עבור לתוכן

מישהו מכיר משחק בסגנון של FREELANCER המהולל ?

Featured Replies

פורסם

אנ י מחפש אקשן זול כמו בFREELANCER, ולא איזה סימולטור דקדקני שגורם לך לא להבין מה רוצים ממך...

פורסם

Bionic Commando Rearmed

לא רע להעביר את הזמן.

פורסם
  • מחבר

ראיתי למכירה גם את X3 REUNION גירסת השנה 2007 (מעודכן משהו)

שווה ? או שכאב ראש ?

פורסם

נסה את FREESPACE2. משחק די ישן אבל גרפיקה סבירה, עלילה מעניינת ואקשן טוב ולפי דעתי הוא גם הרבה יותר טוב מ-FREELANCER.

פורסם
  • מחבר

גם לפי דעתי ! :xyxthumbs:

פורסם

ראיתי למכירה גם את X3 REUNION גירסת השנה 2007 (מעודכן משהו)

שווה ? או שכאב ראש ?

אתה לא רוצה לשחק במשחק הזה.

פורסם

למה לא?

פורסם

x3 זה המשחק הכי מסובך שראיתי בחיים, ושיחקתי רק בדמו.

מחזק את מה שנאמר על FreeSpace 2, למרות שהוא לא ממש דומה לFreelancer שכן זה לא משחק SandBox אלא הוא מבוסס על משימות.

FreeSpace2 כבר נחשב לAbandonware לפי מה שהבנתי ואפילו שיחררו את הקוד של המנוע שלו, לכן נולד דבר שנקרא FreeSpace Open.

בכל מקרה, דרך FreeSpace Open אתה יכול לשחק בFreeSpace 1/2 בגרפיקה משופרת ובעוד מודים רבים.

פורסם

יש לי freelancer ונשרט לי הדיסק :s07: . לא אכפת לי לקנות אותו שוב אם זה יעביר את המסר שאני רוצה עוד משחק בסגנון.

אני חושב ש X2 וX3 מסובכים מדי. אני יודע שיש משחק שנקרא starlancer שהיה לפני freelancer . חשבתי לקנות באיזה שהיא נקודה אבל לא עשיתי את זה עדיין. יש כמה חנויות בebay באנגליה שמוכרות משחקים ישנים יחסית בגרושים ואני יכול להרשות לעצמי לקנות מהם כמה משחקים מדי פעם. עדיין יש עוד משחק בסדרת silent storm שאין לי ואני חושב שאני אמצא מישהו שיש לו כמה משחקים שאני אוהב כדי לחסוך במשלוח...

אני לא כלכך מכיר משחקים מה ג'אנר אני אהבתי את privateer הישן והטוב אבל די חייבים joystick בשביל לשחק.

פורסם

אני ממליץ על FREESPACE2 בגירסה המחודשת שמעריצי הסידרה עשו - חוקי וחינמי להורדה.

המשחק המקורי (שהיה משחק השנה לגא'נק שלו בזמנו, איפהשהו בשנות ה90) עבר שדרוג גראפי מקיף והוא פשוט מעולה.

ה Space Simiulator הטוב ביותר שאי פעם יצא, הרבה יותר מוצלח מסידרת WingCommander הוותיקה והרבה יותר מוצלח מFREELANCER שהיה מאכזב מאד לדעתי.

אתה יכול להוריד את ה installer שמוריד עבורך את המשחק (הורדה ענקית. כמה ג'יגות) ומתקין אותו בלי שום מאמץ מבחינתך מהאשכול הראשי בפורום של קהילת המשחק:

http://www.hard-light.net/forums/index.php/topic,42854.0.html

למשחק יצאו מודים נוספים שהם stand alone, ז"א שלא צריך את המשחק בשבילם - אחד של בבילון 5, אחד של גלטיקה (שאני לא בטוח מה הסטטוס שלו) ועוד כמה...

ואם אתה עוד לא משוכנע אז תסתכל על סרטונים בYOUTUBE:

http://www.youtube.com/watch?v=ubRDkV4Rrcs

פורסם

Darkstar One

בדיוק מה שאתה מחפש.

פורסם

אני חושב ש X2 וX3 מסובכים מדי. אני יודע שיש משחק שנקרא starlancer שהיה לפני freelancer . חשבתי לקנות באיזה שהיא נקודה אבל לא עשיתי את זה עדיין. יש כמה חנויות בebay באנגליה שמוכרות משחקים ישנים יחסית בגרושים ואני יכול להרשות לעצמי לקנות מהם כמה משחקים מדי פעם.

יש לי את דיסקים מקוריים של starlancer (לצערי לא שמרתי את הקופסא והחוברת).

אשמח להחליף איתך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים