פורסם 2009 בנובמבר 1316 שנים משחק על הפניםשיחקתי כמה שעות ומחקתישליטה על איטית, מנוע גראפי מיושןממשחק המלחמות דרקונים אולי הדבר היחיד שמהנה
פורסם 2009 בנובמבר 1316 שנים מחבר לי עוד לא יצא לנסות אותו, אבל עד עכשיו הביקורות טובות למדי עם ממוצע של 81 (והתגובות של האנשים חיוביות מאד).http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/divinity2egodraconisאני לא חושב שאתאכזב.ידוע שמבחינה טכנית הוא לא מתחרה בגדולים ביותר (אחרי הכל הוא בה מחברה בלגית קטנה וצנועה) אבל מסרטונים ותמונות נראה בסדר גמור מבחינת גרפיקה וגם השליטה אמורה להיות בסדר.מה שחשוב לי בו זה משימות ועלילה מעניינים והומור שהיה במשחק הקודם בסדרה (ב - BEYOND DIVINITY לא שיחקתי אבל DIVINE DIVINITY היה מעולה מכל בחינה חוץ מהגרפיקה).
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים טוב שלא נסחפת עם הכותרת..יש מספר לא מועט של משחקים בזאנר שיגיעו בשנה וחצי הקרובות, לדוגמאRise of the ArgonautsDragon AgeDiablo 3Gothic 3 - Forsaken Godsועוד כמה שיגיעו מאוחר יותר: Arcania: A Gothic Tale Mass Effect 2 Elder Scrolls Vמתי בדיוק יוצא אובליביון 5?
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים מחבר לא ידוע כלום על המשחק מלבד זה שהוא בפיתוח ויתרחש 200 שנה אחרי המשחק המקורי.יש השערות שהוא ייצא במהלך 2010, וזה ELDER SCROLLS V ולא OBLIVION שהוא סה"כ השם של המשחק הרביעי בסדרה.בכל מקרה זה לא ממש קשור לפה אלא יותר מתאים לסטיקי תאריכי יציאה.אגב, הנה ריאיון חדש עם מפתחי DIVINITY 2, לינק - http://g4tv.com/videos/42727/Divinity-II-Ego-Draconis-Game-Director-Interview/?quality=hd#video-42752
פורסם 2010 בינואר 915 שנים אני כבר מזמן הפסקתי להתייחס לביקורות רשמיות. מספיק לקרוא את הביקורת שלהם על Aion כדי להבין שהם לא באמת שיחקו במשחק במקרה הטוב או קיבלו "טובה" מחברה מסויימת המתחילה באות B. אחרי הכל רק Game Spot מסוגלים לתת ציון מעולה למשחק שבור כמו Age of Conan ולשחוט משחק MMORPG עם ההשקה הכי טובה מאז World of Warcraft. הם אשכרה ציינו בחסרונות "סאונד יותר מידי מפותח". פשוט עצוב. פעם היה אחד האתרים הכי מקצועיים.
פורסם 2010 בינואר 915 שנים ניסיתי את הדמו והוא היה נוראי, המשחק עבד על 60FPS ובכל זאת התנועה לא הייתה חלקה בכלל.
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים אני כבר מזמן הפסקתי להתייחס לביקורות רשמיות. מספיק לקרוא את הביקורת שלהם על Aion כדי להבין שהם לא באמת שיחקו במשחק במקרה הטוב או קיבלו "טובה" מחברה מסויימת המתחילה באות B. אחרי הכל רק Game Spot מסוגלים לתת ציון מעולה למשחק שבור כמו Age of Conan ולשחוט משחק MMORPG עם ההשקה הכי טובה מאז World of Warcraft. הם אשכרה ציינו בחסרונות "סאונד יותר מידי מפותח". פשוט עצוב. פעם היה אחד האתרים הכי מקצועיים. נו באמת, הביקורת של Gamespot קולעת בדיוק בנוגע ל-Divinity 2 ובעצם לכל RPG אירופי שיצא בשנים האחרונות - הם מלאים בבאגים, חלקם באגים שהורסים לחלוטין את המשחק (כמו הבאג שמוחק שמירות ב-Sacred 2).ובעיניי גיימספוט הרבה יותר אמין מאתרים אחרים שמציגים ביקורות בלעדיות כמעט חודש לפני שיוצא משחק כלשהו (IGN, אני מדבר עליכם) או בכלל לא טורחים לשחק באונליין של המשחק כדי שהביקורת תהיה ראשונה (אתרים אחרים).נ.ב. רצוי שתלמד לקרוא קצת אנגלית כי בביקורת של AION הבעיה שהם ציינו לגבי הסאונד היא שהוא מוגזם לחלוטין. הם ציינו דוגמא שבה אתה עומד בסדנא כלשהי ושומע את כל קולות הרקע שקיימים באזור, דבר לא מציאותי לחלוטין אלא אם בתור בן אנוש (אמיתי, לא במשחק) אתה מסוגל לנהל שיחה עם עשרות אנשי בו זמנית ולהבין כל מילה שלהם.
פורסם 2010 בינואר 2615 שנים טוב, סוף סוף שמתי את הידיים שלי עליו:ככה, מי ששיחק TWO WORLDS יהנה ממנו מאוד בגלל שהוא מושקע הרבה יותר ממנו אבל מספיק מהיר כמוהו.חובבי גוטיק פחות יתרשמו כי יש בו משהו ג'נרי שמשום מה דוחפים לכל משחק, כמו ה ACHIEVMENT או הצורה שהקווסטים מוגשים.לחובבי RPG באופן כללי, משחק די מומלץ, רמת קושי בינונית, אין קשר DRAGON AGE מכיוון שזה ACTION ולא טקטי עם קבוצה.אני די בהתחלה, המשך יבוא אם יהיו מתעניינים.
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים מחבר שוחררה החבילה DIVINITY II - THE DRAGON KNIGHT SAGA שכוללת את המשחק המקורי (EGO DRACONIS) וההרחבה החדשה FLAMES OF VENGEANCE.מבטיחים שיפורים בגרפיקה, משחק יציב יותר, משימות מעניינות יותר וסיום מספק יותר לעלילה (שיכלול עוד עשרות שעות משחק), אני כבר מחכה לנסות אותו.http://www.divinity2-saga.com/כל עוד FABLE 3 ו - TWO WORLDS II נדחו ו - RISEN 2 עדיין רחוק זה המשחק היחיד מסוגו בתקופה האחרונה.ביקורת ראשונה למשחק עם ההרחבה - http://www.jeuxvideo.com/articles/0001/00013749-divinity-ii-the-dragon-knight-saga-test.htm18/20 כלומר 9/10, למי שרוצה לקרוא אפשר לתרגם בעזרת גוגל.
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים ^^אם תחשב את הציונים שהם נתנו לאספקטים השונים של המשחק תגלה שהציון הוא דווקא 17/20 = 0.85הם אפילו כותבים The editorial note is an assessment of the overall quality of the game, but is not an arithmetic average of the different criteria.
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים כל עוד FABLE 3 ו - TWO WORLDS II נדחו ו - RISEN 2 עדיין רחוק זה המשחק היחיד מסוגו בתקופה האחרונה.אגב RISEN- חיסלו להם את כל הKEYS בSTEAM רק לפני כמה ימים הצליחו לחדש את המלאי.
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים מחבר שיחקתי בו כמה שעות, הקרבות שם אקרובטיים למדי אבל פשטניים מאד כמו ב - H&S וללא העומק של RISEN (עם מערכת הקומבואים והאפשרות לחסום).מה שכן יש המון גיוון בציוד שמוצאים ובתכונות הקסומות שלו מה שמוסיף הרבה עניין למשחק, וגם אהבתי את האפשרות לבחור את הפרס על השלמת משימה (יותר כסף או יותר נקודות ניסיון או חפץ קסום כלשהו).מה שפחות אהבתי זה האופן שבו מסמנים דברים בשביל להרים אותם שלא נוח וגם החפצים שאפשר לקחת לא מודגשים מספיק לדעתי ונראים כמו חלק מהנוף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.