עבור לתוכן

בקשה לעזרה עם ראוטר netgear

Featured Replies

פורסם

שלום!

ברשותי ראוטר של netgear wpn 824 אני מחובר לרשת כללית, ששם כולם רואים את כולם.

הבעיה שלי היא שאני רואה את הרשת הפנימית של הבית אך את הרשת החיצונית לא רואה - מי יכול לתת הסבר איזה הגדרות אני צריך לתת לראוטר כדי שהראה את שאר המשתמשים.

תודה מראש.

פורסם

מה זה "רשת כללית" ומה זה "רשת חיצונית"?

פורסם
  • מחבר

אצלי בקיבוץ האינטרנט עובר ברשת דרך שרת שמחלק כתובות ip למשתמשים הרשת גלויה לכולם, אצלי בבית יש ראוטר שמחלק כתובות למחשבים שבבית, הבעיה שבגלל הראוטר אני לא רואה את הרשת הכללית של הקיבוץ, (אם אני מחובר עם מחשב בודד לשקע של הרשת אני רואה את כולם אבל עם הראוטר לא)

עם למישהו יש רעיון לפתור את הבעיה אשמח מאד.[br]פורסם בתאריך: 5.10.2008 בשעה 21:26:58

מה זה "רשת כללית" ומה זה "רשת חיצונית"?

אצלי בקיבוץ האינטרנט עובר ברשת דרך שרת שמחלק כתובות ip למשתמשים הרשת גלויה לכולם, אצלי בבית יש ראוטר שמחלק כתובות למחשבים שבבית, הבעיה שבגלל הראוטר אני לא רואה את הרשת הכללית של הקיבוץ, (אם אני מחובר עם מחשב בודד לשקע של הרשת אני רואה את כולם אבל עם הראוטר לא)

עם למישהו יש רעיון לפתור את הבעיה אשמח מאד.

פורסם

אתה עדיין מחסיר המון מידע ::)

כלומר יש "שקע רשת" בכל בית בקיבוץ שנותן גישה לאינטרנט?

למה אתה מחבר נתב לאותה נקודת רשת ולא סוויטצ'?

פורסם
  • מחבר

אתה עדיין מחסיר המון מידע ::)

כלומר יש "שקע רשת" בכל בית בקיבוץ שנותן גישה לאינטרנט?

למה אתה מחבר נתב לאותה נקודת רשת ולא סוויטצ'?

קודם תודה על העזרה,

אני מתחבר עם ראוטר מהסיבה שיש לי גם לפטופ ואני זקוק לאלחוטי על כן לא עם סוויטצ'ר

פורסם

אם מדובר ברשת פנימית של הקיבוץ אתה לא יכול לעבוד עם ראוטר סתם ככה אלא אם כן אתה מגדיר את רגל הWAN שלו לעבודה עם אותה רשת.

בכל מקרה לדעתי ראוטר הוא מוגזם לצורך שלך והיית יכול להיסתפק בaccess point פשוט וסוויטצ' ביתי לא מנוהל.

פורסם

קודם תודה על העזרה,

אני מתחבר עם ראוטר מהסיבה שיש לי גם לפטופ ואני זקוק לאלחוטי על כן לא עם סוויטצ'ר

אז תהפוך את הנתב בבית למתג אלחוטי ע"י ביטול ה NAT ו DHCP ותן לו IP באותו תחום של הרשת אבל מחוץ לתחום ה DHCP של הנתב הראשי.

דוגמא: אם הרשת הראשית היא 192.168.1X והנתב מחלק כתובות בתחום 192.168.100 - 192.168.1.200 אז תן לנתב בבית 192.168.1.250

פורסם

ובכל מקרה שעדיף שתחבר את הכניסה לרשת הקיבוצית לאחת ממבואות הLAN בנתב ולא וכניסת הWAN, בהמשך למה שpurplehorse אמר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים