עבור לתוכן

שלום! שאלה חשובה בנוגע לזיכרון פנימי ותאימות עם מערכות הפעלה

Featured Replies

פורסם

שלום ושנה טובה :)

לפני כמה ימים ביקרתי בחנות מחשבים במטרה לקנות סט זיכרון פנימי של 4 ג'יגה.

כששאל אותי המוכר כמה כבר מותקנים במחשב שלי, השבתי לו ששני ג'יגה.

הוא שאל אותי איזו מערכת הפעלה יש לי, ואמרתי לו ש XP רגילה.

ואז הוא אמר לי שלא כדאי לי לרכוש את הזיכרון מכיוון שגם ככה חלק זעיר ממנו ינוצל.

אפשר הסברים? הוא לא היה חזק בהסברים..

פורסם

תתחיל קודם בבדיקה אם הוא מתאים למחשב שלך

מה המפרט שלך ובעיקר הלוח אם?

בקשר למערכת הפעלה, כן מערכת הפעלה ווינדוס 32 ביט מנצלת מקסימום 3.2-3.5 ג'יגה זיכרון

למרות זאת כדאי במחירים של היום להתקין 4 ג'גיה זיכרון

ושוב מה המפרט?

פורסם

ברוך הבא לפורום.

לפני ששואלים שאלות כלליות מעין זו, מומלץ ביותר להריץ חיפוש בפורום - כי רוב הסיכויים שהשאלה הזו כבר נשאלה ונענתה (במקרה הספציפי הזה, הרבה יותר מפעם אחת), וזה יחסוך לך את הזמן שתחכה לתשובה ולנו את הזמן שיקח לענות.

בכל זאת - כאמור מערכת הפעלה 32 ביט מנצלת מקסימום 3.5 גיגה. אם ההתלבטות היתה בין לקנות 2 לבין לקנות 4 למחשב חדש, הייתי מסכים עם "ירח אפל". מצד שני, אם אתה מתכוון להתקין 4 גיגה בנוסף ל2 שכבר מותקנים בו - אין שום טעם ללא מערכת הפעלה 64 ביט.

כמובן שיש לבדוק שלוח האם תומך בכמות הזכרון הכוללת שתהיה (לוחות רבים מוגבלים ל4), ושהמעבד תומך ב64 ביט.

פורסם

לפני ששואלים שאלות כלליות מעין זו, מומלץ ביותר להריץ חיפוש בפורום - כי רוב הסיכויים שהשאלה הזו כבר נשאלה ונענתה (במקרה הספציפי הזה, הרבה יותר מפעם אחת), וזה יחסוך לך את הזמן שתחכה לתשובה ולנו את הזמן שיקח לענות.

פורסם

ברוך הבא לפורום.

בכל זאת - כאמור מערכת הפעלה 32 ביט מנצלת מקסימום 3.5 גיגה. אם ההתלבטות היתה בין לקנות 2 לבין לקנות 4 למחשב חדש, הייתי מסכים עם "ירח אפל". מצד שני, אם אתה מתכוון להתקין 4 גיגה בנוסף ל2 שכבר מותקנים בו - אין שום טעם ללא מערכת הפעלה 64 ביט.

כמובן שיש לבדוק שלוח האם תומך בכמות הזכרון הכוללת שתהיה (לוחות רבים מוגבלים ל4), ושהמעבד תומך ב64 ביט.

בידיוק. ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים