עבור לתוכן

4GB זיכרון אחד שלא מבין גדול במחשבים

Featured Replies

פורסם

אני מקבל יום ראשון מחשב חדש ומשוכלל אחרי 8 שנים =)

לקחתי 4GB זיכרון DDR2

עכשיו אני לא רוצה ויסטה אני רוצה להישאר עם ווינדוס XP נכון לעכשיו (לא חובב של ויסטה)

עכשיו איך אני מוודא שישנו ניצול מקסימלי של כל ה-4 ג'יגה כי מקריאה רופפת הבנתי שיש מצבים שזה ינצל רק 2 מתוכם

מה לוודא עם המוכר שהוא מתקין איזה גרסה של ווינדוס\הגדרות

אודה לכם אם תפרטו

תודה מראש :)

פורסם

תן את הדגם של הזכרון .

איך קנית ? 2G*2 ? או 4*1G ?

פורסם

אתה צריך לוודא שהוא מתקין מערכת הפעלה 64bit.

במקרה שלך Windows XP 64Bit.

פורסם

אתה תנצל בערך 3.2 גיגה, לא 2 במחשב חדש (במערכת הפעלה 32 ביט).

פורסם

פותח הדיון,

לניצול כל ה 4GB זכרון חובה מערכת 64BIT. בין אם XP64 ובין אם VISTA64 (אני אישית מעדיף את הVISTA על ה XP בגרסאת ה 64).

לא בא לך על VISTA ? אתה ממש לא חייב. אתה יכול להתקין את ה GOOD OLD XP-32 ולהיות שקט. הכל יעבוד לך פיקס וזה שהמערכת הפעלה לא יודעת לעבוד עם כל נפח הזכרון שמותקן לך בכלל לא צריך להטריד אותך. תתחדש.

פורסם
  • מחבר

פותח הדיון,

לניצול כל ה 4GB זכרון חובה מערכת 64BIT. בין אם XP64 ובין אם VISTA64 (אני אישית מעדיף את הVISTA על ה XP בגרסאת ה 64).

לא בא לך על VISTA ? אתה ממש לא חייב. אתה יכול להתקין את ה GOOD OLD XP-32 ולהיות שקט. הכל יעבוד לך פיקס וזה שהמערכת הפעלה לא יודעת לעבוד עם כל נפח הזכרון שמותקן לך בכלל לא צריך להטריד אותך. תתחדש.

ת'כלס אז אם כבר קניתי 4 ג'יגה רק 64 ביט מערכת הפעלה אחרת זה לא משתלם

מה באמת ההבדל בין ה-64 ל-32 והאם זה מורגש?

פורסם

לא בהכרח.

במערכת הפעלה חלונות XP או ויסטה 32 ביט המערכת תזהה קרוב ל-3.5 ג'יגה, כך שתפסיד בין 500 ל-800 מגה זכרון.

מערכת הפעלה 64 ביט ותוכנות 64 צורכות יותר זכרון מטבען, ולכן לא בטוח שהמעבר כדאי, למרות ההפסד.

לגבי ההבדלים בין מערכת הפעלה 32 ו-64, אין יותר מדי - תשובות מדוייקות יותר בפורום חלונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים