עבור לתוכן

צריך חוות דעת על הטמפרטורות.

Featured Replies

פורסם

חכה לפני שאתה מחליף תוריד realtemp ותבדוק את הטמפ' זה ידוע שאוורסט מזייפת

על המחשב של אחי יש את אותו קירור במנוחה הוא 39 מעלות ובמאמץ של 100 אחוז הוא מגיע ל54

אחרי העלאת מתח ל1.4 הוא במנוחה 41/2 מעלות ובמאמץ אם אני לא טועה הגעתי ל61-5

פורסם
  • מחבר

כל התוכנות מראות לי 48-52 חוץ מ realtemp שמראה 42... אז אולי היא זו שמזייפת.

בכל מקרה הקירור הזה לא מספיק לאוברקלוק שאני רוצה.

Nike, הצעת לי קירור באותו מחיר אחי... תן לי רק מה שיספיק לי כדי לעשות אוברקלוק ל-4 ג'יגה הרץ.

פורסם

כל התוכנות מראות לי 48-52 חוץ מ realtemp שמראה 42... אז אולי היא זו שמזייפת.

בכל מקרה הקירור הזה לא מספיק לאוברקלוק שאני רוצה.

Nike, הצעת לי קירור באותו מחיר אחי... תן לי רק מה שיספיק לי כדי לעשות אוברקלוק ל-4 ג'יגה הרץ.

תבדוק בביוס ותראה

וזה כן מספיק אחי 65 במאמץ זה טוב למרות שעם OCCT בבדיקה הוא על 53 בלי העלאת מתח

תבדוק גם על המהירות של המאוור היא על מקסימום ותבטל בביוס את האפשרות שהמאוורר מסתובב לפי המאמץ

פורסם
  • מחבר

מוזר.. בביוס הוא מראה לי 33 מעלות...

תגיד אני רואה שיש לך את אותו המעבד עם הקירור שרציתי בהתחלה- איך הטמפרטורות אצלך אחי?

פורסם

בסביבות אותם מעלות פעם פה 2 מעלות יותר פעם פחות נכון לעכשיו במנוחה נע בין 37 ל39

בכל מקרה לדעתי זה אחלה קירור יחסית והאתה יכול להריץ חיפוש ולגלות שrealtemp היא הכי מדויקת גם אצל אחי הOCCT מראה בכלל 49 מעלות במנוחה והאוורסט מראה בכלל 51 ..

פורסם
  • מחבר

ואללה אני כבר לא יודע מה הטמפ' של המעבד שלי.

הביוס מראה 33, realtemp מראה 42-43, וכל השאר באיזור ה 47-53.

למה להאמין גאד דאמיט?!

אני מבולבל.. אולי אני בכלל לא צריך קירור חדש :silly:

פורסם

לדעתי אתה לא צריך אני עכשיו בבדיקת מאמץ עם ACF7P ב100 אחוז מאמץ 1.4 מתח הוא הכי הרבה הגיע ל66 מעלות וגם זה לשניה ככה הוא עומד על 64 המקסימום שמותר למעבד להגיע זה 70 מעלות הטמפ' המומלצת היא 65 מעלות מקסימום בבדיקה עם OCCT הוא עובר את המקסימום בגלל זה אני מםעיל realtemp במקביל

בכל מקרה במשחקים אתה לא תשתמש ב100 אחוז מאמץ אבל עדיין חשוב שהבדיקות יהיו תקינות

אני אישית עכשיו מנסה להגיע ל4GHZ או 3.8 לפחות בינתיים עם הקירור שלי עד שיהיה לי כסף ואני יחליף לקירור יותר חזק .. אבל בינתיים אני נשאר עם שלי

פורסם

את המעבד תאמץ בעזרת OCCT. את הטמפ' בזמן המאמץ תנטר בעזרת RealTemp, ותן דיווח חזרה.

פורסם
  • מחבר

הנה הדיווח:

ללא אוברקלוק הטמפ' המקסימלית היא 55

עם אוברקלוק ל 3.6Ghz הוא עובר את ה-60 במאמץ ואני לא יכול להגיד כמה בדיוק כי ה occt מפסיקה לבדוק כשהיא עוברת את ה-70. (כנראה שהיא מזייפת ב-10 מעלות).

במצב מנוחה, בלי אוברקלוק, הטמפ' בין 42-43

עם אוברקלוק- 45-46

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים