עבור לתוכן

מה נסגר על בב"ל???

Featured Replies

פורסם

אני בבב"ל (014) כמו כולכם, חיבור כבלים ללא חייגן בחבילה של 7/700 (מחשב בודד מחובר ישירות למודם, ללא נתב)

והכל זז לי חלק, גלישה מהירה ו P2P במקסימום המהירות האפשרי (אפילו בסופי שבוע).

(כולל ebay ואתרים בחו"ל, בדיוק עכשיו אני מזמין לעצמי זכרונות מ ebay למען האמת)

הדבר היחיד שזז לי לאט זה hwzone וזה לא קשור לבזק בין לאומי, אלא לשרת של האתר הזה בלבד.

(אולי יש עליו עבודות תחזוקה או שהוא חווה בעיות או לא יודע מה)

מה ה Class ב IP שלך ?

אני על

84.108.155.X

• תגובות 47
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אחרי הכתבה הנ"ל ^^^^^ כנראה שבאמת אין מה לעשות ! הרי על מה אנחנו משלמים ?? זה כמו לקנות מכונית ואחרי זה יגידו לך שכדי להפעיל את המזגן אתה צריך להוסיף כסף .. זה מגוחך למדי שאנחנו משלמים על דבר שאנחנו לא מקבלים , אבל כמו שאמרתי אין מה לעשות אפילו לא שווה להתקשר לתמיכה שלהם . והעיה הכי גדולה שאין למי לעבור , אז נקווה שאורנג תביא שינוי בנושא הזה כשהם יתחילו לספק שירותי אינטרנט ( נקווה שלא יהיו אותם בעיות שם ) .

פורסם

^

למה אתה חושב שאורנג' יקימו תשתית בינלאומית חדשה משלהם?

בכל מקרה מה שבאתי להגיד זה

האהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאאהאהאהאהאאאהאאהאהאה

הפינגים רק עולים ועולים, איפה שפעם היה 100MS היום זה 500MS!! זה בלתי נסבל ומאוד מאוד מעצבן, אני חייב לפרוק עצבים בzombie mod אם לא אני יהרוג מישו

פורסם

^

למה אתה חושב שאורנג' יקימו תשתית בינלאומית חדשה משלהם?

בכל מקרה מה שבאתי להגיד זה

האהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאאהאהאהאהאאאהאאהאהאה

הפינגים רק עולים ועולים, איפה שפעם היה 100MS היום זה 500MS!! זה בלתי נסבל ומאוד מאוד מעצבן, אני חייב לפרוק עצבים בzombie mod אם לא אני יהרוג מישו

אורנג' מתכוונת להפוך לחברת אינטרנט לשוק הביתי בקרוב מאוד לפי העתנות

פורסם
  • מחבר

היא לא תקים תשתית בינלאומית חדשה אבל אולי המצב יהיה יותר טוב מי יודע?? נחכה ונראה .. המצב רק הולך ומחמיר כבר אי אפשר לשחקי משחקי רשת כמו שאתה מתאר ואין לנו מה לעשות .

פורסם

יש להם תקלות כרגע, הם לא יודו בזה בזה, אבל הם גם לא יכחישו.

שמתי לב שבמשך כבר שנים, כל פעם שמגיע ראש השנה, יש להם תקלות בצורה מחרידה.

עד מתי זה נפסק אני לא יודע. לפני 24 שעות היה לי פינגים מעולים לחול ועכשיו אני לא יכול אפילו לראות איזה פינג יש לי.

הורדות בחול מחרידות.

רק סבלנות, כנראה שאין ברירה.

פורסם

אני גם בב"ל, ובמשך מלא זמן התחרפנתי מהפינגים שהיו לי לשרתים מחו"ל, ואז החלטתי לקחת את החבילת גיימר שאמורה לשפר את הפינגים, ואחרי קצת "התעצבנויות" על השירות של בב"ל בפני נציג השירות הטלפוני קיבלתי את החבילת גיימר בלי תוספת תשלום, וזה באמת עוזר. זה לא עושה את האינטרנט מושלם (אפילו לא קרוב) אבל זה עוזר. תנסו

פורסם

היום דווקא השתפר הגלישה יותר נורמלי בהרבה מאתמול

אני מאיזור ראשון לציון

פורסם

מה ה Class ב IP שלך ?

אני על

84.108.155.X

84.108.144.X

פורסם

יש לך חבילה מיוחדת או משהו?

והאם אתה כרגע סובל מבעיות?

אתה מחובר עם חייגן? או MPLS ?

תודה.

פורסם

טוב אז 2 דברים :

א. למי שמחובר גיימר או רחש IP קבוע (FIXIP) כלומר שיש לו את אות כתובת IP PUBLIC בכול היתחברות הניתוב לחו"ל טוב יותר

-בספקיות יוזר רגיל מקבל את הניתוב בצור רנדומלית, לט\אומת יוזר GAMER או עם FIXIP הניתוב יותר טוב.

ב. כול הסקיות מתחייבות על התעבורה רק בארץ , ותעבורה לחו"ל לא מובטחת.

פורסם

334232841.png

אני בחבילה של 3 מגביט, :nixweiss:

עריכה:

334235261.png

מהשרת של פתח תיקווה.

כנראה גם בגלל השעה כי גם אני מרגיש איטיות מוגזמת לאחרונה.

פורסם

טוב נראה לי שהיום נפתרה התקלה ה"איטיות" כי מבדיקה אני אפילו מקבל מעל מה שאני אמור לקבל.

פורסם

334477575.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים