פורסם 2008 באוקטובר 416 שנים שלום לכולם, נושא הרשתות לא ברור לי כלל לכן אשמח לעזרה יש ברשותי שני מחשבים נייח ולפטופ. אני מנסה להעביר קובץ של 6.5GB מהנייח ללפטופ, במחשב הראשון יש לי שני כרטיסי רשת,הראשון מחובר למודם ואת השני חיברתי באמצעות כבל רשת מוצלב ללפטופ. מה אני צריך לעשות/להגדיר ע"מ להעביר את הקובץ למחשב השני? אם אפשר בבקשה לפרט. תודה מראש לעוזרים
פורסם 2008 באוקטובר 416 שנים מחבר תודה על התגובה,ראיתי שם מדריך איך להגדיר שני מחשבים בחיבור לאינטרנט...אני רק מעוניין להעביר את הקובץ הזה.מישהו יכול לתת לי קישור אולי?או הסבר קצר?
פורסם 2008 באוקטובר 416 שנים תפעיל את אשף רשת בשני המחשביםתוודא שאתה מכניס את אותה קבוצת עבודה בשניהםושאתה מאפשר שיתוף קבצים ומדפסותאחרי שתסיים את האשף תבחר ספריה ותעשה עליה עכבר ימין->שיתוףתסמן לשתף אותה ותן לה שםשים בספריה הזאת את הקובץ שאתה רוצה להעבירלך למחשב השני למיקומי הרשת שלי ותחפש את הספריהתעתיק את הקובץ אלייךזאת השיטה הקלההשיטה האחרת שהיא קצת יותר מסובכת להתקנה היא התקנת שרת FTP באחד המחשביםובמחשב השני שימוש בתוכנת לקוח FTP
פורסם 2008 באוקטובר 416 שנים מחבר סבבה הבנתי גם הדיסקים מוגדרים כNTFSבעיה קטנה, כשאני בוחר באשף את התצורה שהמחשב שלימחובר לאינטרנט(כלומר ישירות לאינטרנט)הוא כותב שבמצב כזהכל הקבצים שלי משותפים עם האינטרנט,איפה טעיתי?הנייח מחובר ישירות לאינטרנט באמצעות מודם עם חייגן
פורסם 2008 באוקטובר 416 שנים הוא מחבור לאינטרנט דרך המודם (שתאורטית הוא גם מחשב)אז תסמן שמחובר דרך מחשב אחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.