עבור לתוכן

יש רשיון, דיסק לא קיים.

Featured Replies

פורסם

ברשותי רשיון WINDOWS XP PRO על מחשב נייד של דל, המחשב מפורמט ואני רוצה להתקין ווינדוס שיקבל את הקוד של הרשיון ושהכל יהיה כשר וחוקי, אבל באיזה עותק אני צריך להשתמש ? ניסיתי עותק WINDOWS XP SP3 INTEGRATED והוא לא קיבל את הקוד המקורי.

האם חייב להתקין SP0 מ2001 כדי שיקבל את הקוד המקורי ? פשוט לא מוכרים אותם יותר וגם בקושי יש תמיכה במיקרוסופט מרוב שזה עתיק, SP1 יעבוד ?

פורסם

אם יש לך רישיון לווינדוס בלי SP , אז הוא לא יעבוד על SP2 או SP3

אפשרות אחת שלך זה להתקשר למיקרוסופט ואולי תקבל מספר רישיון חדש

אפשרות שניה היא להוריד ולשמור על דיסק את הקובץ הזה ((תבחר אנגלית אנגלית לפי השפה של המערכת)

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=5b33b5a8-5e76-401f-be08-1e1555d4f3d4&DisplayLang=he

כמובן שעל אותו דיסק ניתן לשמור גם את הדרייברים והעדכונים הדרושים הנוספים (IE7?)

השלב הבא הוא להתקין את הדיסק שקיבלת עם המחשב , ומייד אחרי זה עוד לפני שמתחברים לאינטרנט להתקין את SP3 (הקובץ שהורדת) על המערכת

ואז התקנת דרייברים וחיבור לרשת

פורסם

אם יש לך רישיון לווינדוס בלי SP , אז הוא לא יעבוד על SP2 או SP3

בקשה להסביר לנו את זה.

אני לא שמעתי על דבר כזה אם מפתח הוא חוקי.

פורסם

פשוט מאוד, במעבר לSP2 הם שינו את המפתחות, מפתחות של XP שנקנו בלי SP או עם SP1 לא gucs בהתקנה של SP2

אחרי שהתקנת איתם את הגירסא שנקנו איתה, ניתן להתקין את העדכון לSP3 כמו שציינתי

פורסם

לא חושב שזה קשור (למרות שאולי כן, לך תדע).

מה שכן, דיסק התקנה של גרסת Retail/Corporate לא יקבל רישיון OEM שזה הרשיון שמגיע עם מחשבים ניידים. דיסק התקנה OEM אמור לעבוד.

פורסם

עדכמה שאני יודע אין ולא היה שום שינוי ב KEY ואין לי

ולא היתה שום בעיה לשתמש במפתח ישן על SP1 אם המפתח חוקי

פורסם

אין דבר כזה מפתח/רישיון נפרד לחבילת שרות.

פורסם

גם אם אני טועה ויש לו פשוט OEM, השיטה שציינתי למעלה תעבוד אצלו

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם ! SP2 ו3 בטוח שלא עובדים עם הקוד.. וכמובן שהוא חוקי.. אני אנסה SP1 ועליו SP3 כמו שירח אמר..

תודה רבה !

פורסם

גם אם אני טועה ויש לו פשוט OEM, השיטה שציינתי למעלה תעבוד אצלו

עד כמה שאני יודע, אתה טועה.

הסיבה שהוא לא מצליח להתקין עם הקוד שלו היא שהוא כנראה הוריד גרסת ריטייל או כרופ של XP. כמו שQttP ציין, מפתח OEM לא יעבוד על סוגי רשיונות אלו, לא משנה איזו חבילת שירות משולבת בדיסק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים