פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים לא מזמן אבא שלי הביא הביתה לסלון טלוויזית CRT של TOSHIBA בגודל 34".הטלוויזיה בעלת איכות תמונה הכי טובה שראיתי עד כה...על הטלוויזיה רשום למעלה HD READY 1080i, זה בולשיט או שזה נכון?
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים לא מזמן אבא שלי הביא הביתה לסלון טלוויזית CRT של TOSHIBA בגודל 34".הטלוויזיה בעלת איכות תמונה הכי טובה שראיתי עד כה...על הטלוויזיה רשום למעלה HD READY 1080i, זה בולשיט או שזה נכון?כמו שאמרו יש דבר כזה הבעיה בCRT גדולים זה שהתחת שלהם ענק CRT מבחינה טכנולוגית יכול להגיע לאיכות תמונה מצוינת אבל השוק עבר לLCD וגם ככה CRT גדול תופס טונות מקום
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים מחבר קצת לפני מותם יצאו CRT עם 1080i (לא P, כך שזה לא FULL HD) דרך קומפוננט.אז איך ניתן לחבר אליהם תכנים של HD? דרך איזה חיבור?היא לפחות תומכת ב-720P?
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים קצת לפני מותם יצאו CRT עם 1080i (לא P, כך שזה לא FULL HD) דרך קומפוננט.ו-HDMI הוא דיגיטלי לכן אתה לא תמצא אותו על מסכים אנלוגיים טהורים.
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים רק לידע כללי, HDTV היה עוד לפני 20 שנה. פשוט זה עלה המון ולא היו מוכנים לזה...http://he.wikipedia.org/wiki/HDTV
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים מחבר אם אני מביא ממיר HD של HOT/YES, ניתן לחבר אותו דרך קומפוננט ולראות באיכות HD?
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים אם אני זוכר נכון קומפוננט נותן עד 720P ו1080i אז מבחינה תאורטית כן אבל אני לא יודע במה YES משתמשים
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים מחבר ואם אני מחבר את המחשב לטלוויזיה מה-S-VIDEO של הכרטיס מסך לקומפונננט בטלוויזיה, אני אוכל לראות באיכות HD?
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים כשחושבים על זה בעצם כל מסך CRT למחשב הוא מסך HD : רק צריך להגדיל אותו קצת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.