פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים המסך הCRT הישן שלי משמיע מן קול קטן של שריקה בכל רגע שיש על המסך שלי חלון עם רקע לבן (כמו חלון תיקיות).לעוד מישהו זה קרה?
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים כן זה קורה וזה בד"כ אומר שהמסך שלך בדרך ללכת בדרך כל בשר (או בדרך כל טרנזיסטור)מה שכן - תנסה לשחק עם תדר הרענון של המסך (להעלות או להוריד) מדי פעם זה עוזר ברוב המקרים אבל המסך בדרך החוצה
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים זה עזר תודה אין בעד מה - כולנו פה כדי לעזור - אבל בכל מקרה תכין את עצמך למסך חדש - כי הרבה זמן הוא לא יחזיק לך ראיתי לא מעט מסכי LCD שרופים והמחזה לא מרנין (פעם זה גם שרף לי שולחן - אם תרצה אני יכול לשלוח לך תמונות כדי שתשקשק קצת) הייתי מאוד ממליץ לא להשאירו ללא השגחה הרבה זמן דלוק... כל טוב, גבריאל
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים אין בעד מה - כולנו פה כדי לעזור - אבל בכל מקרה תכין את עצמך למסך חדש - כי הרבה זמן הוא לא יחזיק לך ראיתי לא מעט מסכי LCD שרופים והמחזה לא מרנין (פעם זה גם שרף לי שולחן - אם תרצה אני יכול לשלוח לך תמונות כדי שתשקשק קצת) הייתי מאוד ממליץ לא להשאירו ללא השגחה הרבה זמן דלוק... כל טוב, גבריאל :hizuk:
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים מחבר בינתיים במקרה קיבלתי לכמה ימים את המסך של אחותי עד שהמחשב שלה חוזר מתיקון, מסךLCD LG L204WT.אני נדהם מאיכות הגראפיקה במשחקים שאני ברוולולוציה הגבוהה, הרבה יותר טוב מהCRT של MAG שיש לי, השתכנעתי עכשיו סופית שאני הולך לקנות עכשיו מסך LCD.
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים אם באפשרותך לקנות מסך 24 הרי שאני ממליץ לך בחום לקנותצפיה מהנה מאוד ובהחלט נותנת הנראה בלתי רגילה לשימוש במחשבמה התקציב שלך למסך ?
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים מחבר תקציב בסביבות 2000 שקלמה עם המסך הזה FP2426AFWוProview הוא טוב?לא מכיר את החברה הזאת.
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2414בהחלט ממליץ עליו....הרבה אומרים שהוא טוב .....אם אתה רוצה לשמוע עוד דעות אני חושב שכדאי שתפתח תרד בפורום מסכי מחשב עם כותרת בסגנון ..''צריך המלצה למסך מחשב 24' עד 2000 ש''ח''אני חושב שהרבה ימליצו לך על הסמסונג!
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים רפי, אם אתה מעוניין שזה יהיה דיון בנושא רכישה של מסך חדש, ערוך את הכותרת בהתאם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.