פורסם 2008 באוקטובר 616 שנים שלום לכולם יש לי שני מחשבים בעלי וינדוס וויסטה אחד נייד ואחד נייח שניהם בעלי אפשרות לחיבור אלחוטי כמוכן יש לי ראוטר של אדימקס. עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב הנייד לנייח אלחוטית על מנת שיהיה ביניהם שיתוף קבצים (לא אינטרנט כי יש ראוטר) הסתכלתי במדריכים ולא הבנתי שמה כלום כי בעיקר יש שמה שיתוף אינטרנט ואני רוצה שיהיה לי שיתוף קבצים אלחוטי בין שניהם תודה לכל העונים
פורסם 2008 באוקטובר 616 שנים יש לך כבר רשת מקומית דרך הנתב. אתה צריך רק להפעיל את השיתוף קבצים של הווינדוס ולא לעשות שום שינוי בהגדרות של החיבורים עצמם (לא האלחוטי ולא קווי אם יש)
פורסם 2008 באוקטובר 616 שנים מחבר יש לך כבר רשת מקומית דרך הנתב. אתה צריך רק להפעיל את השיתוף קבצים של הווינדוס ולא לעשות שום שינוי בהגדרות של החיבורים עצמם (לא האלחוטי ולא קווי אם יש)אתה יכול להסביר לי איך אני עושה את זה בויסטה?
פורסם 2008 באוקטובר 616 שנים יש לך בלוח בקרהמרכז הרשת ושיתוף (משהו כזה , אני לא על ויסטה כרגע)אתה צריך לאפשר שם את השיתוף קבציםאחרי זה אתה בוחר את הקובץ או התקיה שאתה רוצה לשתף, עושה עליה עכבר ימין-> שיתוףנותן שם ומאשרניגש למחשב השני ומחפש דרך מיקומי רשת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.