עבור לתוכן

העברה איטית בין מחשבים בראוטר.

Featured Replies

פורסם

בין שני מחשבים שמחוברים בכבל- 432 מגה לקח 3 וחצי דק'.

קובץ של 592 מגה מהמחשב האלחוטי לחוטי העברה נכשלה =\

עריכה: ניסיון שני של אותו קובץ-20 וחצי דק'. פאק

לא דיברת על אלחוטי קודם.

איזה ציוד יש לך? הכל g? איך הקליטה?

פורסם

המהירות הקווית שהבאת עכשיו היא מעל 10Mbps כלומר אין בעיה עם הלדים והחיבור הוא על 100

למרות זאת היא נראית איטית מהרגיל, וגם החיבור האלחוטי איטי

בקשר לחיבור הקווי, אמרת קודם שהנתב חם למגע, תשים עליו מאוורר (גדול של בית) שיקרר אותו ותבדוק שוב את התעבורה הקווית

בקשר לאלחוטי, איזה סוג חיבור, מה המהירות שמדווחת לך בחיבור, ואיך איכות הקליטה

פורסם
  • מחבר

"איזה ציוד יש לך? הכל g? איך הקליטה?" מצטער אבל לא הבנתי למה אתה מתכוון בקשר לציוד ול g ??

"איזה סוג חיבור, מה המהירות שמדווחת לך בחיבור, ואיך איכות הקליטה"

בחיבור הקווי מדווח לי על 100. באלחוטי רשום 11 MBPS. שזה איטי יחסית לא?? יכול להיות שאני צריך לרכוש כרטיס רשת חיצוני ללפטופ?

האיכות מצויינת, אין ירידות משמעותיות.

מה הכוונה סוג החיבור?

ניסיתי גם במצב בטוח והאיטיות חוגגת.

מה שאני יכול להגיד זה שהבעיה קיימת כבר מספר שנים. לפני שהיה לי את הראוטר וחיברתי שני מחשבים בכבר מוצלב העברה הייתה מהירה בטרוף. רק אחרי שקיצצו לי את הגידים ל-4 ומאז הראוטר העברה ירדה משמעותית.

בקשר לנוריות אני לא חושב שזה דבר שאפשר להתעלם ממנו, כי הרי לחבר שלי שהוא מעביר במהירות פי כמה וכמה ממני ברשת דולקות אצלו בירוק.

פורסם

אם זה ככה כבר שנים יכול להיות שיש לך ציוד ישן ואיטי

צריך דגמים מדוייקים של הנתב ושל הלפטופ

פורסם
  • מחבר

הכבל שיש לי הוא בערך לפני 7 שנים :kopfpatsch: אבל זה סיפור להחליף אותו בגלל שזה כבר שעובר דרך החדר שלי דרך חציבות.

תדגם של הראוטר הבאתי, הלפטופ הוא של טושיבה, כ.ר:

Connection-specific DNS Suffix:

Description: Intel® Wireless WiFi Link 4965AGN

DHCP Enabled: No

IPv4 IP Address:

IPv4 Subnet Mask:

IPv4 Default Gateway:

IPv4 DNS Servers:

IPv4 WINS Server:

NetBIOS over Tcpip Enabled: Yes

Link-local IPv6 Address:

IPv6 Default Gateway:

IPv6 DNS Server:

הכבל אני משאר שהוא סתם ג'נרי אבל בכול זאת, לפני מספר שנים הוא העביר לי קבצים בלי בעיה של מהירות.

פורסם

הנתב שלך פשוט ישן ומשתמש בטכנולוגיה עתיקה שתומכת רק עד 11Mbps

תחליף אותו

פורסם
  • מחבר

זה הפתרון היחידי xD ?? מממ אז איזה ראוטר מומלץ באיזור ה 350 שקל +-? שיחזיק לי טורנט עם כמה שיותר חיבורים בלי שיקרוס? ושכמובן יעביר לי מהר ברשת הביתית.

עריכה: אני צריך שיתמוך בפתיחת פורטים ו בטכנולוגיית UPNP ובשאר היירקות, דווקא לאדימקס אחלה מימשק. אה ואם אפשר חנות באיזור השרון. תודה

פורסם

הראוטר שלך תומך ב- Wi-Fi 802.11b שזה אומר שהמהירות המקסימלית באלחוטי תהיה 11Mbit/s (כלומר מהירות מקסימלית בפועל של העברת נתונים כ- 700KB/s).

הנייד שלך תומך ב- 802.11n שזה אומר שהמהירות המקסימלית (תאורטית) היא 248Mbit/s (מהירות בפועל כ- 15.5MB/s).

מומלץ לקנות ראוטר שתומך ב- 802.11n כמו ה- Edimax BR-6504N

פורסם
  • מחבר

הוא יסחוב הרבה קונקשנס? חשוב לי שלא יקרוס הרבה. ומה הכוונה ל 802.11N ? אני בעתיד מתכוון לקנות פופקורן(מכשיר סטרימינג) שתומך ברשת מסוג 802.11 אז אני קונה D-LINK כ.ר למכשיר, אז אני צריך לדעת שהוא יתמוך לי בראוטר. מה בנוגע לזה?:

LINKSYS WRT54GL

פורסם

אין סיבה שהוא יקרוס לך, הנתבים של Edimax נחשבים היום לסוסי עבודה (מה שלא היה אפשר לומר עליהם בעבר), לדעתי לא נופלים מה- Linksys.

ה- Linksys שאתה רוצה לקנות לא תומך ב- 802.11n, חבל לקנותו (חוץ מזה, הוא ראוטר מעולה).

היום לדעתי, התמורה הטובה ביותר לכסף זה ה- Edimax שהמלצתי.

פורסם
  • מחבר

סבבה, אני יזמין אותו. זה ישפר לי תמהירות העברה גם בין המחשבים המחווטים?

פורסם

אולי

פורסם
  • מחבר

רק אם אפשר לדעת מה ההבדל ביניהם? כי אני לא רואה אותם בארץ בכלל:

BR-6504n

BR-6574n

BR-6424n

BR-6524n

תודה לכול האתר הזה, באמת אחלה של אנשים :xyxthumbs: שבת שלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים