פורסם 2008 באוקטובר 416 שנים מישום מה אני שולח למחשב השני במהירות של 2.6 מגה בייט לשניה. החיבור הוא 54MBS/8 שזה אומר 6.8 MBS... מדוע אנני מעביר במהירות מקסימלית...?תודה לעונים.
פורסם 2008 באוקטובר 416 שנים אתה מקבל חיבור RAW של 54Mbps אבל מדובר על רשת אלחוטית, האלחוט עצמו יוצר תקורה של 50-60 אחוזואם אתה משתמש בשיתוף קבצים של הווינדוס אז יש תקורה נוספתהמהירות שיש לך בהחלט סבירה לחיבור אלחוטי
פורסם 2008 באוקטובר 416 שנים מחבר למה שהאלחוטי ייצור תקורה של 50-60 % ?למה שיתוף קבצים של WINDOWS יוצר תקורה נוספת?האם יש שיטה אחרת חוץ משיתוף WINDOWS?תודה לעונים.
פורסם 2008 באוקטובר 416 שנים תקורה נוצרת בגלל מנגנוני אימות למינהם ופרוטוקולים נוספיםעכשיו הבטתי בויקיפדיה ושם רשום שהעברה נטו של תקן g היא 24.7 כלומר תקורה של 55 אחוז802.11gובקשר לווינדוס, אף אחד לא אמר אי פעם שהיא יעילה...אם תשתמש בFTP להעברת קבצים המהירות העברת הקובץ תעלה בכ20 אחוז
פורסם 2008 באוקטובר 416 שנים לא יודע איך המנגנון העברה של הסקייפ עובד, תנסה ותראהואם אתה צריך להעביר קובץ גדול אז כדאי שתחבר כבל חוטי לפחות זמניתבחיבור חוטי של 100Mbps יש תקורה של 5-7 אחוז ותוסיף לזה תקורה של הווינדוס עצמה אם אתה עובד בשיתוף שלה, אתה תגיע למהירות העברה של 9MBps פלוס מינוס
פורסם 2008 באוקטובר 416 שנים מחבר העברתי דרך אלחוטי קובץ של 2.4GB. יקח לי למצוא כבל ולחבר את 2 המחשבים יותר זמן מלהעביר את הקובץ. תודה בכל אופן. לא ידעתי שיש תקורה כל כך גבוהה...
פורסם 2008 באוקטובר 416 שנים לא יודע איך המנגנון העברה של הסקייפ עובד' date=' תנסה ותראהואם אתה צריך להעביר קובץ גדול אז כדאי שתחבר כבל חוטי לפחות זמניתבחיבור חוטי של 100Mbps יש תקורה של 5-7 אחוז ותוסיף לזה תקורה של הווינדוס עצמה אם אתה עובד בשיתוף שלה, אתה תגיע למהירות העברה של 9MBps פלוס מינוס[/quote']ירח אפל,אתה יכול לפרט את שלבי הפעולה להעברת קובץ כזה?זה מחייב שימוש בנתב?
פורסם 2008 באוקטובר 416 שנים מה בדיוק יש לפרטחיבור המחשבים בתצורה קווית, אם נתב או בלי נתב זה כבר תלוי בךהעברת קובץ באמצעות השיתוף של הווינדוס או באמצעות התקנת תוכנת שרת FTP ותוכנת לקוח FTP
פורסם 2008 באוקטובר 416 שנים אני יגיד לך למה אני שואל,אני מנסה להעביר קובץ גדול(6.5GB) מהמחשב שלי ללפטופ,יש לי שני כרטיסי רשת את השני חיברתי עם כבל מוצלב ללפטופ,מה אני צריך להגדיר ע"מ להעביר את הקובץ?הוא נמצא אצלי בתיקייה המשותפת.
פורסם 2008 באוקטובר 416 שנים אז תפתח הודעה משלך, עם נושא מתאים (הנושא של ההודעה הזאת לא קשור בכלל)ותרשום בתוכן מה אתה צריך
פורסם 2008 באוקטובר 416 שנים מישום מה אני שולח למחשב השני במהירות של 2.6 מגה בייט לשניה. החיבור הוא 54MBS/8 שזה אומר 6.8 MBS... מדוע אנני מעביר במהירות מקסימלית...?תודה לעונים.יש לך טעות קטנה בחישוב, שכחת לחלק ב- 2. החישוב לקבלת המהירות בפועל הוא -54Mbits/s=6.75MByte/s וזו המהירות לשליחה+קבלת נתונים, מהירות זו מתחלקת ל- 2 ואז תקבל בפועל 3.375MB/s מהירות מקסימלית לשליחה או קבלה, בד"כ תראה מהירות של 2.7MB/s.
פורסם 2008 באוקטובר 516 שנים מחבר זה בדיוק העניין. לא ידעתי שבפועל המהירות תרד ב 50%. כלומר, לחלק ב 2.
פורסם 2008 באוקטובר 516 שנים לחלק ב-2 זה ממש לא מדיוק. זה נכון (בערך) ספציפית רק להעברה ברשת אלחוטית בתקן G כאשר יש תנאים אופטימליים (קליטה טובה). בפועל הערך הטיפוסי הוא 20Mbps שזה שווה ערך למשהו כמו 2.38MBps. זה ערך ממוצע ככה שבמקרה שלך זה יכול להיות גם יותר גבוה או יותר נמוך, אבל לא בהרבה אם התנאים טובים.כלל האצבע, בכל מקרה, אומר שהמהירות בפועל תהיה בערך קצת פחות מחצי מהמהירות המדווחת בכרטיס, בהנתן שאין תנאים חריגים (רמות רעש גבוהות, למשל).
פורסם 2008 באוקטובר 516 שנים לחלק ב-2 זה ממש לא מדיוק. זה נכון (בערך) ספציפית רק להעברה ברשת אלחוטית בתקן G כאשר יש תנאים אופטימליים (קליטה טובה). בפועל הערך הטיפוסי הוא 20Mbps שזה שווה ערך למשהו כמו 2.38MBps. זה ערך ממוצע ככה שבמקרה שלך זה יכול להיות גם יותר גבוה או יותר נמוך, אבל לא בהרבה אם התנאים טובים.כלל האצבע, בכל מקרה, אומר שהמהירות בפועל תהיה בערך קצת פחות מחצי מהמהירות המדווחת בכרטיס, בהנתן שאין תנאים חריגים (רמות רעש גבוהות, למשל).אני לא יודע אם זה מופנה אלי, אתה מערבב קצת, תאורטית לחלק ב- 2 זה מדויק, שאר הדברים לא רלוונטיים למתמטיקה הנכונה (נתוני ציוד, תנאים וכו'), רק למהירות בפועל (שבתנאים טובים בציוד שתומך בתקן G כפי שיש לפותח השירשור, תקבל כ- 2.7MB/s, למשל כמו אצלי ברשת)...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.