עבור לתוכן

בעיה: XBOX360 freezing

Featured Replies

פורסם

קניתי XBOX לפני בערך שנה ועד עכשיו הוא עבד מעולה ולא עשה שום בעיות.

בשבוע שעבר אחרי בערך חתי שעה-שעה של משחק הוא היה קופא ועכשיו כל פעם שאני מדליק את הקונסולה הוא קופא מיד.

לא נראה לי שזה בעיה של חום ואני לא יכול לחשוב על בעיה אחרת.

תודה לעוזרים

אגב לפני חודש בערך אני שמתי צ'יפ חדש מ IXTREME1.4 enjoystick אבל עד עכשיו הוא עבד טוב מאוד.

פורסם

1. קודם כל אם יש לך אחריות רשמית הייתי ממש אותה.

2. הבוקס שלך ככל הנראה סובל ממחלה של עידכון כושל, זה קורה בעיקר עם משחקים שמעדכנים את הקונסולה בפעם הראשונה שהם רצים

וככל הנראה אין שום קשר ל RROD או התחממות(קונסולה אחת מהארבעה שלי סבלה מהבעיה הנ"ל גם כן).

כרגע אני מחכה לעידכון סתיו מתוך תקווה שזה יחיה את הקונסולה שכרגע לא יכולה להריץ אף משחק חוץ מ HALO 3 ו COD 4 בלי להיתקע

אחרי מספר דקות.

אחד הפיתרנות שמציעים לבעיה היא:

א. כיבוי

ב. לחיצה על כפתור ה SYNC של השלטים בקונסולה עצמה(לא בשלטים) והחזקה שלו לחוץ

ג. הפעלה של הקונסולה תוך כדי החזקת הכפתור לחוץ

ד. הפעלה מחדש של הקונסולה שוב ללא לחיצה

בנוסף תנסה להפעיל את האקס בוקס הרבה פעמים עד שתקבל הודעת שגיאה, אם מדובר על שגיאות E65,E68 או E70

מאוד יכול להיות שמדובר בעיה בכונן DVD שיכול להיות שנבעה מה"ציפ" שהתקינו לך.

פורסם
  • מחבר

לפני שבוע היה את העדכון והורידו את הלייב ל24 שעות ושהדלקתי את הXBOX לא היה עדכון אבל לא חשבתי שזו בעיה.

בכל מקרה אני ינסה את מה שאמרת אבל יש דרך אולי להוריד את העדכון מהמחשב ולהעביר אותו לדיסקאונקי או משהו אחר?

ניסיתי את מה שאמרת וזה לא עזר אבל גיליתי שאם אני מנתק את הכבל רשת אז הוא לא נתקע וישר שאני מחבר אותו ומתחבר ללייב הוא נתקע אז ככל הנראה הבעיה היא בעידכון. ניסיתי להוריד את העדכון מהאתר של XBOX אבל הקונסולה קראה את הדיסק ורשמה MIXED MEDIA DISC ולא התקינה את העידכון.

נראה לי שאני ילך לENJOYSTICK ויביא את זה להם שיבדקו כי יש לי אחריות אצלם.

פורסם

נצל"ש;

אז מה אתם ממליצים? לא לעשות את העדכון נכון לעכשיו?

יש לי IXTREME1.4.

"מותר" לעדכן?

או שעדיף שלא?

תודה.

פורסם

עדיף לא לקנות ממקומות עם אחריות מפוקפקת וכל מיני "צ'יפים" למינהם.

אם הבעיה נובעת מהלייב כנראה שזה בגלל הפריצה.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים