פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים מאוד חשובה לי איכות הסאונד של הנגן! יש נגנים עם סאונד יותר טוב מאיפוד?עדיף שיהיה קטן ועם לא פחות מ 60GB
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים נגני HDD (הארדיסק), לא קטנים כמו נגני פלאש, ולא מיועדים לספורט, כי הHDD יקבל שוק והם יסיימו את חייהם.רוב נגני הHDD הם ישנים חוץ מנגני PMP שהם כבר נגנים עם מסכי 4 אינץ', אבל יש את הזון, רק חבל שאין לו אקולייזר.
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים הסאונד של האייפוד בכלל לא כזה טוב.יש לך:ZUNE 80\120GBIPOD CLASSIC 80\120GBCREATIVE ZVM 30\60GBאף אחד מהם לא עונה על ההגדרה"קטן" או "טוב לספורט" מפני שהם מצויידים בכונן קשיח.אתה יכול לקחת COWON D2 בנפח של 16GB ולהוסיף לו כרטיס זכרון של 32GB כך יהיה לך 48GB קטן שמתאים לריצה.
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים מחבר תודה על הפירוט,מה שהכי חשוב לי זה האיכות סאונד, אחרי זה ניידותף אבל אני ממש לא הולך לרוץ איתו ככה ש שהHDD בסדר גמורשמעתי דברים מאוד לא מחמיאים על ה ZUNE
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים בנוגע לאיכות סאונד, ה ZVM זה הנגן עם האיכות סאונד הכי טובה עד היום..אבל הוא לא ממש נייד, יש לו זמני סוללה כמו של נגן PMP והוא מאוד עבה.השאלה היא-האם יש לך בכלל אוזניות נורמליות בשביל הסאונד או שאתה מתכוון להשתמש באלה שמגיעות איתו? כי אם כן, נגן ב 1000 ש"ח ישמע כמו נגן ג'נרי.
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים מחבר זה זה?http://www.zol4u.co.il/Product.aspx?ProductID=201למה הוא לא נייד? כמה זמן סוללה יש לו?
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים אכן כן.רק שים לב שזו הגרסה הישנה, בלי רדיו, פי שתיים עובי ובלי USB HOST(כניסת USB שאתה יכול לחבר אליה התקני USB אחרים ולהעתיק\להעביר אליהם קבצים. (אני לא בטוח ב 100% לגבי ה USB HOST)
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים הזמן המוצהר הוא 17 שעות בשמיעת מוסיקה, אני מניח שבמציאות זה יוצא משהו כמו 7-10 שעות. (2-4 אם אתה מחליף שירים הרבה)
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים הוא לא הכי קטן.ואם הוא נופל גם לא כדאי, כי דיסק קשיח לא אוהב זעזועים (בניגוד לפלאש)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.