עבור לתוכן

בעייה-איכות ראיית סרט בT220 מה עושים?

Featured Replies

פורסם

קניתי אתמול מסך T220 של סמסונג,הוא במצב 32 BIT וברזולציית 1680/1050 טבעית,הגדרתי אותו כמו שהמליצו פה בפורום (Gamma וכוי)

במשחקים,אינטרנט, וטקסט אני רואה בו מצויין אך בסרטים אני רואה בו ממש גרוע,לא חד כאילו שהסרט באיכות גרועה למרות שבדקתי את זה והסרטים באיכות טובה כמו HDTV,DVDRIP..

מה עושים???

יש לציין שיש לי כרטיס מובנה Intel® GMA 3100 (בלוח אם Gigabyte ga-g33-ds3r) ובעוד שבוע אני אקבל את הכרטיס שהזמנתי Gigabyte GeForce 9600gt 512mb ,האם זה משפיע על איכות הסרטים או לא ,והאם יש משהו לעשות או שזאת האיכות שיש לכל LCD22 ברזולציית הנ"ל??

תודה רבה מראש!

פורסם

למה לכל הרוחות נראה לך שתראה טוב ברזולוציות האלו, עם כרטיס מסך מובנה FFS :kopfpatsch:

פורסם

אל תשכח שיש לך מסך TN ...

היה לך CRT מקודם ?

פורסם

כרטיס מסך דווקא יכול להשפיע על איכות תמונה בכלל ועל ניגון סרטים בפרט.

איכות תמונה בין נוידיה ל-ATI היא שונה ולשתיהן יש גם טכנולוגיות לשיפור איכות התמונה בעת ניגון סרטים. (PureVideo וכיו"ב)

אני הייתי מחכה קודם כל לכרטיס מסך. היתי מנסה ללכת על כרטיס מדור חדש יחסית שמכיל בחומרה טכנולוגיות לניגון HD ושיפור איכות תמונה.

עם זאת צריך לזכור שמדובר בפאנל TN עם דיוק צבע נמוך יותר ממסכי SPVA.

פורסם

השיפורים שכרטיס מסך נותן הם מינוריים, תקרא יותר טוב את הטענות של פותח הדיון. אין שום בעיה עם כרטיס מובנה מודרני שכזה.

פורסם
  • מחבר

אל תשכח שיש לך מסך TN ...

היה לך CRT מקודם ?

כן ועכשיו זה מחובר בחיבור SVGA ולא DVI

אין קשר לכרטיס המסך המובנה. נסה סרטים באיכות יותר גבוהה:

http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/contentshowcase.aspx

אז אתה אומר שלא תהיה השפעה לכרטיס מסך (Gigabyte GeForce 9600gt 512mb) ולחיבור הדיגיטלי???

אני ניסיתי להוריד משם את Terminator 2: Judgment Day בשני הפורמטים ורואים שם דווקא די טוב,איפה נמצאים הפורמטים HDTV,DVDRIP.. ביחס ל720 ו 1080 הנ"ל?

פורסם

כרטיס מסך חדש לא ישפיע משמעותית על ניגון סרטים. DVI ייתן שיפור בעיקר בטקסט (אך גם בכל שימוש אחר).

הפורמטים האלה נחותים משמעותית יחסית לסרטים שקישרתי אליהם. אולי הגיע הזמן לעלות באיכות הסרטים שאתה צופה בהם.

פורסם
  • מחבר

ויהיה הבדל אם זה יהיה בחיבור DVI??

פורסם

DVI ייתן שיפור בעיקר בטקסט (אך גם בכל שימוש אחר).

הבחור מעלייך כתב לך תשובה - לפחות תשקיע ותקרא.

פורסם

אין לי בעיה עם המסך במשחקים\סרטים

כבר ראיתי בו גם DVDRIP וגם HD והם עובדים מעולה והמסך האיכותי כמובן תורם לזה.

הכרטיס מסך שלי זה 8800GTS 512

והמסך מחובר בDVI.

והאמת שמלבד לתקן קצת את הבהירות שלו להתקין את התוכנות+הדרייברים שלו לא עשיתי יותר מדי שינויים בתצורה שלו.

פורסם
  • מחבר

הבחור מעלייך כתב לך תשובה - לפחות תשקיע ותקרא.

צודק לא ראיתי.........

תודה רבה לכל מי שעזר ,אני אנסה לחבר את הכרטיס מסך אחרי שאקבל אותו ואז נראה מה יהיה..

ושוב תודה רבה!!!

:xyxthumbs::)

פורסם

תשכח מלראות סרטי DVDRIP XVID וגם HDTV (שלמרות ה-HD ממש לא מתקרב לאיכות של סרט HD מלא 1080P).....

בשביל לראות כמו שצריך במסך הזה, שהוא גם במקרה 22 אינץ', אתה צריך לנגן סרטים באיכות של 720P ומעלה...

ואני מדבר מניסיון, לא רק של ה-22, אלא מה-20 אינץ' שהיה לי לפניו, זה פשוט לא הולך XVID DVDRIP, עם מסך בכזה גודל, בטח שלא תראה אותם טוב...

והיית צריך לבד להגיע למסקנה שאם אתה רואה משחקים כמו שצריך, אבל רק בסרטים יש בעייה.. שבעייה היא ממש לא במסך, אלא בקבצים שאתה מנגן.

מקווה שעזרתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים