עבור לתוכן

Divinity II: The Dragon Knight Saga - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

משחק על הפנים

שיחקתי כמה שעות ומחקתי

שליטה על איטית, מנוע גראפי מיושן

ממשחק המלחמות דרקונים אולי הדבר היחיד שמהנה

• תגובות 65
  • צפיות 17.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לי עוד לא יצא לנסות אותו, אבל עד עכשיו הביקורות טובות למדי עם ממוצע של 81 (והתגובות של האנשים חיוביות מאד).

http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/divinity2egodraconis

אני לא חושב שאתאכזב.

ידוע שמבחינה טכנית הוא לא מתחרה בגדולים ביותר (אחרי הכל הוא בה מחברה בלגית קטנה וצנועה) אבל מסרטונים ותמונות נראה בסדר גמור מבחינת גרפיקה וגם השליטה אמורה להיות בסדר.

מה שחשוב לי בו זה משימות ועלילה מעניינים והומור שהיה במשחק הקודם בסדרה (ב - BEYOND DIVINITY לא שיחקתי אבל DIVINE DIVINITY היה מעולה מכל בחינה חוץ מהגרפיקה).

פורסם

טוב שלא נסחפת עם הכותרת..

יש מספר לא מועט של משחקים בזאנר שיגיעו בשנה וחצי הקרובות, לדוגמא

Rise of the Argonauts

Dragon Age

Diablo 3

Gothic 3 - Forsaken Gods

ועוד כמה שיגיעו מאוחר יותר:

Arcania: A Gothic Tale

Mass Effect 2

Elder Scrolls V

מתי בדיוק יוצא אובליביון 5?

פורסם
  • מחבר

לא ידוע כלום על המשחק מלבד זה שהוא בפיתוח ויתרחש 200 שנה אחרי המשחק המקורי.

יש השערות שהוא ייצא במהלך 2010, וזה ELDER SCROLLS V ולא OBLIVION שהוא סה"כ השם של המשחק הרביעי בסדרה.

בכל מקרה זה לא ממש קשור לפה אלא יותר מתאים לסטיקי תאריכי יציאה.

אגב, הנה ריאיון חדש עם מפתחי DIVINITY 2, לינק - http://g4tv.com/videos/42727/Divinity-II-Ego-Draconis-Game-Director-Interview/?quality=hd#video-42752

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
פורסם

אני כבר מזמן הפסקתי להתייחס לביקורות רשמיות. מספיק לקרוא את הביקורת שלהם על Aion כדי להבין שהם לא באמת שיחקו במשחק במקרה הטוב או קיבלו "טובה" מחברה מסויימת המתחילה באות B. אחרי הכל רק Game Spot מסוגלים לתת ציון מעולה למשחק שבור כמו Age of Conan ולשחוט משחק MMORPG עם ההשקה הכי טובה מאז World of Warcraft. הם אשכרה ציינו בחסרונות "סאונד יותר מידי מפותח". פשוט עצוב. פעם היה אחד האתרים הכי מקצועיים.

פורסם

ניסיתי את הדמו והוא היה נוראי, המשחק עבד על 60FPS ובכל זאת התנועה לא הייתה חלקה בכלל.

פורסם

מישהו משחק במשחק ויכול לתת חוו"ד? הביקורות לא מעודדות :-X

פורסם

אני כבר מזמן הפסקתי להתייחס לביקורות רשמיות. מספיק לקרוא את הביקורת שלהם על Aion כדי להבין שהם לא באמת שיחקו במשחק במקרה הטוב או קיבלו "טובה" מחברה מסויימת המתחילה באות B. אחרי הכל רק Game Spot מסוגלים לתת ציון מעולה למשחק שבור כמו Age of Conan ולשחוט משחק MMORPG עם ההשקה הכי טובה מאז World of Warcraft. הם אשכרה ציינו בחסרונות "סאונד יותר מידי מפותח". פשוט עצוב. פעם היה אחד האתרים הכי מקצועיים.

נו באמת, הביקורת של Gamespot קולעת בדיוק בנוגע ל-Divinity 2 ובעצם לכל RPG אירופי שיצא בשנים האחרונות - הם מלאים בבאגים, חלקם באגים שהורסים לחלוטין את המשחק (כמו הבאג שמוחק שמירות ב-Sacred 2).

ובעיניי גיימספוט הרבה יותר אמין מאתרים אחרים שמציגים ביקורות בלעדיות כמעט חודש לפני שיוצא משחק כלשהו (IGN, אני מדבר עליכם) או בכלל לא טורחים לשחק באונליין של המשחק כדי שהביקורת תהיה ראשונה (אתרים אחרים).

נ.ב. רצוי שתלמד לקרוא קצת אנגלית כי בביקורת של AION הבעיה שהם ציינו לגבי הסאונד היא שהוא מוגזם לחלוטין. הם ציינו דוגמא שבה אתה עומד בסדנא כלשהי ושומע את כל קולות הרקע שקיימים באזור, דבר לא מציאותי לחלוטין אלא אם בתור בן אנוש (אמיתי, לא במשחק) אתה מסוגל לנהל שיחה עם עשרות אנשי בו זמנית ולהבין כל מילה שלהם.

פורסם

מישהו משחק במשחק ויכול לתת חוו"ד?

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

טוב, סוף סוף שמתי את הידיים שלי עליו:

ככה, מי ששיחק TWO WORLDS יהנה ממנו מאוד בגלל שהוא מושקע הרבה יותר ממנו אבל מספיק מהיר כמוהו.

חובבי גוטיק פחות יתרשמו כי יש בו משהו ג'נרי שמשום מה דוחפים לכל משחק, כמו ה ACHIEVMENT או הצורה שהקווסטים מוגשים.

לחובבי RPG באופן כללי, משחק די מומלץ, רמת קושי בינונית, אין קשר DRAGON AGE מכיוון שזה ACTION ולא טקטי עם קבוצה.

אני די בהתחלה, המשך יבוא אם יהיו מתעניינים.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שוחררה החבילה DIVINITY II - THE DRAGON KNIGHT SAGA שכוללת את המשחק המקורי (EGO DRACONIS) וההרחבה החדשה FLAMES OF VENGEANCE.

מבטיחים שיפורים בגרפיקה, משחק יציב יותר, משימות מעניינות יותר וסיום מספק יותר לעלילה (שיכלול עוד עשרות שעות משחק), אני כבר מחכה לנסות אותו.

http://www.divinity2-saga.com/

כל עוד FABLE 3 ו - TWO WORLDS II נדחו ו - RISEN 2 עדיין רחוק זה המשחק היחיד מסוגו בתקופה האחרונה.

ביקורת ראשונה למשחק עם ההרחבה - http://www.jeuxvideo.com/articles/0001/00013749-divinity-ii-the-dragon-knight-saga-test.htm

18/20 כלומר 9/10, למי שרוצה לקרוא אפשר לתרגם בעזרת גוגל.

פורסם

^^

אם תחשב את הציונים שהם נתנו לאספקטים השונים של המשחק תגלה שהציון הוא דווקא 17/20 = 0.85

הם אפילו כותבים

The editorial note is an assessment of the overall quality of the game, but is not an arithmetic average of the different criteria.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

כל עוד FABLE 3 ו - TWO WORLDS II נדחו ו - RISEN 2 עדיין רחוק זה המשחק היחיד מסוגו בתקופה האחרונה.

אגב RISEN- חיסלו להם את כל הKEYS בSTEAM רק לפני כמה ימים הצליחו לחדש את המלאי.

פורסם
  • מחבר

שיחקתי בו כמה שעות, הקרבות שם אקרובטיים למדי אבל פשטניים מאד כמו ב - H&S וללא העומק של RISEN (עם מערכת הקומבואים והאפשרות לחסום).

מה שכן יש המון גיוון בציוד שמוצאים ובתכונות הקסומות שלו מה שמוסיף הרבה עניין למשחק, וגם אהבתי את האפשרות לבחור את הפרס על השלמת משימה (יותר כסף או יותר נקודות ניסיון או חפץ קסום כלשהו).

מה שפחות אהבתי זה האופן שבו מסמנים דברים בשביל להרים אותם שלא נוח וגם החפצים שאפשר לקחת לא מודגשים מספיק לדעתי ונראים כמו חלק מהנוף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים