עבור לתוכן

בעיה|לא מצליח להעלות מעל 373 FSB בOC לE8400

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

1. לא זה לא ה Memory Timings כפי שכבר אמרתי מדובר על התיזמונים הפנימיים של ה MCH, בלוח שלך זה נקרא:

(G)MCH Frequency Latch

תתחיל עם הגדרה של 333MHZ ואם עדיין יש בעיות "תרד" ל 400MHZ.

2. אחרי שעברתי על החוברת של הלוח שלך נראה שלא ניתן לנתר את הטמפ' של ה MCH אבל יתכן שטמפ' ה SYSTEM שמופיעה בביוס

היא הטמפ' של הגשר הצפוני, יתכן שבחלונות גם תוכל לראות עם התוכנה של גיגהבייט (כמו לדוגמא EasyTune).

3. ראיתי את ה P43 מגיע ל 60 מעלות בכיף, בגדול הגוף קירור שיש בלוח שלך מאוד פשוט בגלל היותו לוח פשוט ולכן הייתי שוקל

להחליף או פשוט מנסה, אם יש לך מאורר על הדלת או משהו בסגנון מצבך אמור להיות טוב בתנאי שהמארז מסודר.

4. כן אה... אני פשוט רגיל ל ROG של ASUS ולביוסים של ASUS בכלל ::) בכל מקרה הלוח שלך לא תומך במשחק עם ה GTL FEF

ככה שזה מחוץ למשוואה בשבילך. מה שכן ישנה תמיכה ב MCH CMD SKEW והיא נמצאת ב Advanced Clock Control,

השם שלה בלוח שלך הוא (הפלא ופלא) MCH Clock Skew. בינתיים תשאיר אותה על 0ps, שוב מדובר באופציה לבאסים מאוד גבוהים.

בגדול עם הבעיות שאתה חווה הייתי מתחיל בלכוון את ה latch של ה MCH ל 333 או 400 ונותן תוספת של מתח ל MCH Core.

בואנה אחי אתה מללך !!!

העלתי את הMCH Latch ל 400 ועכשיו אני על FSB 400

תודה אחיי באמת תודה סוף סוף מישהו הצליח לעזור לי ..

עכשיו אני רוצה להגיע למהירות 4 בערך אם אני מביא קירור ultra 120 וזכרונות 1066MHZ אני יוכל להגיע עם הלוח הזה אחי ?

פורסם

אני משתגע, אני עם EP45-DS3 וחווה את לכ מה שאתה חווה ביום הזה.

אותם בעיות בOC. חרא לוחות ל OC, לא קונה יותר GIGABYTE בדור ה P45, רק ASUS P5Q על נגזרותיו.

*על STOCK הלוח יציב אש בלי שום דבר, אבל היי.. 700 שקל על STOCK ? גררר

פורסם

זה לא הלוח כמו שזה הקירור של ה MCH וה MCH עצמו שככל הנראה לא מגיע מ Yields טובים של אינטל, יכול להיות שזו בעיה

בגיגהבייט אבל אני לא הייתי שולל את הלוחות שלהם כל כך מהר.

אם העלת את ה Latch ל 400 ואתה מגיע ל FSB 400 סימן שהמגביל שלך הוא ה MCH, אני הייתי שוקל להחליף לו את הקירור או פשוט להוסיף מתח.

לדעתי הטייפון מספיק טוב וכרגע הבעיה נמצאת במקום אחר, עם קירור יותר טוב ל MCH אני מאמין שתוכל לתת לו יותר מתח שישפר לך

מאוד את היכולת להגיע לבאסים גבוהים לפני שה QUAD שלך יתחיל לעשות בעיות.

פורסם
  • מחבר

זה לא הלוח כמו שזה הקירור של ה MCH וה MCH עצמו שככל הנראה לא מגיע מ Yields טובים של אינטל, יכול להיות שזו בעיה

בגיגהבייט אבל אני לא הייתי שולל את הלוחות שלהם כל כך מהר.

אם העלת את ה Latch ל 400 ואתה מגיע ל FSB 400 סימן שהמגביל שלך הוא ה MCH, אני הייתי שוקל להחליף לו את הקירור או פשוט להוסיף מתח.

לדעתי הטייפון מספיק טוב וכרגע הבעיה נמצאת במקום אחר, עם קירור יותר טוב ל MCH אני מאמין שתוכל לתת לו יותר מתח שישפר לך

מאוד את היכולת להגיע לבאסים גבוהים לפני שה QUAD שלך יתחיל לעשות בעיות.

אחי ערבבת בין שנינו לי יש E8400 ואני מעדיף לקנות את ULTRA 120 שישאר לי לעתיד אם אני יחליף לוח או מעבד או משהו וירצה OC גבוהה

בכל מקרה אני רוצה להחליף קירור כי המעבד מגיע ל65 מעלות עם 1.45 מתח במאמץ מלא

בכל מקרה אני עכשיו מתכנן לקנות זכרונות 1066 של OCZ [ריפר עם הקירור] ועכשיו שאתה אומר כנראה שאני יקנה גם קירור לציפסט אבל קודם אני צריך לדעת אם זה כזה דחוף כי מקודם העלתי מתח ל1.2 ולפי הsystem temp הוא היה על 40/2 מעלות

בינתיים הורדתי כי המחשב לא קורס גם עם מתח רגיל אחי .

Alexander Turovsky

גם אני התבאסתי וחשבתי להחליף לוח אבל תעשה מה שBagheera המלך אמר לי תעלה את הLatch ל 400 לי זה עובד אני עכשיו על 400FSB

פורסם

אין דרך לדעת מה הטמפ' ה NB / SB בלוחות GB !

הערך של טמפ' לוח האם / SYSTEM נמדד ע"י חיישן שנמצא בלוחות GB באזור התחתון של הלוח ליד הסלוטים של ה PCI ובא לתת אינדיקציה כללית לגבי הטמפ' בתוך המארז.

שאלה דומה שלחתי ל SUPPORT של ג'יגהבייט :

how can i know what are the Southbridge and Northbridge temperatures

תשובתם הייתה:

So far, there's no such hardware monitor function for Southbridge and Northbridge temperatures

פורסם
  • מחבר

אין דרך לדעת מה הטמפ' ה NB / SB בלוחות GB !

הערך של טמפ' לוח האם / SYSTEM נמדד ע"י חיישן שנמצא בלוחות GB באזור התחתון של הלוח ליד הסלוטים של ה PCI ובא לתת אינדיקציה כללית לגבי הטמפ' בתוך המארז.

שאלה דומה שלחתי ל SUPPORT של ג'יגהבייט :

how can i know what are the Southbridge and Northbridge temperatures

תשובתם הייתה:

So far, there's no such hardware monitor function for Southbridge and Northbridge temperatures

שמע החברה הזאת דפוקה או מה ?! חח נראלי המהנדסים שכחו להכניס אופציה כזאת

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להעלות FSB ל405 עובד יופי העלתי ל410 המחשב לא עולה הוא נדלק מראה פרטים של יציאות נו המסך התחלה ומתכבה ועובד על הגדרות רגילות

העלתי מתח למעבד ל1.5 לא עוזר העלתי גם לזכרונות ל2.1 לא עוזר

עכשיו השאלה שלי אם זה הגבלה מהלוח [DS3L] או שיכול להיות שאם אני יעלה מתח לגשר הצפוני אני יוכל להמשיך לעלות ?

פורסם

זה בפירוש הגשר הצפוני, אני הייתי מתחיל בקפיצות מתח קטנות. מקסימום שולחים את הלוח להחלפה אם הוא מת פתאום.

את המעבד הייתי מוריד, לטעמי אין באמת צורך במתח כל כך גבוה.

פורסם
  • מחבר

זה בפירוש הגשר הצפוני, אני הייתי מתחיל בקפיצות מתח קטנות. מקסימום שולחים את הלוח להחלפה אם הוא מת פתאום.

את המעבד הייתי מוריד, לטעמי אין באמת צורך במתח כל כך גבוה.

העלתי מתח ל1.3 לגשר והפעם המחשב עלה כאילו הטעינה של הווינדוס ואז היה מן מסך שחור כזה שמופיע לפני שהווינדוס עולה [שזה כבר שיפור] אבל נתקע על המסך הזה ושהפעלתי מחדש ונכנסתי לביוס הופיע מסך אדום שאומר שזה קרה בגלל מתחים בכל מקרה חשבתי להעלות למעבד אבל מפחד להיות יותר מדי זמן על מתח כזה לגשר .. וגם אם הלוח מת מה אני יגיד להם שלום עשיתי אובר קלוק ורציתי לבדוק כמה מתח הלוח שלי מסוגל לספוג חח ?!

פורסם
  • מחבר

עליתי על עוד בעיה מוזרה =/

שאני מפעיל OCCT בבדיקה של זכרונות ומעבד תוך חמש דקות המחשב קורס שאני מריץ רק למעבד הוא לא קורס בכלל

יכול להיות בעיה בזכרונות ?

ד"א הזכרונות לא בOC והבדיקה היא ב400X9 FSB

פורסם

עליתי על עוד בעיה מוזרה =/

שאני מפעיל OCCT בבדיקה של זכרונות ומעבד תוך חמש דקות המחשב קורס שאני מריץ רק למעבד הוא לא קורס בכלל

יכול להיות בעיה בזכרונות ?

ד"א הזכרונות לא בOC והבדיקה היא ב400X9 FSB

קודם כל, לוודא שהבנתי נכון:

1. הזכרונות כרגע לא ב-OC אבל הבדיקה נופלת?

2. אותה הבדיקה עוברת כמו שצריך עם FSB נמוך יותר?

אם כן, זה יכול להיות ה-NB או FSB strap, שהרי דרכו מתקשר המעבד עם הזכרונות.

עוד אפשרות שקיימת (בעדיפות 2 לדעתי), היא GTLREF. כאשר מעלים בהרבה את ה-FSB יש לשנות אותו.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, לוודא שהבנתי נכון:

1. הזכרונות כרגע לא ב-OC אבל הבדיקה נופלת?

2. אותה הבדיקה עוברת כמו שצריך עם FSB נמוך יותר?

אם כן, זה יכול להיות ה-NB או FSB strap, שהרי דרכו מתקשר המעבד עם הזכרונות.

עוד אפשרות שקיימת (בעדיפות 2 לדעתי), היא GTLREF. כאשר מעלים בהרבה את ה-FSB יש לשנות אותו.

1. כן אחי

2. לפני 400 הייתי עושה בדיקה של 10 דקות אבל מצד שני זה היה על נורמל בלי ששמתי לב ..

אז צריך להעלות מתח לNB ?

אם אני לא טועה יש האפשרות הזאת רק בלוחות של ASUS לא ?

פורסם

לגבי הטמפרטורות של הגשרים אתה יכול לבדוק כך תשיג ממישהו מד טמפ' עם קרן לייזר תצביע עם הקרן ותראה את הטמפ'

אני יכול להגיד לך שמדדתי לאחד המחשבים שלי ובמצב סרק רגיל ללא OC זה היה על 55 מעלות הצפוני רובם נימצאים באיזור הזה במאמץ כמובן שזה עולה

בסביבות 10-20 מעלות

פורסם

תעדכן כותרת, מופיע 373 ואילו אתה כבר ב405

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים