עבור לתוכן

ערבוב של זכרונות

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע 512X2 667 KINGSTON.

אני רוצה להוסיף לפחות עוד 1GB אם לא 2.

אם אי יקנה עוד 1GBX2 של OCZ לדוגמא, שהוא 800MHZ, זה אמור להפריע ?

פורסם

אזרה חברים אני צריך את הדרייברים ותוכנת הפעלה של כרטיס dvr מדגם kmc4400r ותודה! :nixweiss:

מישהו????? עזרההההההההההההההההההההההה

פורסם

זה לא יפריע, הזכרונות אשר במהירות 800Mhz יפעלו במהירות של 667Mhz, זה עדיף בגלל שעל פי רוב ה800 זולים יותר.

רק תבדוק בחוברת של הלוח שאין בעיה לעשות דבר כזה.

patah- תפתח דיון משלך בפורום מתאים ואל תשכח להענות לכללי הפורום כמו כותרת רלוונטית ובלי קשקושים כמו "עזרהההההה1?!?!?!?"... בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

זה לא יפריע, הזכרונות אשר במהירות 800Mhz יפעלו במהירות של 667Mhz, זה עדיף בגלל שעל פי רוב ה800 זולים יותר.

רק תבדוק בחוברת של הלוח שאין בעיה לעשות דבר כזה.

patah- תפתח דיון משלך בפורום מתאים ואל תשכח להענות לכללי הפורום כמו כותרת רלוונטית ובלי קשקושים כמו "עזרהההההה1?!?!?!?"... בהצלחה.

אין לי תחוברת.. הלוח זה ASUS P5B .. אולי אתה יודע? ...

וצריך להגדיר משהו מבחינת תוכנה? אחרי ששמים פיזית את הזכרונות..

פורסם

זיכרון המערכת הינו רכיב Plug & Play ולכן אין צורך להתקינו, אבל מומלץ לוודא בביוס שהוא אכן פועל בנתונים שלו, שהם: 1. מתח- חשוב מאוד- יכול לגרום לבעיות במערכת אם לא קובעים מתח שמומלץ לפי היצרן (מנסיון). 2. תזמונים- התזמונים הם במצב AUTO בביוס ולכן נקבעים אוטומטית, לפעמים הם לא נקבעים בתזמונים הנכונים. זה לא קריטי, אבל אם שילמת יותר בשביל CL נמוך יותר, אז זה משמעותי מאוד באופן אישי :). 3. מהירות זיכרון- זה לא משהו שקורה בד"כ, אבל כדאי לוודא שהם אכן פועלים במהירות שלהם.

בנוגע ללוח-אם שלך, לא תהיה לך שום בעיה. הנה..

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=437715

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים