עבור לתוכן

האם יש דבר כזה טלוויזית CRT שמסוגלת להציג תכני HD?

Featured Replies

פורסם

חיבור קומפוננט (אדום, ירוק כחול). בטח גם קיבלת עם הכרטיס מסך כבל שמתחבר ל S VIDEO שלו (שהוא לא S VIDEO רגיל אלה כולל עוד כמה פינים) ומתפצל ל S VIDEO ול RCA אדום ירוק וכחול. אבל אני לא יודע אם הכרטיס מסך יודע להוציא רזולוציה גבוהה משם.

בכל מקרה ממקורות אחרים זה החיבור שישמש אותך ל HD בטלויזיה הזאת.

עריכה: רק עכשיו קראתי מה רשמת קודם. קרירין אתה בטוח שלא תצא משם רזולוציה גבוהה? זה לא S VIDEO רגיל.

פורסם

ע"מ לראות HD בחיבור ה-TV-OUT אתה תצטרך תמיכה ב-HDTV מצד כ.המסך.

פורסם
  • מחבר

8800gt תומך בHDTV לא?

פורסם

אני מאמין שכן, אם אתה רוצה להיות בטוח, תבדוק באתר היצרן ע"פ הדגם המלא של הכרטיס.

פורסם

הטלוויזיה TOSHIBA תומכת ב- HDTV אך לא מציגה ב- HD

הרזולוציה שלה נמוכה מ- 720

מה שכן יש לה מפענח דיגיטלי שמאפשר הכנסת אות דיגיטלי - שלבסוף חוזר להיות אנאלוגי...

אבל התמונה קצת יותר טובה...

פורסם

חיבור קומפוננט (אדום, ירוק כחול). בטח גם קיבלת עם הכרטיס מסך כבל שמתחבר ל S VIDEO שלו (שהוא לא S VIDEO רגיל אלה כולל עוד כמה פינים) ומתפצל ל S VIDEO ול RCA אדום ירוק וכחול. אבל אני לא יודע אם הכרטיס מסך יודע להוציא רזולוציה גבוהה משם.

בכל מקרה ממקורות אחרים זה החיבור שישמש אותך ל HD בטלויזיה הזאת.

עריכה: רק עכשיו קראתי מה רשמת קודם. קרירין אתה בטוח שלא תצא משם רזולוציה גבוהה? זה לא S VIDEO רגיל.

Super Video or Separated Video abbreviated S-Video[1] and also known as Y/C is an analog video signal that carries the video data as two separate signals, luma (luminance) and chroma (colour), unlike composite video which carries picture information as a single lower-quality signal, or component video which carries picture information as three separate higher-quality signals typically luma and two chroma components. S-Video, as most commonly implemented, carries 480i or 576i resolution video, i.e., standard definition video, but does not carry audio on the same cable.

http://en.wikipedia.org/wiki/S_video

אתה מבין זה לא יעזור לו

הוא צריך משהו שיעביר קומפוננט מהמחשב לטלוויזיה

בכל מקרה גלשתי קצת ויש כאלו דברים

אבל לא ראיתי אחד במחיר שפוי

אולי תמצא באתרים מחול ממיר במחיר טוב לזה

פורסם
  • מחבר

אהה הבנתי.

סיבוך רציני...

טוב, העיקר שהיא איכותית מאוד בשידורים רגילים, באמת, לא יצא לי עוד לראות טלוויזיה איכותית כזאת. חוויה לעיניים! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים