פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים קניתי מחשב חדש שעלה בערך 700 שקל, ככה שהוא מאוד תקציבי וחלש [מחשב זמני]המפרט הוא כזה: AMD Athlon 64 X2 4200+MSI MS-7309DDR 2 800Mhz 2Gbאבל הבעיה שאני לא חושב שאפשר לעשות לו OC, למרות שבאייבורי אמרו לי שאפשר. אני נכנס לBIOS ולא רואה שום אפשרות שקשורה לOC, חוץ מאפשרות לצפות [רק לצפות] במתחים, מהירות שעון וטמפרטורות... מה הבעיה של הדבר הזה? מה אני יכול לעשות?
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים מחבר אוקיי אני ינסה ואני אאדכן פה מה קרה... אבל אומרים שעידכון ביוס זה דבר ממש לא מומלץ... לא?
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים עידכון ביוס נחשב לדבר לא מומלץ כי אם למשל קופץ החשמל בבית באמצע העידכון זה יכול להשאיר את הלוח שלך מת.אבל יש די הרבה שיטות לתקן את זה, וברוב הפעמים מצליחים.פשוט תדאג לא להעמיס על החשמל בבית ושאף אחד לא יעשה משהו יוצא דופן בחשמל, ושהמחשב מחובר לחשמל בצורה בטוחה וכו'...
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים בהחלט ממומלץרעיון אחר הוא לקמבן מאיפשהו אל פסקאני לא יודע אם יש לך אפשרות אבל אם כן זה יהיה מעולה לשעה שעתיים .....
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים אל פסק לשעה-שעתיים? לא ידוע לי על דבר כזה...בכל מקרה, פשוט תדאג שרשת החשמל בבית תהיה בסדר ותפעל במשך כל התהליך. וגם שהכבל של המחשב יהיה מחובר כמו שצריך לתקע... אה, ועל מחשב שבאמצע עידכון ביוס צריך להיות כתוב "הרחק מהישג ידם של ילדים"... לך תדע מה הם עלולים לעשות.
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים כוונתי הייתה אם יש לו חבר מכר או מישהו שהוא יכול לקחת ממנו אל פסק לכמה שעות יהיה נחמד.......
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים מחבר זהו?! הרשת חשמל זה הסיכון היחיד? כי אם כן לא נראה לי שהמחשב שלי יקרוס דווקא כשאני עושה עידכון ביוס ><"
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים איזה פחדנים אתם, פשוט תעשה עידכון באיוס וזהו!!! אולי זה מסוכן, אבל אני תמיד מחליף לעידכון חדש יותר בקיצור תעשה ותגיד מה יצא
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים מחבר אוקייי תודה.. מדובר פה על לוח אם שעולה 200 שקל אז אפילו אם אם אם ישרף .... שיהיה
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים הוא לא ישרף, הוא פשוט לא יוכל לפעול בלי ביוס.בכל מקרה, פשוט תנסה ותראה אם יפתחו לך אפשרויות OC.
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים תראה אם הוא יתקלקל לא שווה לתקן אותו אז אולי כדאי שתמכור אותו ובחדש תעשה אוברקלוקיש באתר בתראדזון מלא לוחות קטלניים וזולים מאוד.....בכול מקרה שיהיה בהצלחה עם העידכוןותעדכן גם אותנו מה הייה מה נהייה חחחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.