פורסם 2008 באוקטובר 416 שנים אני חייב דחוף דרייבר לכבל רשת נראה לי קוראים לזה לא יודע קוראים לו druc-u2 זה דחוף תודה!!
פורסם 2008 באוקטובר 416 שנים מחבר לא כבל רשת לא יודע איך קוראים לזה אני יסביר לך:יש לי ראוטר ויש במחשב השני דבר כזה שמאתר את הראוטר ואז יש אינטרנט קוראים לו druc-u2 אני צריך את הדרייבר שלו זה דחוף אתה יודע איפה אני יכול למצוא?
פורסם 2008 באוקטובר 416 שנים סורי אבל לא ממש הבנתי משהו עם ההסבר שלך.........זה משהו בסגנון של: יש לי משהו שמפעיל את הזה שעובד עם ההוא... מבין אותי?צריכה קצת יותר פרטים כדי שאני אוכל לעזוראתה מתכוון אולי מתאם אלחוטי?יש לך שני מחשבים, אחד מהם מחובר לראוטר באופן קווי עם כבל רשת ולשני יש מתאם אלחוטי שמתחבר ב-USB אולי?אתה מתכוון למתאם? בשבילו אתה צריך דרייבר?אם כן אז תרשום את הדגם של המתאם, חברה, או כל דבר שיוכל לעזור לי למצוא את הדרייבר בשבילך
פורסם 2008 באוקטובר 416 שנים מחבר כן התכוונתי לזה שהוא מתחבר ל usbקוראים לו ככה רשום לי:MODEL NAME: druc-u2PRODUCT NAME: 802.11G USB 2.0 adapterזה מה שכתוב לא יודע אם זה יעזור לך אבל תודה רבה!!
פורסם 2008 באוקטובר 416 שנים עדיין זה לא ממש מובן כי אתה לא רושם בדיוק מה רשום על זהאתה יכול לצלם את זה אולי?אני צריכה לדעת מה השם של החברה שיצרה את המתאם הזה
פורסם 2008 באוקטובר 416 שנים http://www.bezeq.co.il/NR/rdonlyres/B33516CA-D3ED-447F-A523-C83BD7FB5DE7/3375/WistronRotalusb2.exeאם אני לא טועה זה מתאם אלחוטי שמקבלים מבזק. אם הוא כמו בתמונה, אז זה הדרייבר המתאים.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוקטובר 416 שנים גם אני חשבתי שזה זה, אבל לא הייתי בטוחהנקווה שזה באמת זה, כי הוא לא מצליח למצוא על המתאם שם
פורסם 2008 באוקטובר 416 שנים זה המתאם של בזק, אבל הם הפסיקו לשים את הדרייבר שלו באתר שלהם, וכמובן שהוא ג'נרי שמיוצר במיוחד בשבילם,אז אין חברה יצרניתעד כמה שאני זוכר למתאם הזה אין דרייבר לויסטה, אז אם אתה מנסה להתקין על מחשב נייד עם ויסטה קרוב לוודאי שאתה מנסה לשווא.
פורסם 2008 באוקטובר 416 שנים http://www.bezeq.co.il/NR/rdonlyres/B33516CA-D3ED-447F-A523-C83BD7FB5DE7/3375/WistronRotalusb2.exe אם אני לא טועה זה מתאם אלחוטי שמקבלים מבזק. אם הוא כמו בתמונה, אז זה הדרייבר המתאים. הממ... איך זה יכול להיות שזה הדרייבר לDRUC אם רשום שזה וינסטרון? : ולא, לא מייצרים אותם במיוחד לבזק... הצ'יפסט הוא צ'יפסט מוכר שנמכר לכל מיני חברות שאורזות את זה בעטיפה משלהן ומוכרות את זה הלאה. בזק קונה מהן במחיר מגוחך. אין אפשרות להתקין את הDRUC-U2 על ויסטה באמת, אבל זה נראה שאתה עובד על XP, אז אין בעיה. פה יש את כל הדרייברים. זה הראשון מצד שמאל.
פורסם 2008 באוקטובר 416 שנים לא התכוונתי שהצ'יפ מיוצר בשביל בזק, התכוונתי שהכרטיס מיוצר בשבילם בשם ג'נריבשביל למצוא את הדגם של הצ'יפ על פותח האשכול להפעיל אוורסט או תוכנת ניטור אחרת, ולא לחפש שם על הכרטיס
פורסם 2008 באוקטובר 416 שנים הממ... איך זה יכול להיות שזה הדרייבר לDRUC אם רשום שזה וינסטרון?כי אם אני זוכר נכון DRUC-U2 = WINSTRONאבל למזלי הרב יצאתי מהמקום הזוועתי הזה שנקרא תמיכת רשתות בבזק יחסית ממזמן, אז אולי אני טועה.שווה לנסות בכל מקרה את שתי האופציות, אחד מהדרייברים יעבוד.
פורסם 2008 באוקטובר 416 שנים מחבר כן זהזה וואי תודב לכולם!!!!ואללה שיחקתם אותה תודה רבה!!!!!!!!!!!![br]פורסם בתאריך: 4.10.2008 בשעה 14:48:01כן זה זה וואי תודב לכולם!!!!ואללה שיחקתם אותה תודה רבה!!!!!!!!!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.