פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים היי חבריה,rta 1025wהאם יתאים להקמת רשת ביתית לגלישה באמצעות כבלים ואם כן מה צריך לשנות ?תודה
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים המקסיום שתוכל זה להשתמש בו בתור מתגבתור נתב הוא לא מתאים כי אין לו כניסת WAN אלא רק כניסת טלפון
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים מתג (או באנגלית SWITCH) זה רכיב אשר יודע לחבר כמה מחשבים לנתב כלומר זה מפצל רשת.במידה ויש לך חיבור מהכבלים ללא חייגן, אתה יכול לקבל עד 3 IP שונים ואז ניתן להשתמש בזה בתור מתג שיפצלאו במידה ויש לך כבר נתב ואתה פשוט רוצה להוסיף עוד מחשבים מעבר ל4 שניתן לחבר אליו גם אפשר להשתמש בזהוזהו
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים מחבר היי ירח אפל, ראשית תודה על ההיתיחסותכעת ברשותך הייתי רוצה לעשות סדר בבלגן הקיים אצלי.אני מחובר לכבלים של הוט1. יש לי את rta 1025wשל בזק שהוא אלחוטי.2. יש לי האבים:א. dynamode 8 פורטים עם עם יציאה למחשב וחיבור נוסף בולט דומה לחיבור מודם לצערי לא רשום דגם צפיציפי כל הרשום הוא power trafב. dynamode קטן יותר עם 8 יציאות כפולות וגם פה אין שם דגם צר לי שאני מסבך את הדברים שאלתי היא האם ניתן לשלב אחד או שניים בכדי להקים רשת ביתית בלי השקעה נוספת היינו, האם זה יענה על דרישות הקמת הרשת הביתית .?תודה על הסבלנות
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים רשת אלחוטית אתה לא יכול להקים עם זהבקשר לרשת קווית, אז אם מדובר על האבים אז גם לא תוכל.
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים מחבר היי ירח,פניתי להוט ושם נאמר לי כי אני יכול להשתמש ב-רכזת-Dynamode 8_Port +1_BNC ולחברה ישירות למודם שלהםזה אפשרי?תודה
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים זה רק בתנאי שיש לך חיבור ללא חייגן כלוצר MPLS.כמו שרשמתי למעלה בצורה כזאת ניתןלחבר עד 3 מחשבים בצורה קווית .במידה ותרצה אלחוטית אז תצטרך נתב אלחוטי או נקודת גישה אלחוטית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.