עבור לתוכן

בעיה | ארטיפקטים בצורה מוגזמת..

Featured Replies

פורסם

שאני משחק בכל משחק (חוץ מהמשחקים הממש ישנים..) אפילו ב NFS UNDERGROUND 2 אני מקבל ממש ארטיפקטים על כל המסך.. לא בצורה של חתך אחד פה חתך אחד שם.. על כל המסך אי אפשר לראות כלום.. אני משחק 5 ד'ק ואז זה מתחיל... אני לא יכול לשחק שום משחק וזה ממש משגע :| אני לא מצפה להפעיל משחקים כמו crysis אלא יותר מהדור הישן של NFS MW וכאלה.. בכרטיס הקודם שלי MX440 היה עובד סבבה וכמעט בכלל לא היה לי ארטיפקטים..

הנה המפרט:

Intel Pentium 4, 2676 MHz

Motherboard MSI 645 Combo (MS-6737)

Motherboard Chipset SiS 645

System Memory 768 MB (DDR SDRAM)

NVIDIA GeForce 7600 GS (512 MB)

3D Accelerator nVIDIA GeForce 7600 GS AGP

Audio Adapter Creative SB Live! 24-bit (SB0410) Sound Card

מסך 22" של MAG

ספק כוח 400W

טמפ' של הכרטיס מסך.. ב IDLE על 50 יציב ובזמן מאמץ על 55-60

עכשיו היה לי פעם ספק כוח 250W אמרו לי חלש מדיי, אלה שקניתי מהם תכרטיס מסך אמרו לי ש 400ואט זה מספיק בשבילי (אפילו אמרו לי זה יותר ממה שאני צריך) ויפתר לי הבעיה, שמתי אצלהם תכרטיס מסך לתיקון והבן של **** שמה עלאק אומר לי "שמנו את זה 3 שעות עם 3DMAX וזה פועל חלק"... עכשיו אני משתגע לא יודע מה הבעיה.. הכל מחובר בסדר.. ברגיל המחשב עובד סבבה... אין לי מושג מה הבעיה.. יש למישהו מושג? הבעיה בכרטיס עצמו? מה אפשר לעשות כדי לשפר...

פורסם

תראה, אני יכול לרשום לך בפשטות: הכרטיס שלך התפגר לעולמו...

אבל המצב לא תמיד ככה...

יש לך אפשרות להעלות SCREENSHOT של הדבר הזה, אני מאוד אשמח... כדי שנראה על מה מדובר

פורסם
  • מחבר

vteq6.th.jpgthpix.gif

במשחק VIRTUA TENNIS 3

ככה בכל המשחקים.. זה אחרי ריסט אז זה עוד במצב טוב.. אחרי 2 משחקים כבר לא רואים כלום..

פורסם

קודם כול תנסה להוריד רזולוציה....על איזה רזולוציה אתה משחק.?

לא הגיוני לי יש 6600gt והרצתי את המישחק הזה טיפה לאט ברזולוציה של 600 על 800

פורסם
  • מחבר

הרזולוציה היא 640 על 480.. בדיוק כמו בתמונה עשיתי SS ושמרתי.. במשחקים אחרים אני שם 800x600.. וזה גם מה שמשגע אותי שאנשים עם כרטיסים יותר חלשים משלי (6600GT לא בהכרח יותר חלש מ 7600GS) מריצים תמשחקים האלה חלק.. :\

הכרטיס נקנה מIVORY לא יודע אם יש לזה משמעות אבל שמתי אותו בתיקון אמרו הכל בסדר.....

פורסם

יש חלק במחשב שלך שהוא בOC? או שבטעות עשית/נגעת בזה?

כמו כן, במידה ויש חיבור מולקס (חשמל) שמחובר ישירות מהספק כח לכרטיס תבדוק אם הוא מחובר טוב או תנסה להחליף לחיבור אחר.

אפשר לעשות DOWNCLOCK שכמובן יחליש קצת את הכרטיס ולא נראה לי שיפתור את הבעיה, לכן מה שאני מציע זה שתלך אליהם ותבקש שיריצו את המשחקים שלך ותדרוש שיחליפו לך אותו, אין כזה דבר "עשינו בדיקות בזה ובזה והכל רץ חלק", הלקוח תמיד צודק תתעסק איתם קצת תפחיד אותם, תשמור PS של הארטיפקטים כהוכחה.

פורסם
  • מחבר

לא עשיתי לזה OC.. מישהו אמר לי תנסה לעשות DOWNGRADE אבל מה הטעם.... אני אפילו לא ינסה....

קיצור אני ילך לחברה יצעק עליהם קצת נראה מה עם יעשו.

פורסם

בדיוק, תראה להם שיש לך ביצים.

במידה ויגידו לך פתאום שאיזה רכיב לא טוב וקנית אותו בעבר בגלל שהם אמרו לך שהוא יתאים (כמו ספק) תגיד להם את זה ושיחליפו לך במסגרת אחריות.

פורסם

אולי בעיה בדרייברים? תנסה את הגרסא הכי חדשה, ואם זה לא הולך תנסה כמה מהגרסאות הקודמות.

אצלי לפחות היתה בעיה שהיציאה לטלויזיה לא עבדה לי עם הדריברים הכי חדשים, אלא רק עם גרסא ישנה יותר (גרסא מלפני חצי שנה בערך...).

פורסם
  • מחבר

ניסתי כמה גרסאות הכל היה ככה...:|

פורסם

יש לך במקרה ארטיפקטים גם מחוץ למשחקים, למשל בצפייה בסרטים או אפילו סתם בעבודה בסביבת הדסקטופ (כמו פיקסלים מרצדים פה ושם)? כי אם כן אז יש סיכוי טוב שזה מעיד על כשל בזכרון של כרטיס המסך ושצריך להחליף. זה לפחות מה שקרה לי לפני שבוע בדיוק.

פורסם
  • מחבר

דווקא כן, יש לי נקודות אדומות פה ושם......

פורסם

נשמע כמו מקרה קלאסי של התפגרות כרטיס מסך והתנערות מאחריות מצד החנות.

אם יש לך פיקסלים על המסך שלא קשורים לכלום וסתם נתפסו על איזה צבע מוזר אז מדובר בזכרון הכרטיס שככל הנראה נהרס..

פורסם

הגיע הזמן להחליף את הגרוטאה הזו שאתה קורא לה כרטיס מסך במשהו יותר מודרני.

תתחדש.

פורסם

הכרטיס שלך פגום ולא משנה מה הם יגידו לך בחנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים