש.

כשקניתי אותו, חשבתי שזה סטנדרט ה-ID3 Tag וכל זה... אז בחטיבת הפלייסטיישן חשבו אחרת...

גם ככה כנגן מוזיקה הוא יותר מדי גדול פיזית

היום נגן מוזיקה נחמד וקטנטן מותגי מתחיל בפחות מ250 שקל (הקליפ)

מכשירים "עושי הכל" הרבה פעמים מפשלים בלעשות הכל

פורסם

אם כבר מסתובבים עם מכשיר אחד וקונים לו זיכרון אני רואה את זה מיותר להסתובב עם עוד מכשירים וזו הנקודה.

אף אחד לא משתמש בPSP כנגן MP3 , אבל אם כבר יש - והוא קבוע איתך - זה אופציה לא רעה (בתיאוריה).

בדיוק לכן קניתי אייפון ולא אייפוד טאץ' בנוסף לפלאפון.

ליביו

פורסם

בתוך תיקית MUSIC צור לך תיקיה חדשה ותן לה שם באנגלית ושם תתקע שירים שרצית שיהיו בפלייליסט ואז כנס למוזיקה ב-PSP ולתיקיה ותראה ת'שירים ששמת

זה הדרך היחידה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים