עבור לתוכן

העברת קבצים ברשת מקומית נורא איטית...? מדוע?

Featured Replies

פורסם

מישום מה אני שולח למחשב השני במהירות של 2.6 מגה בייט לשניה. החיבור הוא 54MBS/8 שזה אומר 6.8 MBS... מדוע אנני מעביר במהירות מקסימלית...?

תודה לעונים.

פורסם

אתה מקבל חיבור RAW של 54Mbps אבל מדובר על רשת אלחוטית, האלחוט עצמו יוצר תקורה של 50-60 אחוז

ואם אתה משתמש בשיתוף קבצים של הווינדוס אז יש תקורה נוספת

המהירות שיש לך בהחלט סבירה לחיבור אלחוטי

פורסם
  • מחבר

למה שהאלחוטי ייצור תקורה של 50-60 % ?

למה שיתוף קבצים של WINDOWS יוצר תקורה נוספת?

האם יש שיטה אחרת חוץ משיתוף WINDOWS?

תודה לעונים.

פורסם

תקורה נוצרת בגלל מנגנוני אימות למינהם ופרוטוקולים נוספים

עכשיו הבטתי בויקיפדיה ושם רשום שהעברה נטו של תקן g היא 24.7 כלומר תקורה של 55 אחוז

802.11g

ובקשר לווינדוס, אף אחד לא אמר אי פעם שהיא יעילה...

אם תשתמש בFTP להעברת קבצים המהירות העברת הקובץ תעלה בכ20 אחוז

פורסם
  • מחבר

תודה.

אם אנסה להעביר דרך SKYPE זה יהיה יותר מהיר?

פורסם

לא יודע איך המנגנון העברה של הסקייפ עובד, תנסה ותראה

ואם אתה צריך להעביר קובץ גדול אז כדאי שתחבר כבל חוטי לפחות זמנית

בחיבור חוטי של 100Mbps יש תקורה של 5-7 אחוז ותוסיף לזה תקורה של הווינדוס עצמה אם אתה עובד בשיתוף שלה, אתה תגיע למהירות העברה של 9MBps פלוס מינוס

פורסם
  • מחבר

העברתי דרך אלחוטי קובץ של 2.4GB.

יקח לי למצוא כבל ולחבר את 2 המחשבים יותר זמן מלהעביר את הקובץ.

תודה בכל אופן. לא ידעתי שיש תקורה כל כך גבוהה...

:yelclap:

פורסם

לא יודע איך המנגנון העברה של הסקייפ עובד' date=' תנסה ותראה

ואם אתה צריך להעביר קובץ גדול אז כדאי שתחבר כבל חוטי לפחות זמנית

בחיבור חוטי של 100Mbps יש תקורה של 5-7 אחוז ותוסיף לזה תקורה של הווינדוס עצמה אם אתה עובד בשיתוף שלה, אתה תגיע למהירות העברה של 9MBps פלוס מינוס

[/quote']

ירח אפל,

אתה יכול לפרט את שלבי הפעולה להעברת קובץ כזה?

זה מחייב שימוש בנתב?

פורסם

מה בדיוק יש לפרט

חיבור המחשבים בתצורה קווית, אם נתב או בלי נתב זה כבר תלוי בך

העברת קובץ באמצעות השיתוף של הווינדוס או באמצעות התקנת תוכנת שרת FTP ותוכנת לקוח FTP

פורסם

אני יגיד לך למה אני שואל,

אני מנסה להעביר קובץ גדול(6.5GB) מהמחשב שלי ללפטופ,

יש לי שני כרטיסי רשת את השני חיברתי עם כבל מוצלב ללפטופ,

מה אני צריך להגדיר ע"מ להעביר את הקובץ?

הוא נמצא אצלי בתיקייה המשותפת.

פורסם

אז תפתח הודעה משלך, עם נושא מתאים (הנושא של ההודעה הזאת לא קשור בכלל)

ותרשום בתוכן מה אתה צריך

פורסם

מישום מה אני שולח למחשב השני במהירות של 2.6 מגה בייט לשניה. החיבור הוא 54MBS/8 שזה אומר 6.8 MBS... מדוע אנני מעביר במהירות מקסימלית...?

תודה לעונים.

יש לך טעות קטנה בחישוב, שכחת לחלק ב- 2. החישוב לקבלת המהירות בפועל הוא -

54Mbits/s=6.75MByte/s וזו המהירות לשליחה+קבלת נתונים, מהירות זו מתחלקת ל- 2 ואז תקבל בפועל 3.375MB/s מהירות מקסימלית לשליחה או קבלה, בד"כ תראה מהירות של 2.7MB/s.

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק העניין. לא ידעתי שבפועל המהירות תרד ב 50%. כלומר, לחלק ב 2.

פורסם

לחלק ב-2 זה ממש לא מדיוק. זה נכון (בערך) ספציפית רק להעברה ברשת אלחוטית בתקן G כאשר יש תנאים אופטימליים (קליטה טובה). בפועל הערך הטיפוסי הוא 20Mbps שזה שווה ערך למשהו כמו 2.38MBps. זה ערך ממוצע ככה שבמקרה שלך זה יכול להיות גם יותר גבוה או יותר נמוך, אבל לא בהרבה אם התנאים טובים.

כלל האצבע, בכל מקרה, אומר שהמהירות בפועל תהיה בערך קצת פחות מחצי מהמהירות המדווחת בכרטיס, בהנתן שאין תנאים חריגים (רמות רעש גבוהות, למשל).

פורסם

לחלק ב-2 זה ממש לא מדיוק. זה נכון (בערך) ספציפית רק להעברה ברשת אלחוטית בתקן G כאשר יש תנאים אופטימליים (קליטה טובה). בפועל הערך הטיפוסי הוא 20Mbps שזה שווה ערך למשהו כמו 2.38MBps. זה ערך ממוצע ככה שבמקרה שלך זה יכול להיות גם יותר גבוה או יותר נמוך, אבל לא בהרבה אם התנאים טובים.

כלל האצבע, בכל מקרה, אומר שהמהירות בפועל תהיה בערך קצת פחות מחצי מהמהירות המדווחת בכרטיס, בהנתן שאין תנאים חריגים (רמות רעש גבוהות, למשל).

אני לא יודע אם זה מופנה אלי, אתה מערבב קצת, תאורטית לחלק ב- 2 זה מדויק, שאר הדברים לא רלוונטיים למתמטיקה הנכונה (נתוני ציוד, תנאים וכו'), רק למהירות בפועל (שבתנאים טובים בציוד שתומך בתקן G כפי שיש לפותח השירשור, תקבל כ- 2.7MB/s, למשל כמו אצלי ברשת)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים