עבור לתוכן

אתרים לקניית משחקי מחשב.

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב :)

אפשר לקבל רשימת אתרים אמינים שניתן לקנות דרכם משחקי מחשב?

אני רוצה לעשות רשימה כי הרבה פעמים יש משחק מסויים שאני מחפשת, והוא לא נמצא במלאי,

אז אני רוצה כמה אתרים שאם למשל באתר X הוא לא נמצא במלאי, אז שיהיו לי עוד כמה לבדוק בהם.

תודה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בדקתי ושם אין את מה שאני מחפשת...

אשמור אותו במועדפים,

אשמח לעוד אתרים...!

פורסם
  • מחבר

תודה, אשמור גם אותו :xyxthumbs:

עוד? :P

פורסם

באנגליה יש את shop.game.net הזמנתי מהם פעם אחת את guild wars השקה (אם את רוצה לדעת מתי) והגיע אחרי איזה שבוע. משלוח של 5 לירות שטרלינג לכל העולם. הם לא הכי זולים אבל זאת רשת גדולה באנגליה ולפעמים המחירים נמוכים מהמחירים בארץ למרות שהחנויות בארץ משתפרות (אנשים כבר יודעים לקנות מחו"ל). יש עוד רשת אחת מישהו קנה ממנה איזה גרסה של fallout קוראים להם zavvi שהיו פעם virgin shop . הם גם רשת די גדולה באנגליה.

סיננתי את אילו שאני לא חושב שמוכרים משחקים PC יש אולי גם בplay-asia משחקי PC לא בדקתי.

אני אוהב משחקים לא פופולארים /ישנים ואני מוצא אותם לרוב בebay . יש שם כמה מוכרים אמינים שמוכרים משחקים מקוריים במחירים נמוכים. אבל אני עדיין בספק בקשר לתאילנדים וההודים. קניתי רק מחנויות באנגליה /קנדה. אני קונה שם רק משחקים שמסומנים כחדשים אם זה משחקי מחשב. עם משחקי קונסולות לא אכפת לי אבל אני קונה לרוב מארה"ב/קנדה כי יש לי NTSC.

אני כנראה אחכה עוד קצת שהמחיר ירד על הthe guild universe שהזמנתי פעם ולא שלחו לי אותו אבל קיבלתי החזר מpaypay (תהליך של 3 חודשים) . ebay נכנסו במי שקניתי ממנו כי הוא כנראה רימה עוד אנשים (הם כנראה זיהו את זה לפי התכתבויות) .

מבחינת חנויות בארץ יש גם את mediagame.co.il שמנסים להיות זולים יותר אבל אין להם הכל ואני חושב שהם מתמקדים במשחקי קונסולות. pcgames.co.il היא חנות אינטרנט בלבד מה שמוריד לו את העלויות.

אם את מחפשת משחקי קונסולות אני יכול להגדיל את הרשימה אבל אז צריך להתיחס לנעילה האיזורית של הWii והxbox360 (לps3 אין נעילה איזורית על משחקים אבל יש על סרטים).

פורסם

game.co.uk

וגם VGP

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם.

אני מחפשת רק משחקי מחשב.

אני מעדיפה שלא לקנות מחו"ל... מהסיבה הפשוטה שאם משהו יקרה, אין לי כח לכל התהליך של החזרת הכסף.

פורסם

paypal :nixweiss:

הרבה יותר בטוח מלתת כרטיס אשראי בארץ.

בכל מקרה, אלו אתרים מאוד אמינים והרבה קונים מהם, בד"כ קונים מהם משחקים לקונסולות, לפחות מהארץ, אבל כמובן שאפשר גם למחשב.

פורסם

קניתי מהם את BioShock מהדורת אספנים [עם פסלון BIG DADY] בספטמבר 2007.

הפסלון הגיע שבור וטורטתי ביניים לבין "הד-ארצי" במשך שנה [צריך להגיע / לא בטוח שיש / תמתין נבדוק]

בסוף ב 09/2008 [כן אחרי שנה] קיבלתי זיכוי על ההפרש בין הגרסה הרגילה למהדורת האספנים

לאחר ששלחתי אליהם בדואר רשום את הפסלון השבור.

אני לא קונה מהם יותר [בטח לא גרסות אספנים]

פורסם
  • מחבר

קניתי מהם את BioShock מהדורת אספנים [עם פסלון BIG DADY] בספטמבר 2007.

הפסלון הגיע שבור וטורטתי ביניים לבין "הד-ארצי" במשך שנה [צריך להגיע / לא בטוח שיש / תמתין נבדוק]

בסוף ב 09/2008 [כן אחרי שנה] קיבלתי זיכוי על ההפרש בין הגרסה הרגילה למהדורת האספנים

לאחר ששלחתי אליהם בדואר רשום את הפסלון השבור.

אני לא קונה מהם יותר [בטח לא גרסות אספנים]

דווקא קניתי מהם פעם אחת... :P

פורסם

game.co.uk

וגם VGP

הראשון וshop.game.net זה אותה חנות התרגלתי לשם הישן שלהם :).

חוץ מזה videogamesplus.ca לא מוכר משחקי PC (שידועה כ VGP בקיצור ).ראיתי את קטגורית הPC והיא ריקה.. חנות מומלצת מאוד למשחקי קונסולה ויש להם הרבה לקוחות בארץ.

אני יודע שאנשים נרתעים מלקנות בחו"ל ואני חושב שזה בעיה שלהם. שישלמו כפול במחיר ויחזיקו את החנויות הישראליות בחיים כדי שיהיה מאיפה לקנות משחקים בהשקה כשהפער לא משמעותי.

פורסם

צודק בקשר לVGP, בכל מקרה חנות נהדרת לרכישה לקונסולות :P

דרך אגב, sendit גם חנות מעולה

http://www.sendit.com/sendit/home.dept

ויש גם למחשב.

פורסם

תודה רבה לכולם.

אני מחפשת רק משחקי מחשב.

אני מעדיפה שלא לקנות מחו"ל... מהסיבה הפשוטה שאם משהו יקרה, אין לי כח לכל התהליך של החזרת הכסף.

ברוכה הבאה לעידן ההפצה הדיגיטאלית.

כיום כבר לא צריך ללכת לדואר לאסוף חבילה או להמתין שהחבילה תגיע מחו"ל

לדוגמא:

store.steampowered.com

www.direct2drive.com

www.ea.com/ealink/

http://www.ebgames.com/downloadnow

פורסם

כן, רק שבינתיים לארץ אפשר לקנות דיגיטלית רק משחקים ישנים או מעפנים שלא מעניינים 87% מהגלובוס...

לדוגמא, כשרציתי לקנות את assassin's creed לא מצאתי דרך לקנות את זה בהורדה ישירה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים