עבור לתוכן

Super PI לא מגיבה

Featured Replies

פורסם

אי משתמש בגרסה super_pi_mod-1.5 והורדתי מהרבה מקומות כולל האתר כאן ותמיד שאני מבצע בדיקה ראשונה על 1M הכל בסדר אבל בפעם השניה הוא רושם לי שהתוכנה לא מגיבה. כמו שציינתי הורדתי מהרבה מקומות ותמיד בבדיקה הראשונה זה בסדר אבל בבדיקה הבאה הוא כבר רושם לא מגיב. מה לעשות?

פורסם

יש אצלי את אותה הבעיה... תיראה מה גיליתי :D תריץ פריים לדוגמה וברגע שאתה סוגר אותה תריץ סופר פי איי, היא תרוץ לך נפלא

אגב ניסיתי אותה עם WINDOWS XP ולא הייתה את הבעיה הזאת... עכשיו יש לי VISTA 64, וגם בלי אוברקלוק היא עושה את זה...

פורסם
  • מחבר

האמת שגם אצלי יש vista 64 ולמה אתה מתכוון שאתה אומר תריץ פריים? אתה מדבר על prime95? אם כן אתה יכול לתת הסבר קצר לשימוש בה כי לא השתמשתי בה אף פעם?

עריכה:

דרך אגב אם אתה באמת מתכוון ל prime95 אז יש לי ויסטה שלפי חיפוש קצר ברשת שמתי לב שויסטה לא תומכת בה, צירפתי קישור שגם מראה את זה:

קטע מהקישור:

Windows Vista: WARNING: Vista no longer supports services that interact with the desktop. Follow the download instructions below for Windows XP and the first time you run prime95 make sure the "Start at bootup" option is not selected.

Windows 95/98/Me/NT/2000/XP: Download either p95v2414.exe(1.1MB HTTP) or (FTP), or p95v2414.zip(1.1MB HTTP) or (FTP), version 24.14 last updated August 9, 2005.

הקישור עצמו:

http://www.mersenne.org/freesoft.htm

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים