עבור לתוכן

Divinity II: The Dragon Knight Saga - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

המשחק הראשון היה ממש טוב. בכלל לא H&S, אלא RPG לכל דבר.

אני זוכר שבשלבים הראשונים הוא היה ממש מאתגר וכמעט בלתי אפשרי (שלדעתי זה דווקא דבר טוב).

• תגובות 65
  • צפיות 17.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא לא היה מאתגר הוא היה מעצבן. בקושי יכלת להביס מפלצת אחת כל פעם, וזה עוד רק מהאיזורים שממש צמודים לעיר הראשית, ללכת יותר רחוק זה פשוט התאבדות. חוץ מזה פיתוח הדמות בהתחלה הוא לינארי לחלוטין, אין לך ממש בחירה אמיתית במה להשקיע את הנקודות

פורסם

הוא לא היה מאתגר הוא היה מעצבן. בקושי יכלת להביס מפלצת אחת כל פעם, וזה עוד רק מהאיזורים שממש צמודים לעיר הראשית, ללכת יותר רחוק זה פשוט התאבדות. חוץ מזה פיתוח הדמות בהתחלה הוא לינארי לחלוטין, אין לך ממש בחירה אמיתית במה להשקיע את הנקודות

תראה שיחקתי אותו מזמן אז אני לא זוכר הרבה. אבל לגבי רמת הקושי זה דווקא דבר שאני אוהב. בניגוד למשחקים שבהם העולם מתחזק יחד עם הדמות שלך (סטייל אובליביון), במשחקים כאלה יש לך תחושה של עולם אמיתי שבו יש מקומות מסוכנים שאתה לא רוצה להתקרב אליהם עד שלא תהיה חזק מספיק. גם רמת קושי גבוהה מחייבת אותך להיות יצירתי ולהשתמש בכל מיני תחבולות ולא סתם ללכת ולפוצץ כל דבר שזז.

לגבי פיתוח הדמות, לפי מה שאני זוכר דווקא הייתה שיטה די מעניינת שאמנם בחרת CLASS אבל יכולת לפתח מיומנות מכל סוג, מה שדווקא העניק לך הרבה בחירה כשהדמות שלך עלתה ברמות.

פורסם

יתכן שעשיתי משהו לא נכון, אבל ממש לכל פינה שהלכתי הרגו אותי, וכמעט מיד. ה"טריק" כלל משיכת אויב אויב בכל פעם (כשאם בטעות משכתי שתיים=מוות מידי). אני מסכים שעולם "קשה" הרבה יותר טוב מעולם "מתחזק" סטייל אובליביון, אבל זה ממש אבסורדי.

פיתוח הדמות נראה מעניין ברמות הגבוהות, כשיש לך המון נקודות לחלק ואפשרויות. בהתחלה זה לא ככה, ובגלל הקושי המתסכל לא הגעתי לשם (למרות שנסיתי בשלושה הזדמנויות שונות לשחק במשחק,תמיד נתקעתי בשלב מתסכל מסוים)

פורסם

אם כבר מדברים על קשה בצורה חיובים ו"ריאליסטית" בRPG-נדמה לי שגות'יק 2 עשה את זה בצורה מצויינת..

פורסם

ממש. חמש שניות לתחילת המשחק הרג אותי איזה זבוב טועה בגות'יק 2. פולאוט 2 עשה את זה מצוין. הרבה איזורים קשים עם הדרגתיות טובה ובלי קושי אבסורדי של שלושה נמלים שהורגים אותך מיד.

פורסם

ממש. חמש שניות לתחילת המשחק הרג אותי איזה זבוב טועה בגות'יק 2. פולאוט 2 עשה את זה מצוין. הרבה איזורים קשים עם הדרגתיות טובה ובלי קושי אבסורדי של שלושה נמלים שהורגים אותך מיד.

כן,אבל זה שהזבוב הרג אותך בתוך שניה,גרם לך פשוט לשקשק(מנטלית) כשראית אורק פעם ראשונה במשחק,וזה כל היופי שבדבר..התרגשת מהמשחק,בניגוד לאובליביון,למשל,שבו אתה שוחט ליגיונים של מפלצות בלי להרגיש לרגע שאתה מסכן את הדמות שלך..

פורסם

שוב עולם קשה הוא עדיף אבל צריך לדעת לעשות אותו והרבה משחקים גולשים לתחום ה"תסכול"

(ממש לא אהבתי את אובליביון בגלל זה, אפילו לא סיימתי אותו. מורווינד עוד איכשהו היה יותר סביר אבל גם שם מנקודה מסוימת אתה בלתי מנוצח)

פורסם

כל המשחקים הטובים היו מתסכלים בהתחלה.

גוטיק, דיוניטי, FALLOUT, SYSTEM SHOCK

לדעתי פשוט לא משך אותך מספיק, מי שגמר את המשחק לדעתי יהיו לו רק דברים טובים להגיד.

אני סיימתי אותו פעמיים, גוטיק איזה חמש פעמים, וFALLOUT הכי הרבה.

פורסם

איזה תיסכול יש בסיסטם שוק או פולאוט? הם בנויים קשה אבל הם לא מתסכלים. הם לא הורגים אותך רק כי לתומך חשבת שהזבוב שמולך בגותיק לא אמור להיות אתגר, או שלתקוף שני מפלצות ביחד בדיביניטי יהיה להיות מהלך הגיוני.

הרבה אנשים ציינו שהם משחקים טובים בהמשך, לי לא יצא לחוות את העניין מעבר לשעתיים-שלוש של תסכול בניסיון להבין מה אני עושה לא נכון

פורסם

בפולאוט יש לך אפשרות להגיע לכל מקום במפה, וזה אומר שאתה עלול להיתקל במפלצות קצת מעבר לשלב שלך, אם אתה לא נזהר, ככה זה גם בדיוויניטי ובגוטיק, וזה חלק מהכיף(לדעתי) שאח"כ אתה חוזר לאיזורים שקרעו לך את הצורה ואז אתה מפצלח אותם, זה היה כל כך נדרש מסתבר שזה הוכנס לעלילה של גוטיק הראשון(פרק חמש).

פורסם
  • מחבר

נכון (ואחרי GOTHIC 2 NOTR, המשחק הראשון הרגיש ממש קליל ולא מאוזן).

והמשחקים האלה לא מיועדים למי שמוותר אחרי ההתחלה.

ודיויניטי גם לא כזה קשה אחרי החלקים הממש ראשונים שלו שאתה מצליח להיחלץ מהכפר שאתה מתחיל בו ולהשיג קצת ציוד, העיקר שם זה לשחק חכם ולהשתמש במלכודות עקרבים במצבים קשים כי העקרב הוא כמעט בלתי מנוצח והורג את רוב המפלצות במספר מכות בודד.

לדעתי כדאי לחזור לנושא.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אתה צודק, זה סירטון די ישן. לעומת זאת, כן שוחרר סירטון סינמטיק חדש ביום שישי האחרון.

הראשון מתוך 3 שמתוכננים להגיע.

פורסם

לפני זמן קצר שוחרר הסירטון השני :)

ביום שישי הבא יגיע הסירטון השלישי וכנראה גם האחרון בסדרה זו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים