עבור לתוכן

שאלה לגבי Intel X3100

Featured Replies

פורסם

לשום לכולם,

אחי מתעניין בקניית מחשב נייד, שישמש אותו בעיקר לעבודה משרדית, אבל בין היתר גם סרטי HD וקצת משחקים בסגנון NFS וGRID.

רציתי לדעת אם הכרטיס הזה יספיק להריץ משחקים וHD ב720P... ואם אפשר השוואה שלו ל8400 של אנוידיה (בגירסה הניידת) וה2400XT (בגירסה הניידת).

המעבד יהיה כמובן C2D של אינטל, אם זה חשוב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הבנתי.

ה8400 טוב בהרבה אבל יש לו את הבעיות ההן של אנוידיה, ששכחתי מהן לגמרי.

שמעתי שדל עושים משהו לגבי זה, ואחי די אהב את הניידים שלהם. מה אתם אומרים? ידוע לכם משהו לגבי איזה פיתרון שדל מצאה או משהו כזה?

פורסם

בדרך כלל אני נוטה להתנגח עם DJ ELECTRIC, אבל כאן אני חייב להגיד כל הכבוד על התגובה הממצה.

לפותח הת'רד: GRID? תשכח מזה, לפחות ברמה התקציבים של מחשבים עם 8400. סרטי HD? בכיף, גם עם כרטיס מובנה בד"כ.

יש מחשבים עם 3450HD של טושיבה במחיר סביר - נראה לי כמו פשרה הגיונית.

פורסם
  • מחבר

גם ה3450 הוא אופציה.

הוא לא יוכל להריץ GRID על LOW ב1024X768?

אפשר גם לשחק על מסך לא רחב...

פורסם

תלוי... אם אתה נהנה ממנו ככה, אני מניח שהוא יכול. אני מכיר מישהו שסיים את DEVIL MAY CRY 4 על מחשב נייד עם 8400...

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה.

יש למישהו משהו להוסיף?

פורסם

הכל תלוי בתקציב שלך, יש גם מחשב של ACER עם 9600M שעולה 4 וחצי בערך.

פורסם

יש לך אופציות טובות וזולות יותר מ-8400GS..

המחשב הכי פשוט שתמצא שיריץ את מה שדרשת הוא Acer TravelMate EX5620Z שעולה 3290 שח (כרטיס מסך ati 2400XT)

יש עוד שתי אופציות יותר טובות תלוי בתקציב שלך..

ה-TOSHIBA A300-1GS שמכיל כרטיס מסך ATI HD3470, עדיף לא במעט.. ועולה 3670 שח

האופציה האחרונה שמצאתי (לפני שקופצים ל-9600GT באייבורי שעולה 4900 שח) הוא ה-HP Pavilion dv4-1030ej FM197EA שעולה 4120 ומגיע עם כרטיס 9200GS ומעבד טוב בהרבה.

הנה השוואת ביצועים של כל כרטיסי המסך לניידים - Mobile Graphics Cards - Benchmark List

פורסם
  • מחבר

"הגישה נדחתה", שים לב - כל מה שהצעת לי זה מחירים התחלתיים של מכירות פומביות.

התקציב של אחי הוא עד 4K.

לא חשוב, אני ישאל כבר בפורום ניידים לגבי נייד מסוים... פשוט רציתי המלצה על כרטיס לנייד שיריץ משחקים.

עריכה: שיט, לא שמתי לב, אני בפורום ניידים. העבירו אותי לפה, מסתבר...

הקיצר, אפשר המלצה על מחשב נייד עם כרטיס מסך שיריץ משחקים כמ ושצריך?

פורסם

"מחיר ההתחלה" או איך שאתה קורא להם הינם מחירי קנייה לכל דבר..

זה שכתוב שם "החל מ-..." לא אומר שלא ימכרו לך אם תציע בדיוק את מחיר הפתיחה

סיפור קטן?

הצעתי הצעה בפומבית מסוג דומה לזה (התחלה בשקל אחד) באתר אחר והמחיר האחרון שנתתי היה מחיר זהה למחיר התחלתי של אותו מוצר במכירה פומבית באתר אחר - זהה למצב שלך..

בהתחלה האתר אמר שלא זכיתי, אבל יום אחרי זה התקשרו אלי מהחברה שמוכרת והציעו לי לקנות את המוצר במכיר שהצעתי בכל זאת

אז תאמין לי שזה הגיוני וקורה..

פורסם
  • מחבר

אוקיי, שווה לנסות. תודה.

לגבי ה9200GS הזה, איך הוא בהשוואה ל8400GS?

פורסם

הליבה מתקדמת יותר ויש הפרש של בערך 20 אחוז בביצועים..

אם אתה שואל אותי אישית, נראה לי עדיף ללכת על ה-3470

פורסם

אם אתה מבקש המלצה למחשב, נא להוסיף תקציב לכותרת, לשנות אותה לאחת אינפורמטיבית, ופירוט דרישות בפוסט הראשי כמתבקש בחוקי הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים