עבור לתוכן

איך סידור הכבלים?

Featured Replies

פורסם

הרכבתי עכשיו את המחשב החחדש שלי ורציתי לדעת אם סידור הכבלים טוב...

רק שתדעו שנאבקתי עם הכבלים כדי לסדר אותם יחסית "נקי" וזה היה קשה...

אם זה מספיק טוב אז תגידו לי. אם זה ייפגע באוורור (והאוורור מאוד חשוב לי בהתחשב בכרטיס המסך - מצורפת תמונה חמודה -ולפי זה שיש לי OCZ Reaper&Vendetta2) אז תציעו לי איך לשנות.

ואני חשבתי שיהיה קל כי קניתי ספק מודולרי... פחחח.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תיקח את כל הכבלים ודחוף אותם מאחורי הפלטה שמחזיקה את הלוח אם, אם יש לך שם איך לתפוס אותם עם אזיקונים, מה טוב..

אם אין פשוט תסגור את הדלת עליהם ואתה מסודר, אל תשאיר אותם "בתוך" המארז.

תראה מה אני עשיתי:

22092008112222222222222gj6.jpg

אני יודע שהמחשב שלי לא מתקרב בכלל לשלך ואצלך הסידור יהייה קצת יותר מסובך אבל אין דבר שאינו אפשרי וגם אני נלחמתי איתם בין שעה וחצי לשעתיים.

תראה לדוגמא את החלק התחתון של המארז( למטה מצד שמאל לדיסק קשיח ), קח את כל הכבלים שאתה רואה ודחוף אותם אל מאחורי הפלטה שמחזיקה את הלוח.

הנה תמונה קטנה שבה אנסה להביא לך עוד כמה טיפים:

indexvv9.jpg

1.שחרר את האזיקון(או מה שזה לא יהייה) שמחזיק את כל הכבלים ביחד ואת אלה שיש בהם שימוש אל תיגע בהם כרגע ואלא שאין להם שימוש תעביר אותם *אחורה(מאחורה הפלטה שמחזיקה את הלוח אם)

2.הסברתי בסעיף 1 מה לעשות איתם(חוץ מאלה שיש בהם שימוש כמובן)

3.לגבי הכבל של הדיסק קשיח, במקום להעביר אותו מעל הדיסק קשיח ומבחוץ, תעביר אותו מתחת לדיסק קשיח ואם אתה רוצה חבר אותו עם אזיקום מתחת לדיסק קשיח, מקווה שהבנתי יש לי הרגשה שהסברתי את עצמי קצת לא מובן

4.ההסבר שמעל התמונה של המארז שלי: "תראה לדוגמא את החלק התחתון של המארז( למטה מצד שמאל לדיסק קשיח ), קח את כל הכבלים שאתה רואה ודחוף אותם אל מאחורי הפלטה שמחזיקה את הלוח."

*תבדוק את האפשרות אם אתה יכול לחבר את ההארדיסק עם החיבורים לצד ההפוך, יהייה הרבה יותר נוח לסדר את הכבלים שלו בצורה הזאת.

בהצלחה :-) , ואל תשכח להראות תוצאות.

פורסם

סמיון יצא לך יפה !

פורסם

סמיון יצא לך יפה !

:xyxthumbs: תודה .
פורסם
  • מחבר

אוף.

כמו שאתם רואים אין לי אפשרות להעביר את הכבלים מאחורי הלוח...

טוב, נראה לי אני אשב על המארז הזה שבוע עד שאמצא את הדרך הטובה ביותר להצניע את הכבלים... :smile1:

[attachment deleted by admin]

פורסם

נראה לי אתה קצת מתבלבל.

תן לי רגע אני יעלה לך תמונה ואראה לך את הדרכים להעביר את הכבלים ;)

indexro0.jpg

בבקשה

עריכה:

שחכתי לשאול, איפה שציירתי חץ אין לך רווח קטן בין הפלטה של הרווח של הלוח אם לבין מה שמחזיק את הCD-ROM?

פורסם
  • מחבר

לשאלתך, סמיון, אין לי חריץ כזה, ובאמת חבל...

אני אשב על זה מחר ואנסה כמה שיותר להעביר מאחורה ואם תשים לב בתמונה של מאחורי הלוח אם, למטה מצד שמאל יש כבלים (USB קדמי, POWERESET וכו'). אני יכול להעביר אותם ממקום אחר, ואז ייתפנה לי למטה החור שלהם.

אוקיי, תודה...

חשבתי שזה יהיה קל, אבל טעיתי...

אבל כשיגיע היום והמארז יהיה מסודר אני אסתכל אחורה ואגיד שזה היה שווה את זה...

פורסם
  • מחבר

עבדתי שעות נוספות, הלך הגב, אבל אני מרוצה.

זה לא הגיע לרמות כמו של סמיון, אבל השתפר פלאים.

העברתי כבלים מאחורה:

9.JPG

פתרתי את הסמטוכה שהייתה למטה (עדיין יש כבלים כי המאוורר האחורי חייב לקבל חשמל. אולי אני אשים איזולירבנד):

10.JPG

נהיה נקי ליד המאורר:

11.JPG

ניסיתי וניסיתי אבל הכבל הזה פשוט מאסיבי ולא מוכן להתחבא בשום חור. הייתי חייב לשים אותו שם (המקום התחתון שייך לצורב DVD):

12.JPG

גם כאבל הסאטא עשה לי בעיות ושום פתרון לא נמצא (כמה יצירתי שניסיתי להיות לא עזר) מלבד זה שיחסית בסדר...

13.JPG

הבעיה האחרונה - כאבל PCI-E 6 פינים. הוא קצר מאוד ואין אפשרות טובה כל כך להעביר אותו באף מקום... תכלס לא השקעתי זמן וסתם שמתי אותו עכשיו רק בשביל התמונה. אני אמצא לו מחר מקום יותר טוב (הצעות ייתקבלו בברכה):

14.JPG

זו הבעיה באיך שהכבל יושב עכשיו:

15.JPG

פורסם

יפה מאוד. :xyxthumbs:

פורסם

:yelclap: :yelclap:

יצא חזק :xyxthumbs: בהחלט ניתן לראות שפינית את הדרך לזרימת האויר, במיוחד של המאוורר של המעבד

פורסם

בקשר למאורר שבצד אתה יכול להעביר את החוט שלו דרךך הלוח אם מיתחת לספק ישר לאזור הכלובים ....

את הדיסק הקשי תהפוך שהחיבור שלו יהיה מאחורה ...

פורסם
  • מחבר

בקשר למאורר שבצד אתה יכול להעביר את החוט שלו דרךך הלוח אם מיתחת לספק ישר לאזור הכלובים ....

את הדיסק הקשי תהפוך שהחיבור שלו יהיה מאחורה ...

האמת שלא חשבתי על סידור כזה למאוורר.

היום יבוצע. תודה.

לגבי ההארדיסק, חדשות רעות. זו האופצייה היחידה לחבר הארדיסק במארז הזה (מינוס די רציני). ניסיתי אפילו לקמבן לו מקוב באיזור הפלופי אבל אין אפשרות.

פורסם

לא , אזור הפלופי לא כדאי כי חם שמה יחסית ללמטה שיש שמה מאורר אם אני לא טועה

אני חושב שאת הכבל סטה שלו אתה פשוט תעביר עליו וגם את הכבל מהספק

תוציא איזה אחד ארוך ופשוט קח אותם לקדימה שיתחברו ואז יחזרו אחורה

כאילו הם באים בצד שאין בו דלת למארז הולכים לחיבור שלהם ושמה נגמרים

אם הם ארוכים מדיי תלפף אותם תשים להם אזיקון וגם תקבע אותם לכלוב עצמו שלא יזוזו

פורסם
  • מחבר

הסאטא זה בשביל היופי? כי לא נראה לי שזה יעזור יותר מדיי...

אם זה ליופי אז אל דאגה, כי באיזור ההארדיסק יש לי רשת על החלון, ככה שלא ממש רואים אותו ברור...

פורסם

הסטה כן ליופי אבל גם שהכבלים מסודרים עוזר יותר לזרימת האויר

חוץ מזה המארז ניראה ממש בסדר גמור

כו הכבוד על ההשקעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים