פורסם 2003 ביוני 1522 שנים יש לי 2 מחשבים אחד חזר pentium 4 2.0Ghz והשני pentium 2 300Mhz על האחד מותקן WIN XP PRO ועל השני WIN98 החיבור לאינטרנט הוא ADSL מחובר לכרטיס רשת כמו שהבנתי אני אצתרך 2 כרטיסים במחשב הזה ועוד כרטיס במחשב השני.... אבל את החיבור עצמו אין אני עושה (תוכנה) ועוד משהו .... מה זה קבל רשת מוצלב ? תודה !!! RT-PRO
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים כן- תצטרך שני כרטיסי רשת במחשב אחד (זה שיש לו XP והוא זה שיתחבר לאינטרנט), ועוד כרטיס רשת אחד במחשב השני.ההגדרה מבחינת מערכות ההפעלה:תפעיל את אשף הגדרות הרשת ב- XP (אם זה קיים בגירסת PRO).אחר כך תשתמש בדיסקט שהאשף יכין או בדיסק של XP ותגדיר גם במחשב עם ה- 98.אצלי זה עבד!כבל רשת מוצלב הוא כבל שבו שני גידים מחוברים מתחלפים באחד הקצוות. כבל כזה משמש לחיבור שני מחשבים אחד מול השני בלי רכיב רשת אחר באמצע.
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים מחבר יש לי כבל רשת רגילאני יכול איכשהו להכין מימנו כבל רשת מוצלב?אם כן,איך ?
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים אפשר לחתוך אותו באמצע ולהחלים חוטים בסדר אחר אבל זה יפגע בביצועים שלויש מכשירים שיכולים להרכיב פלאג כזה בקצה של הכבל (זה נקרא לוחץ) אבל זה יקר יותר מלקנות כבל חדשהכי פשוט תקנה כבל עולה משהו כמו 2-3 שקל למטר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.