פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים הזמנתי את המחשב, שילמתי עליו ואז מודיעים לי באופן נונשלנטי שיש מדבקה על המארז וקריעת המדבקה מבטלת את האחריות. איזה חוצפה אני ממש מתוסכל מהעניין אני ממש מרגיש כאילו זה לא שלי :\לא ציפיתי לחובבנות כזו מענקית מחשבים כמו KSP. אילו הייתי יודע על המדיניות הבאמת אינפנטילית הזו שלהם, לא הייתי קונה מהם מלכתחילה.זה הרי ממש אידיוטי, צריך להיות לי אחריות על כל החלקים בנפרד. ואנשים קונים מהם את החלקים בנפרד , אז מה הקטע?יש מה לעשות בנידון? g0vner_x3
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים לבטל את ההזמנה, יש לך 14 יום אפשרות לבטל כל עוד לא השתמשת במוצר,או שאתה לא מרוצה ממנו ויש לך את כל האריזות המקוריות .בהצלחה .
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים וואו, לא חשבתי שיש חנויות שעדיין עושות את זה בימינו :s05:אתה בטוח שהוא לא התכוון למדבקה עם הרשיון של הווינדוס?
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים גם במחשב של אחי הם עשו את זה מדבקה אדומה כזאת קטנה.אבל אני הולך להלחם בהם כל שנה אני מגיע לסניף ויבקש ממנו שינקה אבק !! עד שימאס להם ממני
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים אבל אני הולך להלחם בהם כל שנה אני מגיע לסניף ויבקש ממנו שינקה אבק !! עד שימאס להם ממני :lol: :lol: כל שנה? נראה לך שזה מה שמפריע להם? תבוא כל חודש, אולי יתחילו להרגיש שאתה מציק.
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים מחבר שיבוא כל יום חחחחח.זה כזה מעצבן. המחשב אגב עובד אחלה. אבל זה כמו לקנות גלידה טובה ויש לה קצפת, אבל בסוף במקום דובדבן יש פוקי קטן של קקה :E
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים זה די אבסורד מכיוון שכשאתה קונה מחשב בחלקים אצלם, בלי הרכבה, יש לך אחריות על כל חלק בנפרד.
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים רגע, יש מצב לנסר את המארז מסביב למדבקה ולפתוח אותו ככה, בלי לאבד את האחריות? (על החלקים- לא המארז...)
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים אני חושב שהמדבקה "שומרת" על האחריות של המחשב כיחידה אחתעדיין יש לך אחריות על כל חלק בנפרד
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים מחבר חחחחחח! לול, IG אתה IG מQUAKE 3 ARENA ? מה שהכי מעצבן אותי, אני מספר את זה לחברים של אחי (שהם חננות מחשבים כמוני) והם אומרים לי :"מה ברור לא ידעתה" , רציתי לתת להם בוקס. כאילו איך לא אמרתם לי את זה לפני כן?! אני רק ישמע תשם KSP זה הדבר הראשון שאני אגיד , אוףףףףףףףףףףף כמה זה מעצבן עריכה : OMRIJ, מה זה אומר ? מה אני מאבד פה אם אני פותח את המארז ?
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים כל העניין נובע מהנחת יסוד (שאפשר להתווכח עליה כמובן), והיא שאם החלטת לשלם על הרכבה סימן שאין לך את הידע הדרש ע"מ להתעסק עם החומרה בצורה ישירה, ומבחינת החנות, היא לא צריכה להתעסק בלוגיסטיקה של להחליף חלקים במסגרת האחריות בגלל שמישהו החליט להתעסק במשהו שהוא לא מבין אתו.
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים OMRIJ, מה זה אומר ? מה אני מאבד פה אם אני פותח את המארז ?תצטרך לברר את זה עם KSPלדעתי, אם פתחת ומחר הולך כרטיס המסך או הדיסק הקשיח, לא אמורה להיות לך בעיה ללכת עם החלק לKSP ולממש אחריות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.