פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים אני מחפש הפצה שתענה לי על הדרישות הבאות:1. מחשב חלש - פנטיום 3 700MHZ, בערך 200MB RAM2. מערכת ויז'ואלית וידידותית3. יציבה, וחשוב שתעבוד כמה שיותר מהר4. שתתמוך בצורה טובה ב http://www.lirc.org/software.htmlיותר מזה אני לא צריך כלום...תודה
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים אני אישית משתמש ב linux mint XFCE עם שולחן עבודה XFCE,נועד לעבוד על מחשבים חלשים יחסית.
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים מחבר לא ממש מצאתי את עצמי בסטיקי, לא הבנתי איזו הפצה מיועדת למחשבים חלשים.זכרתי שKUBUNTU היא למחשבים חלשים יותר, אבל כתוב שם שKDE כבד יותר.התקנתי UBUNTU8, והוא איטי יותר מהXP שהיה
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים XUBUNTU היא ההפצה למחשבים חלשים, היא משתמשת בסביבת העבודה XFCE שהיא מצויינת ומהירה במיוחד.
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים יש גם אובונטו עם Fluxbox שאמור להיות עוד יותר קל מXFCE.אם אתה חושב שאתה מספיק מנוסה, תנסה להתקין ARCH עם XFCE, אמרו לי שזה מהיר משמעותית מאשר אובונטו עם XFCE.
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים מחבר אוקי אז התקנתי Xubuntu וזה עובד בסדר, אבל אני לא מצליח לסדר את הTv Outיש לי איזה כרטיס ATI ישן, אז הורדתי והתקנתי את avitvout וגם עשיתי ריסט ואני לא רואה ששום פונקציה התווספה או שפתאום רואים דרך הRCA.מה צריך לעשות?תודה
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים מחבר אני לא זוכר איזה כרטיס זה (ויש בעיה להוציא אותו) וניסיתי לחפש אפילוxubuntu avi tv out או דברים דומים ולא מצאתי תשובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.