עבור לתוכן

האיפון קיילר של נוקיה יצא, ה Nokia 5800 XpressMusic

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש מדינות נוספות (כמו יוון), ואם אתה מוכן להתפשר על סיםפרי אז בכלל עולם שלם פתוח ...

חח, סתכלו מה זה מסיבת גיקים יפנית

משווים את ה 9.5 לסאפרי.
  • תגובות 73
  • צפיות 9.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם היה משהו תוכנתי הייתי מתפשר, אבל לא בא לי על טורבוסים למיניהם :)

פורסם
  • מחבר

http://support.apple.com/kb/HT1937

פה יש את כל המדינות שהמכשיר נמכר והמצבים שלו, אלו שאין להם כלום בתיבה הראשונה Locked to carrier הם נמכרים כסימפרי (אבל זה לא אומר כלום לגבי תנאי המכירה שלהם).

פורסם

אני מכיר את הטבלה, איטליה היתה דוגמה :)

פורסם

הוא אפילו לא מתקרב לאייפון!

וכל אלה שתקעו שטויות על זה שהאיכות סאונד שלו פחות טובה משל SE לא מבין כלום, כי מערכת הסאונד שלו [DAC ו-PREAMP/AMP] כמו של האייפודים למיניהם שה-DAC שלהם נחשב איכותי במיוחד!

אתה זה שתוקע שטויות, הפסיקו להשתמש בDAC של וולפסון כבר בדור 5.5 של הוידאו (היה ב4-5.5) וגם אז האיפוד לא ניצל אותו במיטבו, היה צריך לעשות לו כל מיני מודים, אם בא לך להעמיק חפש iMod.

וyousux, אם אני לא טועה אפל רשמו את שניהם כפטנטים, אני לא רואה בזה כ"כ חיסרון, כי רוב השימושים שלי בסלולרי הרבה יותר נוחים כשאני מקבל פידבק, אני לא חושב שהייתי יכול לשחק על מסך מגע, לעומת גלישה שהרבה יותר נוחה, אבל לזה כבר יש לי מחשב.

פורסם

בתור אחד שיש לו iPhone 3G במשך שבועיים לי יש כמה דברים לומר לכולכם:

נכון, לאייפון יש מלא חסרונות, שגם אותי נורא מעצבנים (אין צילום וידאו, מצלמה דפוקה, אין פלאש באינטרנט, אין BLUETOOTH כדי להעביר לחברים שירים, ועוד מלא דברים שיש בפלאפונים אחרים).

אבל יש לו גם כמה יתרונות, שהגדול ביניהם הוא מערכת הפעלה של LINUX וכמות ענקית של תוכנות. הדפדפן שלו גם מצויין יחסית לכל פלאפון אחר בשוק, עוד מעט יוצאת תוכנת GPS נורמלית, ויש טונות של משחקים שיעבירו לנו את הזמן, שאפילו נרצה לשחק בהם כשיש לנו מחשב לידנו.

אבל מה שעושה את האייפון לפלאפון הכי טוב היום זאת הקהילה שלו. כן, קהילת המפתחים שמפתחים אליו משחקים, קהילת האנשים שיש להם אותו, והכי חשוב - כל העולם כמעט. תראו לי פלאפון אחד (!!) שכל כך הרבה אנשים יודעים עליו - בכל מקום, אפילו בחדשות, בעיתונים, באינטרנט, יוצאים בידיעות על כנסים של APPLE ועל דברים ל-IPHONE, יש מלא אתרים באינטרנט שכל עיסוקם!!! הוא ה-IPHONE. תראו לי פלאפון אחד שיש לו אפילו חצי מכמות האתרים שיש על ה-IPHONE.

בגלל כל הדברים האלה, יש רצון לפתח אליו משחקים ותוכנות, כי יודעים כמה מפורסם המכשיר הזה.

תקחו את ה-DIAMOND, OMNIA, TOUCHWIZ, N96 או לא יודע מה - לאייפון יש הכי הרבה מודעות בקרב הציבור. ולכן יש לו כל כך הרבה אפשרויות.

מה גם שלאט לאט יש "תיקונים" לחוסר באייפון - בגרסה הבאה יוצאת גרסת פלאש לדפדפן של האייפון, עוד מעט יוצאת תוכנת צילום וידאו נורמלית, תוכנת GPS נורמלית, עוד מעט תצא גם בטח תוכנה להעברת קבצים ב-BLUETOOTH, וכמעט כל החסרונות של זה נעלמו.

כל ש.. לסיכום, למרות הכול - ה-IPHONE מנצח!! גם בגלל האפשרויות שיש בו, אבל בעיקררר בגלל התמיכה, שאין לאף סלולרי כיום.

פורסם
  • מחבר

כמה תיקונים:

מערכת ההפעלה היא MAC OS X שמבוססת FREEBSD ולא LINUX.

אפל מקשה מאוד על פיתוח תוכנות צד שלישי למכשיר כאשר יש לה NDA דראקוני לגבי כל מי שרוצה לפתח משהו ואסור לדבר על כלום ואפילו אסור לפרסם ספרים שאמורים להקל על הנושא. קהילת המפתחים ממש התעצבנה על זה ורק עכשיו הם התחילו קצת להתגמש בנושא (גם לא יותר מדי).

עם כל הכבוד לכמה הוא מפורסם, הוא ממש לא הפלאפון הכי נמכר בשוק ומבחינת השוק הכולל הוא פחות מ 1%, היתרון הוא שהקהל שקונה אותו הוא חסיד פאנאטי של אפל שיקנה כל מה שיזרקו עליו (הרי הוא קנה כבר את המכשיר).

גם לכל המכשירים שאמרת יש הרבה מודעות ולמערכות הפעלה שלהם (Windows Mobile, Symbian 60) יש גם הרבה אפליקציות.

בגרסא הבאה לא יהיה פלאש, חבל שצריך לרכוש תוכנת צילום לוידאו במקום שתהיה אחת מובנה כמו בכל מכשיר נורמלי (ועוד לא דיברתי שאי אפשר לעשות שיחות דור שלישי עם וידאו), גם לגבי ה GPS הנורמלי, זה עדיין נראה לי די רחוק. תוכנה להעביר קבצים ב BT אני גם ממש בספק שתראה אי פעם.

פורסם

תן לי עוד פלאפון שנימכר בקצב של כמעט 1% (לידייתך נמכרו כבר מליון או שניים או 3, אני לא רוצה להיכנס לזה כי אני לא זוכר פשוט).

מניין לך לדעת שבגרסה הבאה לא יהיה פלאש?

פורסם
  • מחבר

כי רק לפני כמה ימים באיזה כנס של משתמשי פלאש החברה אמרה שאפל עדיין לא סגורים על עצמם בנושא הזה...

פורסם

The_magament,

זה שאנשים מכירים את המכשיר לא עושה אותו ליותר טוב, אפילו אם יש להם אותו.

גם אני יכול לקחת פלאפון עם יכולות של סטארטק לצבוע, לשים לכה לשייף ולהגיד: "וואוו!!!!111 shiftאחעד איזה סקסי!".

מילא קהילה ענקית של מפתחים שלא מתקרבת לסימביאן עדיין, אבל שזה שאפילו הערס בבית ספר או קהילה ברמה של FXP יודע על קיומו לא עוזר בכלל.

אם מישהו משווה בין האייפון לפלאפון רציני כמו הN96 זה סימן שאין לו מה לעשות עם N96 חד וחלק, ועל אילו אפשרויות אתה מדבר?

זה שאפילו סבתא שלי יודעת מה זה אייפון לא נותן שום אפשרות, גם הערסים מהבית ספר לא יפתחו לו תוכנות.

פורסם

תראה, מבחינתי N96 זה מכשיר מאכזב, היו פיצ'רים טובים בN95 שגם אותם הורידו, אני ממש לא רואה סיבה להחזיק N96

פורסם

רציתי לציין כי בגרסא הבאה(2.2) ל-iPhone יש תמיכה בפלאש! :xyxthumbs:

פורסם

לא ראיתי לגבי פלאש, אבל יש דפדפן משופר בגרסא 2.2.

פורסם
  • מחבר

משופר.. כל מני שטיקים קטנים... אבל בטח שלא פלאש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים