פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים אחרי שאתה מוזיז אותם לצדדים אתה תשים לב שהסינק כבר לא מחוזק הוא רופף בילבדאבל עדיין תפוס!אתה מוציא את הקליפס הגדול הזה שעוטף אותוהוא יוצא בחתיכה אחתיש לו בצדדים למטה ולמעלה תושבת כזאת שהוא נתפס עלייהאתה כבייכול מרחיב אותו והוא יוצאואז אתה מנתק את המאורר מהלוח כמובן וזהו שולף את הסינק....אם באפשרותך תעלה תמונה שלו אני יצייר לך איפה למשוך כדי לשלוף אותו .....
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים מחבר תודה רבה על התגובות והעזרה אני מעלה תמונות..[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים תראהמה שמסומן בחצים בלבן אתה מוזיז לצד של כוון החץ שאת זה כבר הבנתתעכשיו שים לב לעיגולים הפינתיים אלה בעצם מה שמחזיקים את הסינק עוד במקומו גם אחרי שאתה מוזיז את הקליפסיםתסתכל על צד ימין למעלה שמה רואים את הקליפס טובאתה פשוט עם האצבע מוזיז אותו טיפה שיצא מהתושבת שלו וזהו ..תעשה את זה בצד אחד למטה ולמעלה ואז הצד השני כבר יצא לך לבד.זה ממש חתיכה ענקית שמקיפה את כול הסינק עם הפלסטיקים הלבנים היא יוצאת עם הכול ...הזהר לבל תשבור אותה היא דיי עדינה ...[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים מחבר היי הבנתי את העיקרון א אני מושך טיפה את הפלסטיק ואת 2 הקליפסים השחורים קטנים לוחץ..זה יוצא טיפה וחוזר חמקום טני צריך לאורך להוציא או לרוחב? כאילו ללחוץ בו שמנית לרוחב ולהוציחא?זה ממש קשה לי להוציא ת זה אוף
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים כן זה דיי קשה להוציא את זהשאתה מוציא אחד אל תתן לו לחזור למקוםתוציא מהר את ההוא שמתחתיו ואז תצא לך חתיכה אחת שלמה
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים מחבר הצלחתי לפרק את הקירור.....אבל המסגרת שמחזיקה את המאורר נשברה,כרגע המחשב על הגב.ריעננתי משחה טרמית הטפ ירדה ל 52.הבעייה היחידה איפה אני קונה מסגרת למאורר הזה.??עם ה 2 קליפסים?או לחוליפין יש מסגרת עם ברגים?ולא חרטה כמו הפלסטיק?תודה
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים זה די מצחיק, כי אני עם אותו מעבד ריעננתי משחה והחלפתי קירור לפריזר 7 פרו והטמפ' שלי על 52 אחרי שהגיעה ל 80
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים בחנות מחשבים אתה יכול להשיג את החלק הזה תמורת 30-40 שקליםאבל במחיר הזה אתה מוסיף עד קצת וכבר קונה קירור יותר נורמלי מהסקוט של אינטלתעשה את החשבון אם כדאילפי דעתי כן ...ולא אין ברגים או משהו מברזלזה סוג התושבת ככה היא באה.....
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים מחבר היי הבנתי שעל מנת להשיג את המסגרת צריך לקנות את כל הקירור קומפלט,ראיתי מאורר של מד דוגCoolers - Mad Dog Socket 478 Copper Core Heat Sink & Fan up to 3.4GHz ב 60 שח האם הוא מומלץ?
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים זה די מצחיק, כי אני עם אותו מעבד ריעננתי משחה והחלפתי קירור לפריזר 7 פרו והטמפ' שלי על 52 אחרי שהגיעה ל 80 חרטה אחושלוקי הFREZER 7 PRO זה לסקוט 775
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים חשבת אולי שיש לו P4 בתושבת 775?http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=861636,852378&familyID=1&culture=en-US
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים מחבר בבקשה מתחנן לעזרה אני משתגע........ קניתי super silent 4 ultra tc של arctic colling זה ל תושבת 478 עכשיו זה בא עם קליפסים ממתכת כאלו אני לא מצליח לחבר לתושבת יש איפה שהוא הוראות חיפשתי בגוגל לא מצאתי יש לי לוח p4p 800se של אסוס בבקקשה תעזרו לי אני משתגע כבר
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים שלח לי הודעה בפרטי או כנס אליי לאיסייקו/מסנג'ר אני יתמוך בך בעת ההרכבה.
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים מחבר ודה רבה לכולם!! תודה.הסתדרתי הרכבתי ועובד מעולה ושקט בטירוף......תודה רבה ובמיוחד לאבירם 20 על העזרה~המשך סוף שבוע שקט ורגוע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.