פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים היייש לי בעיה עשיתי ריסט למחשב ומשום מה שהוינסוד עולה יש תטע הזה של העידכון של הווינדוס בויסטה שאומר 1מ 3 ו 2 מ 3 וכו..... אז הוא כל פעם העושה לי את זה ואז מכבה תמשחב כל הזמן ואני לא יכול להיכנס לוינדוס כרגע אני בוינדוס משני של אקס פי מה אני עושה לעזעזעל מאיפה זה בא?!
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים מחבר לאלא נו אתה יודע שאתה מעדכן בויסטה הוא עושה ריסט ואז כזה עוש 3 שלבים לעדנה ובזה הוא נישאר אצלי על 0 אחוז וכל פעם עושה ריסט עצמי יענו SUT DOWN[br]פורסם בתאריך: 5.10.2008 בשעה 17:04:47h
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים זה עדכון, הפרעת לו באמצע. תן לזה לסיים.אם אחרי כמה שעות זה לא מסיים תחזור לפה.
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים מחבר לא הפרעתי בכלל לא שמתי על עידכון זה מעצמו עשה!!! וכמה שעות1?!!? מה יש לי פנטיום 1?!אם זה לא מעדכן תוך חצי שעה אני מניח שזה לא יעדכן בכלל
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים בעיה בעיה !בקישור - זה הפתרון מה שנותנים בהרבה דיונים.http://blog.creoff.net/vista-automatic-update-stage-3-of-3-endless-reboot-loop
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים מחבר אחי אני מודה לך על הפיתרון רק אם תסביר לי מה לעשות אני ישמח למה אני לא קולט כלום חחחחחתודה בכול מקרה!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.