פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים מחבר אני יורה באפלה:אולי המתח של הזכרונות נמוך מדי? אני לא יודע איך זה ב-Abit, אבל ב-ASUS אם משאירים על AUTO, מתח הזכרונות הוא 1.8v ויש להעלות ידנית בשביל תזמונים טובים יותר.האם ניסית להעלות ידנית את המתח של ה-RAM?ממ כן . המתח על הכי גבוה - 2.3 (עפ"י EVEREST אניי יכול עד 2.9V ) רק חבל שזה המקסימום בלוח אם .הביוס מעודכן כמובן לגרסאה הכי עדכנית....מעניין שבמכפלה 10 יש לי בעיה בהגבלה של האוברקלוק לזיכרונות וכשאני מוריד מכפלה הזכרונות מגיעים ל- 950MHZ אבל הביצועים ירודים .
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים אז אולי מה שמגביל אותך זה המקבילה של AMD ל-FSB strap?יש כזה דבר ב-AMD? ניסית לשחק עם זה?
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים מחבר אז אולי מה שמגביל אותך זה המקבילה של AMD ל-FSB strap?יש כזה דבר ב-AMD? ניסית לשחק עם זה?מה זה אחי ? לא נתקלתי בזה.
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים בלוחות של מעבדי intel ישנה אופציה של FSB strap. אלה למעשה כמה תחומים של FSB (הבאס הראשי בלוח האם), שקובעים תזמונים ל-RAM + אלו מחלקי תדר אפשריים יהיו ל-RAM. כשעוברים גבול מסוים של FSB, עוברים גם ל"רצועה" הבאה, ואם זה אוטומטי זה משנה את הפרמטרים של ה-RAM שציינתי קודם.אני לא יודע איך זה ב-AMD, עדיף לשאול מישהו שמכיר. זו רק אופציה שהעליתי.
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים בלוחות AMD יש את מכפלת הHTT שיכולה להגבילבמצב סטוק תדר הHTT הוא 200 והמכפלה היא 5 מה שנותן תדר HT של 1000 (2000 אפקטיבי)כדאי להשאר סביב האזור הזה כך שעם HTT של ~300 לרדת למכפלה X4זה לא משפיע על הביצועים אבל יכול להגביל את הOC
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים מחבר בלוחות AMD יש את מכפלת הHTT שיכולה להגבילבמצב סטוק תדר הHTT הוא 200 והמכפלה היא 5 מה שנותן תדר HT של 1000 (2000 אפקטיבי)כדאי להשאר סביב האזור הזה כך שעם HTT של ~300 לרדת למכפלה X4זה לא משפיע על הביצועים אבל יכול להגביל את הOCיש בזה משו .כאשר אני במכפלה 10X290 רק כאשר אני מעביר את ה- HTT ל X2 אני מצליח להעלות את המחשב, שוב, אני לא חושב שהצלחתי להעלות את המחשב כאשר תדר הזיכרונות נקבע על 667MHZ .אני אצל חברה שלי מאתמול כאשר אני אחזור הבייתה אני אבדוק את העניין שנית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.