עבור לתוכן

Q או E

Featured Replies

פורסם

איזה מעבד עדיף לקנות?

QUAD CORE

או

Core 2 Duo

אם אפשר תגידו ייתרונות וחסרונות

ואם אפשר גם את הדגם המשתלם

תודה (:

פורסם
  • מחבר

תודה (:

הינה מה שאתם צריכים לדעת (ציטוט מאשכול שהביאו באשכול שהביאו לי)

המסקנות : לכל השימושים היומיומיים כמו משחקים , פוטושופ , אקסל , אקרובט ואפילו ווינראר! וכו' הכפול ליבה הוא המנצח הבלתי מעורער!

רק לשימושים מקצועיים שכוללים תלת מימד ועריכות מקצועיות הם הדברים היחידים בהם המרובע ליבות מנצח!

פורסם

שטויות במיץ.

אם יש לי q9300 במהירות 3ghz, ולאחר יש e8400 במהירות 3ghz אז הכפול ליבות יהיה יותר חזק? :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

עוד ציטוט מהאשכול שהביאו באשכול שהביאו לי:

בכל מקרה אין במבחן הזה את ה-Q9300 אלא רק את ה- Q6600 קח בחשבון שה- Q9300 יותר טוב ממנו בכ-5%.

אין לי מושג ><

פורסם

אם אמרת הכי טוב , הכי טוב תקח QX9770!

השאלה לא ממש עיניינית

כי לא ממש אמרת מהם הצרכים שלך ...

חבל מאוד להשקיע במעבד שלא ינוצל במלואו

מה הם הצרכים שלך מהמחשב ?

מה התקציב?

מתוכן OC?

פורסם

שטויות במיץ.

אם יש לי q9300 במהירות 3ghz, ולאחר יש e8400 במהירות 3ghz אז הכפול ליבות יהיה יותר חזק? :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

הצהרת שטויות במיץ ואז כאילו אמרת אותם ? Q9300 הוא מעבד שעובד במהירות 2.5GHZ..

פורסם

הוא התכוון מן הסתם לעשות OC, למעבדים של היום אין יותר מדי בעיה להגיע ל 3 גיגה הרץ, מה שכן ל E8400 יש יותר זיכרון מטמון מה Q פר ליבה ככה שלפעמים הוא יכול להיות מהר יותר.

פורסם

אם הוא רוצה לעשות OC אז אני חושב שE יותר טובים לביצוע OC E8400 E8500

מהיר יותר תלוי באיזה תוכניות הוא משתמש ומה הצרכים במחשב ושוב נשאלת השאלה למה הוא צריך את המחשב ..

פורסם

הדיון ננעל משום שחיפוש היה נותן המון אינפורמציה, שכן מדובר בדיונים שהיו כאן כבר לא אחת.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=335905.0

נ.ב.

Frequency, בפעם הבאה לא לשכוח כותרת אינפורמטיבית.

כותרות:

הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שהנכם פותחים, הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

כותרת טובה וממצה תזמין יותר אנשים להיכנס לדיון שלכם, ותגדיל את הסיכויים לקבל תשובות. בנוסף, כותרת ממצה המכילה את נושא הדיון יכולה לעזור למשתמשים אחרים למצוא את הדיון במערכת ה- בפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים